Lifestyle STANOVANJE
SAVJETI

Sušite rublje u stanu? Loša ideja, nabavite radije sušilicu

objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci

Sušenje rublja tijekom jeseni i zime obično izgleda ovako - rastegnuli ste rešetku negdje u dnevnoj/spavaćoj sobi, radijatore nakitili čarapama i sve je super... osim što… više »

SAVJETI

Savjeti za ukrašavanje doma - Noć vještica

objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci

Halloween iliti Noć vještica je noćas, a ako spadate u one kojima je forte ukrašavanje doma u prigodnim situacijama, evo par savjeta kako okititi kuću za goste koji dolaze na… više »

PRIPAZITE

IKEA povlači CALYPSO stropne lampe

objavljeno prije 5 godina i 9 mjeseci

IKEA poziva sve kupce koji su kupili CALYPSO stropne lampe nakon 1. kolovoza 2016. da provjere oznaku datuma na proizvodu. IKEA povlači sve CALYPSO stropne lampe proizvedene između i… više »

BRIGADA

Ovi kreativci osvojili su 'more' prestižnih nagrada

objavljeno prije 5 godina i 10 mjeseci

Kako je to kada za trud i kvalitetan rad dobijete toliko nagrada da ih nije lako niti nabrojati? Odgovor na ovo pitanje znaju stručnjaci iz kreativne agencije Brigada. U ovoj godini Brigada… više »

SAZNAJEMO

Moć biljaka u zatvorenim prostorima

objavljeno prije 5 godina i 11 mjeseci

Odavno je poznato kako korištenje biljaka u interijeru donosi mnoge dobrobiti, a to je višestruko dokazano i kroz brojna istraživanja. Njihovim uvođenjem u umjetno stvoreni… više »

SAVJETI

Biljke koje će osvježiti prostor i ukloniti zračenja

objavljeno prije 6 godina

Zagađenje zraka u zatvorenim prostorima uglavnom je uzrokovano kombinacijom raznih štetnih čimbenika. Tako se u zatvorenim prostorima može naći formaldehid koji je često prisutan u… više »

EH, DA... :)

Zašto vam ormari ne mirišu?

objavljeno prije 6 godina

Ormari puni odjeće ponekad odaju mirise koji nam se definitivno ne sviđaju - svi znamo onaj mirist ustajalosti koji nam ne odgovara, no znate li zašto je tome tako? To se događa jer… više »

SAVJETI :)

Važnost dobrog dizajna interijera koji će zadiviti i inspirirati goste

objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec

Dobar dizajn interijera u smještajnom objektu ključan je za privlačenje gostiju jer putnicima utječe na cijeli doživljaj godišnjeg odmora. Zapravo, novo istraživanje među gotovo… više »

SAVJETI :)

Kako proužiti život cvijeću u vazi

objavljeno prije 6 godina i 2 mjeseca

Rezanom cvijeću najveća je mana što kratko traje. Ako ste svoj dnevni boravak ukrasili vjesnicima proljeća - buketom tulipana, narcisa, zumbula ili svevremenskih ruža, imamo nekoliko… više »

COOL

9 stvari koje pametni i sretni ljudi nemaju u spavaćoj sobi

objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca

Uvijek se nekako smatralo da je kuhinja najbitniji dio svakog doma, no, nekako nam se čini da u posljednje vrijeme kad je trend kuhanja u opadanju tu titulu preuzima upravo spavaća soba. Soba… više »

ZNATE LI?

Koliko često trebamo mijenjati stvari u kućanstvu

objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca

Čistoća jest pola zdravlja, prljavština ona druga polovina, no uvijek brinemo o onoj prvoj - čistimo i ribamo dom kako bi bio uredan i mirisan, ali pritom često zaboravljamo da stvari… više »

EH, DA... :)

Koliko često čistimo svoj dom?

objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca

Čišćenje doma jedna je od stvari koju uvjerljivo najmanje volimo u životu, no ipak subotu najčešće provodimo radeći upravo to... ili možda ipak ne? Gotovo polovica Hrvata čisti… više »

KRENITE!

Simboli Uskrsa i uređenje doma

objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca

Uskrs je na vratima, a s njim uvijek dolazi i potreba za ukrašavanjem doma uskrsnim simbolima. Ne morate nužno biti praktični vjernik da biste imali razlog za ugodnu blagdansku… više »

SAVJETI :)

Kako produžiti trajanje cvijeća u vazi

objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca

Cvijeće obično držimo u vazi - sretni smo kad ga dobijemo, nalijemo vode u neku lijepu vazu koje inače stoje daleko od očiju i... čekamo da uvene, zapravo. No, ako se samo malo potrudite,… više »

SAVJETI

6 pravila za uspješnu prodaju nekretnine

objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca

Već neko vrijeme pokušavate prodati stan ili kuću, ali bezuspješno. Donosimo 6 ključnih pravila koji će vam pomoći u tome. 1. DEFINIRAJTE REALNU CIJENU Realna i tržišno… više »

skrolaj na vrh