Lifestyle BODY&SOUL
JUTARNJA KAVICA

Ne možete otvoriti oči bez jutarnje kave? U velikoj ste zabludi

objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci

U doba globalne recesije i sveopćeg stezanja remena odrekli ste se brojnih rituala i užitaka, ali „niti mrtvi" nemate namjeru odreći se i posljednjeg ostatka nekad normalne životne… više »

ZAR JE TO MOJE DIJETE

Bube su u glavi, proći će i to...

objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci

Kad se samo sjetimo svojih tinejdžerskih godina - pitamo se kako su naši roditelji uopće preživjeli te dane - naše ispade, divljanje hormona i tvrdoglave stavove. U to vrijeme… više »

MLJAC!

Krastavac je povrće koje nam treba

objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci

Superhrane obično imaju cijelo čudo dobrih sastojaka koji jačaju naš organizam, a rijetko tko bi pomislio da i običan domaći krastavac može upasti u tu kategoriju. Kad malo bolje… više »

bu?enje nesanica
SAVJET

Jutarnji tipovi su sretniji ljudi

objavljeno prije 12 godina

Ako se ujutro možete dići bez problema i pjevajući početi svoj radni dan, vi ste sretnija i zadovoljnija osoba od onih koji prije ranog popodneva ne znaju ni kako se zovu, a kamoli gdje su.… više »

ČUDNO, ALI RADI

Isprekidanim gladovanjem do vitke linije - dijeta 5/2

objavljeno prije 12 godina

BBC-ov dokumentarac Horizon o isprekidanom gladovanju postao je hit, kao i predložena metoda topljena kilograma koju je u dokumentarcu predstavio dr. Michael Mosley. Nakon samo pet tjedana… više »

PAMETNO

Zadržite dobre navike s godišnjeg - doručak i više seksa

objavljeno prije 12 godina

Na godišnjem odmoru navike mijenjamo za kvalitetniji način života. Imamo dovoljno vremena za dulje obroke, sporije i zdravije jedemo što nam pomaže da smršavimo. Uz to,… više »

FIT U JESEN

Jeste li dobili ili izgubili kilograme preko ljeta?

objavljeno prije 12 godina

Lee Mullins iz Londona, koja vodi kliniku Bodyism, otkriva zašto su neke žene ljeti vitkije, dok druge na godišnjem odmoru marljivo prikupljaju kilograme. Zašto ljeti… više »

AHA!

Tajna vitkosti je u kalorijama

objavljeno prije 12 godina

Odabrali ste dijetu, rigorozno se držali svakog i najmanjeg detalja, sretno skinuli par kilograma i nakon mjesec, dva evo njih natrag kao da ništa nije bilo. Ako vam se to događa,… više »

MA DA?

Svake noći prosječno odsanjamo deset snova

objavljeno prije 12 godina

Snovi i dalje zbunjuju znanstvenike koji ne mogu shvatiti odakle zapravo dolaze, no intenzivna istraživanja donijela su nekoliko nepobitnih činjenica oko kojih se svi slažu. Tako je poznato… više »

SIESTA

Popodnevnim odmorom do zdravlja

objavljeno prije 12 godina

Popodnevni odmor ili popularna latinska siesta pokazala se odličnim načinom za čuvanje zdravlja, koncentracije i bistrog uma. "Ubit' oko" tijekom popodneva na sat vremena pomoći će vam da… više »

BLASFEMIJA? :)

Bezalkoholno pivo je pravo ljetno piće

objavljeno prije 12 godina

Bezalkoholno pivo pravim pivopijama zvuči kao drveno željezo, no upravo taj napitak znanstvenici preporučuju za gašenje žeđi u ljetnim mjesecima. Bogato je visokovrijednim sastojcima,… više »

RECEPT

Sassy vodom protiv kobasica na trbuhu

objavljeno prije 12 godina

Sassy voda novi je hit među dijetama kojeg je smislila nutricionistica Cynthia Sass kako bi vodu učinila još boljom i korisnijom. Kako je voda u dovoljnim količinama osnova svake… više »

ZZZZZ

Kako zaspati po nesnosnim vrućinama

objavljeno prije 12 godina

Ovi dani kada živa u termometru samo što ne iskoči van noći postaju noćne more. Prevrtanje u vrelom krevetu možete spriječiti laganim tuširanjem ili umivanjem hladnom vodom.… više »

MLJAC!

Okusi koji popravljaju raspoloženje

objavljeno prije 12 godina

Hrana može utjecati na naše raspoloženje samom činjenicom da je pred nama stol prepun delicija, no prema istraživanju objavljenom u glasilu American Chemical Society različiti okusi u… više »

IZBOR

Veći izbor potiče konzumaciju povrća

objavljeno prije 12 godina

Famozne rečenice naših baka i mama posvećene špinatu koji moramo pojesti ne bi bile toliko urezane u pamćenje da taj špinat nije bio tako usamljen na tanjuru. Novo… više »

skrolaj na vrh