Lifestyle
EHH ...

Danas je Dan protiv debljine, pazite što jedete!

objavljeno prije 8 godina

U 2015. godini 1,2 milijuna muškaraca i 900000 žena u Hrvatskoj imalo je problema s prekomjernom tjelesnom masom. Taj problem javlja se vrlo rano, pa je tako 13,6% dječaka i 10,4%… više »

STVARNO?

Način na koji jedete utječe na liniju

objavljeno prije 8 godina

Jeste li primjetili da za stolom zadnji obično ostaju - najmršaviji? Razlog tome je jednostavan, oni ne jedu mehanički već uživaju u hrani i da, upravo zato imaju sjajnu liniju,… više »

MLJAC

Najbolji recept za sirup od bazge

objavljeno prije 8 godina

Sirup od bazge budi sjećanja na djetinjstvo, a kako je bazga upravo u punom cvatu, evo recepta za sirup koji će vas oduševiti1 Recept za sirup od bazge Sastojci 30 cvjetova bazge3 l… više »

OPA :)

Riješite se celulita na prirodan način

objavljeno prije 8 godina

Celulit je muka gotovo svake žene, pa evo prirodnog načina na koji ćete ga se riješiti puno bolje nego s raznim "čudesnim" tretmanima. Pasta protiv celulita: Sastojci 1/4 šalice… više »

ZAPAMTITE

Kako prepoznati hranu bez aditiva?

objavljeno prije 8 godina

Svježa rajčica usred zime, kremasta juha koja nastane iz vrećice praška i šareni slatki bomboni. Oni svoj izgled i konstituciju mogu zahvaliti aditivima. Na deklaracijama su… više »

SAVJETI

Koliko traju otvorene namirnice?

objavljeno prije 8 godina

Rok trajanja namirnica zeznuta je stvar - piše na svakoj, no to se odnosi na situaciju kad je neotvorena i ispravno spremljena. A što kad ih otvorimo? Majoneza je jedna od onih… više »

NAJAVE

Stiže novi Peugeot 2008

objavljeno prije 8 godina

Peugeot 2008 pojavio se na sceni 2013. s vrlo uvjerljivim odlikama. Klijenti su hvalili njegovu eleganciju i iznimna vozna svojstva. Proizvodnja se neprestano povećavala, sve do brojke od 585… više »

EHH ...

Što nam nedostaje da budemo sretni?

objavljeno prije 8 godina

Na listi sretnih nacija svijeta zaostajemo 73 mjesta za najsretnijim Dancima. Negdje smo u sredini te svjetske ljestvice sreće. Popeli bismo se gore, misle mnogi, da nas ne koči propuh u… više »

MLJAC

Napravite hummus, najzdraviji namaz na svijetu

objavljeno prije 8 godina

Hummus je namaz poznat više od 2000 godina, a potječe iz bliskoistočnih zemalja. Često ga koriste i kuhinje južnog Mediterana, a zapadna kultura ga je u novi vrijeme otkrila i od… više »

Vježbanje je najbolja prevencija teških bolesti

objavljeno prije 8 godina

Redovita tjelesna aktivnost, između umjerene i jače, smanjuje rizik od 13 vrsta karcinoma, pokazalo je vrlo zanimljivo istraživanje koje bi trebalo potaknuti ljude na vježbanje. Radi se o… više »

ZAPAMTITE

Voće i povrće produžit će vam život

objavljeno prije 8 godina

Voće i povrće utječe na smrtnost i razvoj raznih bolesti, pokazala je analiza podataka 16 različitih istraživanja koja su uključila preko 800 tisuća ljudi, a proveli su je američki i kineski… više »

MRCINE

Lamborghini Centenario

objavljeno prije 8 godina

Povodom obilježavanja 100. rođendana Ferruccio Lamborghinija, osnivača marke Lamborghini, napravljen je novi mega automobil Lamborghini koji je premijerno predstavljen na ovogodišnjem… više »

COOL

Elegancija i šlageri obilježili Chivasovu večer kavalira

objavljeno prije 8 godina

Kako bi proslavio lijepe manire muškarca i stil života koji se očituje kroz prijateljstvo, odanost, čast i hrabrost, Chivas je okupio veliki broj uzvanika u umjetničkoj galeriji Lauba… više »

ISPROBAJTE

Kako postaviti ciljeve da rade za nas?

objavljeno prije 8 godina

Ciljevi su jedna od najvažnijih stvari u životu, pa ne škodi svaki dan započeti jednostavnom tehnikom preispitivanja koja će nam pomoći da usmjerimo svoje ciljeve i… više »

EHH ...

Kako znati da niste dovoljno plaćeni?

objavljeno prije 8 godina

U grubo, dvoje od pet zaposlenika (oko 39 posto) smatra da ne dobivaju adekvatnu plaću za svoj posao, pokazalo je istraživanje Glassdoora. No kako znati da niste dovoljno plaćeni? Ovo su neki… više »

skrolaj na vrh