Lifestlye MODA&STIL
STVARNO?

Što se događa s vraćenom odjećom?

objavljeno prije 10 mjeseci i 7 dana

Stalni uspon online modnih trgovina i njihova velikodušna politika povrata načinili su cijelu novu industriju u rješavanju problema s… više »

MMMM

Uživajte u dugotrajnom osjećaju svježine

objavljeno prije 10 mjeseci i 10 dana

Tijekom ljetnih mjeseci i vrućina ponekad nam je jedini spas hladan tuš, a nakon tuširanja većina od nas prvo poseže za dezodoransom, ne bismo li osigurali da taj ugodan osjećaj… više »

COOL

Iskoristi ovo ljeto maksimalno

objavljeno prije 11 mjeseci i 4 dana

Uz kreativnu uličnu umjetnost, urbanu glazbu te kulinarske kreacije s potpisom zvijezde Masterchefa - Tihomira Krkleca, na lokaciji Garden Breweryja predstavili smo novitete uz koje će vam… više »

COOL

Predstavljamo LELO Makeup™

objavljeno prije 11 mjeseci i 6 dana

Od prvog dana, misija brenda LELO je pomoći ljudima da se osjećaju ugodnije i sigurnije u vezi svoje seksualnosti. Tijekom posljednja dva desetljeća napravili smo revoluciju u industriji… više »

MMMM

Inovativna tehnologija za njegu usana

objavljeno prije 11 mjeseci i 25 dana

Usne su jedan od simbola ženstvenosti, a kako bi zadržale lijep i mladenački izgled, važno je voditi brigu o njihovoj njezi i zaštiti. Punoća, mekoća i senzualnost je ono čemu… više »

ZANIMLJIVO

Za čvrstu, zdravu i prirodno preplanulu kožu

objavljeno prije 1 godinu

Većina nas svake godine ima jednu želju - da ljeto potraje barem mjesec dana dulje. OK, možda ne možemo bezbrižno upijati sunce na plaži koliko bismo željeli, ali možemo li barem na koži… više »

MODA

Boje uz proljetnu kolekciju obuće

objavljeno prije 1 godinu

Nova Deichmann kolekcija proljeće/ljeto 2023. donosi pregršt boja u kišno sivilo koje nas posljednjih dana okružuje. U modernom ambijentu zagrebačkog Boing bara uz nove modele… više »

WOW!

Genijalno recikliranje odjeće

objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca

Epson se udružio s poznatim japanskim modnim dizajnerom Yuimom Nakazatom i njegovim istoimenim brendom YUIMA NAKAZATO na Tjednu visoke mode u Parizu za sezonu proljeće - ljeto 2023. kako bi… više »

PANTONE

Koja će boja oblikovati ovu godinu?

objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca

Pantone je odlučio - za 2023. godinu odabrao viva magentu, dinamičnu grimiznoljubičastu nijansu koja balansira toplo i hladno. Young Living, jedan od vodećih brendova eteričnih ulja,… više »

SAVJETI

Treba li prati odjeću koju ste kupili?

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

Tekstil može zadržati ostatke od proizvodnje, poput konzervansa i viška boja, prema njemačkoj skupini za savjetovanje potrošača Forum Waschen. Brzo pranje također ima smisla… više »

SAVJETI

Blistave oči jednim klikom

objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci

Ženama je njihova torbica vitalni alat bez kojeg ne mogu preživjeti dan. No, više je manje ne vrijedi kada pričamo o njihovom sadržaju. Tempo današnje svakodnevice je munjevito… više »

SJAJNO

Čarolija počinje uz NIVEA božićne poklon pakete

objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci

Omiljeno doba godine sve je bliže i bliže! Jedva čekamo da grad zasvijetli i da osjetimo ovogodišnju božićnu čaroliju. Topla obiteljska druženja, kuhano vino s prijateljima,… više »

DA!

„Step up for yourself” by Comma

objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci

Kako osvojiti poslovni svijet u kojem vladaju muškarci, a istovremeno ostati žena koja uživa u svojim hobijima? Kako svakodnevno pomagati ženama da budu bolja verzija sebe? Koja je… više »

MODA

HONOR 70 označava svoj blistavi ulazak na svjetsku modnu scenu

objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci

Nakon što je nedavno predstavio svoj novi pametni telefon HONOR 70, globalni tehnološki brend HONOR udružio se s nizom vodećih kreativaca, dizajnera i modnih kuća kako bi oživio… više »

SJAJNO!

Nivea je napravila novu micelarnu

objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci

  Svaka žena zna koliko je važno nakon cijelog dana ukloniti šminku prije spavanja. Koliko god se to ponekad činilo kao naporan zadatak, u ovoj užurbanoj svakodnevici, važno je… više »

skrolaj na vrh