Lifestyle BODY&SOUL
ZLATO INKA

Superhrana: Quinoa

objavljeno prije 10 godina

Kao jedna od najhranjivijih namirnica, quinoa je prepuna proteina i vlakana, a jednako kao i meso i mliječni proizvodi, sadrži esencijalne aminokiseline koje su nužne za izgradnju… više »

ŽIVJELI!

Crno vino usporava starenje organizma

objavljeno prije 10 godina

Nova znanstvena studija otkrila je kako crno vino usporava proces starenja organizma no ako mislite da zavirivanjem u bocu možete izbrisati baš sve bore s lica varate se jer bi vam za… više »

SREĆA ZA 0 KUNA

10 besplatnih stvari koje nas usrećuju

objavljeno prije 10 godina

Bez love nažalost ne možemo živjeti, ali srećom postoje i stvari koje nam čine dobro bez da ih moramo platiti. Posebno nas usrećuju stvari koje proširuju naše vlastite horizonte… više »

UZALUDAN TRUD?

Ne možete smršaviti? Saznajte zašto

objavljeno prije 10 godina

Nebrojeno mnogo ljudi uzaludno se izgladnjuje i muči pokušavajući izgubiti suvišne kilograme, ali to im nikako ne polazi za rukom čak i ako se istinski trude, bez varanja.… više »

PROVJERENI POTEZI

Malim, ali sigurnim koracima do vitke linije

objavljeno prije 10 godina

Jednom kad odlučite sa sebe zbaciti višak kilograma nije lako odlučiti koje se od bezbroj postojećih dijeta pokušati držati ili koje od nebrojenih savjeta poslušati.… više »

VITKI I ZANOSNI

Tko kaže da ne možete imati bokove poput Shakire?

objavljeno prije 10 godina

Kako biste imali divne bokove i ravan trbuh, morate se malo potruditi, ali ništa strašno - za vas imamo savjete Tracy Anderson, osobne trenerice zanosne pjevačice Shakire čija… više »

HIPPY HIPPY SHAKE

Zavolite svoje tijelo uz trbušni ples

objavljeno prije 10 godina

Egipatske žene koristile su trbušni ples kao unutrašnju masažu, odnosno njime su pripremale tijelo za rađanje. Danas je trbušni ples jedna od najtrendi egzotičnih vježbi.… više »

SUOČAVANJE S NEPLODNOŠĆU

Budite sretni u braku i ako ne možete imati djecu

objavljeno prije 10 godina

Ogroman broj svježe udatih mladih žena susreće se samo s jednim pitanjem - kad će djeca? Ovakva i slična pitanja sigurno su neizbježna, i to naročito tijekom prva tri mjeseca braka. No, kad… više »

DIJETA ZA KOSU

Superhrana za super kosu

objavljeno prije 10 godina

Sjajna, glatka, zdrava i lijepa kosa stvara dobro raspoloženje, potvrdit će brojne pripadnice ženskog, ali i muškog spola. S druge strane, poznati "bad hair day" postiže upravo… više »

COCO

Supehrana: kokos

objavljeno prije 10 godina

Kokos, dlakava orahova ljuska ukrašena trima točkama nazvana je ''coco'', što na španjolskom znači majmun. Naime, nekada se vjerovalo da ovo voće sliči licu te životinje.… više »

OSTVARITE SNOVE

I vi možete imati mentalnu snagu olimpijskih pobjednika

objavljeno prije 10 godina

Na putu do ostvarenja sna o zlatnoj medalji sportašima treba iznimna mentalna snaga kako bi u ključnom trenutku dali svoj maksimum. Uz višegodišnji naporan rad,… više »

SIROVO MESO

Nova dijeta - obroci kao iz kamenog doba

objavljeno prije 10 godina

Amerikanci se odnedavno kunu u sirovo meso, a razlog je novi trend koji se kao virus proširio SAD-om, odnosno "dijeta iz kamenog doba". Civilizirani stanovnici gradova počeli su tako… više »

ZA VAS I ZA BEBU

Budite vitki tijekom i nakon trudnoće

objavljeno prije 10 godina

Trudnoća ne znači uvijek da morate prekinuti svaku fizičku aktivnost i samo gomilati višak kilograma. Fitness trenerica slavnih osoba Tracy Anderson, čije su klijentice i Madonna i… više »

DRUGA PRILIKA

Kako se oraspoložiti nakon otkaza?

objavljeno prije 10 godina

U današnje vrijeme sretni ste ako ste uopće imali posao bar na godinu dana. Recesija je, kažu, pa je dobivanje otkaza postalo nešto samo po sebi razumljivo. Tragično! Ovo je… više »

JUNK FOOD

Prženi krumpirići nisu zdravi, ali nam podižu raspoloženje

objavljeno prije 10 godina

Iako prženi krumpirići sigurno nisu dio zdrave prehrane i zdravog načina života, znanstvenici su otkrili dobre strane ove brze hrane. Naime, dr. Mike Green, stručnjak za psihologiju povezanu… više »

skrolaj na vrh