« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
OLALA

Kako smršaviti bez dijete

Francuskinje su poznate po svojoj liniji, a unatoč raširenom mišljenju, one zapravo to ne rade dijetom, nego malim trikovima

Ne treba vam dijete za ovakav struk
Ne treba vam dijete za ovakav struk (Shutterstock)
Više o

dijeta

,

mršavljenje

,

višak kilograma

Dijeta je nešto što Francuskinje obično izbjegavaju, jednostavno i uz par trikova uspijevaju održati težinu u željenim okvirima

Francuskinje ne razmišljaju o vježbanju, već je ono sastavni dio njihovih života -umjesto zakazanog znojenja u teretani, one biraju male vježbe koje izvode tijekom cijelog dana dok rade nešto drugo. 

Među Francuskinjama je najpopularnija hrana s prirodno niskim glikemijskim indeksom, odnosno namirnice koje sporo podižu razine šećera u krvi s visokim udjelom prehrambenih vlakana i vode.

Francuskinje se ne odriču niti jedne prehrambene grupe, ali prate koliko toga stavljaju na tanjur. Štoviše, pridržavaju se standardne mjere za porciju: komad mesa ili ribe veličine igraćih karata, pola te količine rezerviraju za ugljikohidrate poput krumpira, a ostatak tanjura obilno prekriju povrćem.

U današnje vrijeme postalo je nemoguće odvojiti se od elektronskih uređaja poput pametnih telefona, televizora i računala. Francuskinje se svjesno odlučuju za neometani san, pa liježu u krevet bez ikakvih smetnji.

01.05.2015. 14:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh