Lifestyle BODY&SOUL
Istegnite se

Yoga poza tjedna: preusmjeravanje energije

objavljeno prije 10 godina

1) Stopalima ravno na podu, sjednite uza zid savijenih koljena tako da vam jedan bok bude naslonjen na zid. 2) Okrenite se na stranu te potom na leđa paralelno podižući noge uza zid.… više »

in vitro

Potpomognuta oplodnja povećava rizik od postporođajne depresije

objavljeno prije 10 godina

Žene koje koriste razne metode potpomognute oplodnje, poput one in vitro, mogu povećati rizik od postporođajne depresije i ostalih poteškoća u ranom roditeljstvu, pokazala je jedna… više »

Možemo odahnuti…

Dobar seks i duga veza (ipak) idu zajedno

objavljeno prije 10 godina

Njemačka liječnica koja se specijalizirala na području seksualnih terapija, dr. Carla Thiele, tvrdi da svijet treba novu seksualnu revoluciju. Njena najvažnija poruka glasi: Pojednostavite… više »

Lijepi i vitki bez teretane

Perite zube 358 minuta i sagorjet ćete 1.000 kalorija

objavljeno prije 10 godina

Poznato je da za učinkovito skidanje kilograma nije dovoljno samo gladovanje nego i aktivno provođenje slobodnog vremena u obliku raznih sportskih aktivnosti. Međutim, mnogima od nas,… više »

ljubav pobjeđuje sve

Brak doprinosi borbi protiv smrtnih bolesti

objavljeno prije 10 godina

Mnoga provedena istraživanja pokazala su da vjenčani ljudi imaju veće šanse od samaca za preživljavanje u slučaju da ih zadesi smrtonosna bolest. Odnos između psihološkog i… više »

wonder jocks

Muški push-up uništava spermu

objavljeno prije 10 godina

Nove push-up gaćice, u kojima muškarci navodno izgledaju više seksi, prodaju se nevjerojatno dobro. Ali stručnjaci upozoravaju da muškarci možda riskiraju neplodnost… više »

jednostavno i korisno

Yoga poza tjedna: Parighasana

objavljeno prije 10 godina

1) Kleknite na pod. Ispružite desnu nogu u desnu stranu i pritisnite stopalo na pod, s nožnim prstima ispruženim prema naprijed. Zadržite lijevo koljeno točno ispod lijevog boka. Desna peta… više »

superhrana: maqui bobica

Acai je out - pozdravite maqui bobicu!

objavljeno prije 10 godina

Sjećate li se halabuke oko acai bobica nakon što je Oprah Winfrey govorila o njihovim nutritivnim vrijednostima? Pa, pojavila se nova bobica u kvartu uz tvrdnje da je još bolja… više »

Omega 3

Hrana koja pomlađuje 3.dio

objavljeno prije 10 godina

Masne kiseline iz morske hrane pomažu u suzbijanju kroničnih upala i upalnih bolesti (reumatoidni artritis, astma), prevenciji kardiovaskularnih bolesti (infarkt, iktus), … više »

sexy igračke

Saudijac kupio najskuplji aparat za povećanje penisa

objavljeno prije 10 godina

Seks je, izgleda, najbolji sa zlatom. Poslovni čovjek iz Saudijske Arabije naručio je najskuplji aparat za povećanje penisa na svijetu, napravljen od čistog zlata i optočen draguljima.… više »

korak drugi

Hrana koja pomlađuje 2.dio

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

2. BJELANČEVINE Ključna sastavnica prehrane koja postaje najbitnija nakon 40-te godine kada tijelo počinje gubiti mišićnu masu čak do 1% godišnje. Taj gubitak usporava… više »

stop starenju!

Hrana koja pomlađuje 1. dio

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

1. Plodovi prirode Već je odavno poznato da punjenje tanjura povrćem i voćem blagonaklono djeluje na gubitak težine - niskokalorični su, bogati hranjivim vrijednostima i stvaraju osjećaj… više »

SAVJETI

Zdrav seksualni odnos

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Definicija zdravog seksualnog odnosa je različita za svaki par jer svaki pojedinac ima različite seksualne potrebe i sklonosti. Aktivnosti za vrijeme seksualnog odnosa su uistinu… više »

znala je baka

Čaroban vinski ocat

objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca

Vinski ocat jedan je od najprirodnijih djelotvornih oružja za borbu protiv prekomjernih kilograma. Mnogi su od nas više puta čuli kako se masnoća u krvi uspješno liječi… više »

Wii-habilitacija

Nintendo u staračkim domovima

objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca

Obično se na takvim mjestima provodi rehabilitacija, no Australci su skovali Wii-habilitation, program vježbanja za starije osobe uz korištenje naprednih mogućnosti Nintendove konzole… više »

skrolaj na vrh