« Lifestyle STANOVANJE
objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca
PRIPAZITE

IKEA povlači CALYPSO stropne lampe

IKEA povlači iz prodaje sve CALYPSO stropne lampe proizvedene između i uključujući ove oznake datuma proizvodnje: 1625 do 1744

Imate Calypso stropnu lampu? Vratite je!
Imate Calypso stropnu lampu? Vratite je! (IKEA)
Više o

Ikea

,

povlačenje

,

stropne lampe

,

Calpyso

IKEA poziva sve kupce koji su kupili CALYPSO stropne lampe nakon 1. kolovoza 2016. da provjere oznaku datuma na proizvodu. IKEA povlači sve CALYPSO stropne lampe proizvedene između i uključujući ove oznake datuma proizvodnje: 1625 do 1744.

IKEA poziva sve kupce koji posjeduju CALYPSO stropnu svjetiljku proizvedenu tijekom spornih datumskih oznaka da je vrate u robnu kuću, gdje će im biti zamijenjena novom CALYPSO lampom ili punim povratom plaćenog iznosa. IKEA ne zahtijeva nikakve dokaze o kupnji.

Sigurnost proizvoda za tvrtku IKEA vrlo je ozbiljno pitanje. Svi naši proizvodi su testirani i usklađeni s važećim standardima i zakonima. Unatoč tome, primili smo izvješća da su CALYPSO staklena sjenila padala. Kako bismo zaštitili kupce i izbjegli daljnje incidente, odlučili smo povući sporne proizvode, a kupcima nudimo potpuni povrat novca ili zamjenski proizvod.

"Iako je iznimno niska vjerojatnost da će se daljnji padovi opet dogoditi, rizik je više nego dovoljan razlog da IKEA povuče sporne lampe", kaže Emilie Knoester, menadžerica odjela za rasvjetu i pametne domove u IKEA of Sweden, te nastavlja: "Sigurnost kupaca je glavni prioritet za tvrtku IKEA, zbog čega smo se - zbog mjera predostrožnosti - odlučili na povlačenje zahvaćene serije."

Točan datum proizvodnje lampe formatiran je kao oznaka godine i tjedna u godini. Sporne su lampe s oznakama od 1625 do 1744.

26.09.2018. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh