« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
MLJAC

Dovedite liniju u red sjajnim domaćim napitkom

Vrijeme je za tesanje linije, a jedna od stvari koja vam u tom zahtjevnom zadatku može izuzetno pomoći je i ovaj prirodni napitak

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

mršavljenje

,

vitka linija

,

gubitak kilograma

,

tanak struk

Vitka linija priželjkuje se za ljetne dane, a još uvijek nije kasno da počnete raditi na tome. Uz neke stanardne savjete, donosimo i prirodni napitak koji možete napraviti sami i dodatno pomoći izgaranje masnoća oko trbuha.

Za početak, sljedećih mjesec dana nemojte jesti masnu i prženu hranu, a crveno meso smanjite na minimum. Naravno, izbjegavajte kruh uz obroke, no ako za doručak tostirate komad integralnog kruha, to će biti dobro za vas.

>> Trikovi za brzo postizanje uskog struka >>

Što se tiče pića, ograničite unos na vodu i zeleni čaj, a gazirana pića, sokove i alkohol potpuno izbacite, kao i slatkiše - kad vas zgrabi želja za slatkim, pojedite par kockica tamne čokolade.

Uz to, napravite ovaj čudesni napitak i spalite višak masnoća oko trbuha

>> Francuski savjeti za vitku liniju >>

Sastojci

šalica soka svježeg grejpa
žličica meda
2 žličice jabučnog octa

Sve dobro izmiješajte dok se sastojci ne prožmu potpuno, popijte ga prije svakog jačeg obroka, tj. ručka ili večere. Nakon 7 dana napravite 7 dana pauze, pa ponovite još jednu rundu. 

Ovaj napitak učinkovito smanjuje osjećaj gladi, čisti tijelo od toksina, ubrzava metabolizam, daje energiju i pomaže tijelu da izbaci višak masnoća.

04.05.2015. 15:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh