« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec
BRAVO

Volvo XC40 je Europski auto 2018. godine

Ovo je Volvo koji se dosada najviše izražava i donosi individualnost, zaigranost, zavodljiv izgled, inovativnu unutrašnjost i nagrađivanu sigurnost

Volvo XC40
Volvo XC40 (Automania)
Više o

auto godine

,

Volvo XC40

,

auto godine 2018

Dolazak novog modela Volva XC40 povijesni je događaj za Volvo koji u mnogočemu predstavlja korak u budućnost - u prvom redu na automobilskom tržištu. Samo nekoliko mjeseci od početka proizvodnje je po odazivu kupaca i automobilskih medija jasno da će novi kompaktni sportski terenac biti uspješan.

Ovo je Volvo koji se dosada najviše izražava i donosi individualnost, zaigranost, zavodljiv izgled, inovativnu unutrašnjost i nagrađivanu sigurnost. Donosi mnogo više od toga - takvu razinu iznimnosti da je nagrađen titulom Europskog auta 2018. godine.

S dolaskom XC40 u paleti vozila po prvi puta u ponudi Volvo ima tri različita sportska terenca, koji zastupaju različite segmente. Volvo s novim XC40 po prvi puta ulazi u segment kompaktnih sportskih terenaca koji je trenutno najbrže rastući automobilski segment.

XC40 je također prvi Volvo koji je napravljen na novoj modularnoj platformi CMA na kojoj će se u budućnosti proizvoditi novi modeli serije 40 i električni automobili.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

14.03.2018. 10:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh