« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina
SAVJETI

Ravan trbuh nije nemoguća misija

Svi bi mi htjeli imati ravan trbuh (čast izuzecima), no to je obično najteži dio posla skidanja kilograma ... ili možda ipak nije?

Uz par trikova do ravnog trbuha
Uz par trikova do ravnog trbuha (DeviantArt)
Više o

savjeti

,

trikovi

,

trbuh

,

skidanje kilograma

,

ravan trbuh

Ravan trbuh mnogima je nedosanjan san, no stručnjaci za prehranu tvrde da to i nije tako nemoguća misija kako se čini, zapravo, prilično je jednostavno ako se držite tri glavna pravila koja ovdje donosimo.

Pratite što jedete - bilježite što ste pojeli i u koliko sati, a nakon dva sata zapišite kako se osjećate (jeste li gladni, umorni ili siti i puni energije). Da, tu treba bilježiti i sve grickalice koje ste usput pojeli. Za mjesec dana bit će vam kristalno jasno koja vam hrana najviše odgovara, pa nastavite s njom.

>> Ravan trbuh uz pravilan izbor namirnica >>

Tjesteninu i kruh smijete jesti, no najbolje je to napraviti nakon vježbanja ili napornog treninga - tada će tijelo kvalitetnije obraditi ugljikohidrate i neće doći do naglog skoka inzulina, a tijelo će ih u potpunosti razgraditi i neće pospremiti ništa u šlauf oko struka.

>> Čudesni napitci za ravan trbuh >>

Za kraj, uvijek vježbajte cijelo tijelo s izmjenama tempa, jer što više mišićnih skupina bude uključeno u vježbanje, sagorjet ćete više kalorija. Kratki, intenzivni intervali vježbanja koji se smjenjuju s dužim intervalima manjeg intenziteta idealni su za skidanje viška kilograma. 

04.05.2015. 09:03:05
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh