Lifestyle nema prethodne stranice
SAVJETI

Kako se riješiti ljutnje brzo i učinkovito

objavljeno prije 2 sata i 20 minuta

Od pamtivijeka ljudi pokušavaju osmisliti učinkovite tehnike upravljanja gnjevom i ljutnjom. Još je rimski filozof Seneka vjerovao da će mu "vlastita ljutnja… više »

MLJAC

Namirnice koje pomažu mozgu koji stari

objavljeno prije 4 sata i 8 minuta

Mediteransku prehranu stalno predstavljamo kao najbolju na svijetu, no, možda tome baš i nije tako - recimo, počastite se sushijem. Novo istraživanje pokazalo je da bi tradicionalna… više »

SAVJETI

Vježbanje s utezima - lakše do prave kilaže i izgleda

objavljeno prije 7 sati i 9 minuta

Vježbanje s utezima je izuzetno korisna metoda za mršavljenje i poboljšanje općeg zdravlja. Evo tri ključna razloga zašto je vježbanje s utezima tako učinkovito u procesu… više »

SAVJETI

Poslovi koji čuvaju mozak

objavljeno prije 1 dan

Naravno da bi trebali što više koristiti mozak u poslu, jer što to više radimo, to će nam pamćenje i rad mozga biti bolji kasnije u životu, prema studiji… više »

EHHH...

Stigle su muke s proljetnim alergijama

objavljeno prije 2 dana

Zbog cvata drveća, pelud je u zraku, udišemo ga pa se javljaju tipični simptomi respiratornog trakta, kihanje u serijama, svrbež i iscjedak iz nosa.   Riječ je o presnažnoj… više »

COOL

Reci DA reciklaži i osvoji omiljenu NIVEA kremu

objavljeno prije 2 dana i 3 sata

Osvježite svoju rutinu ljepote na ekološki način s legendarnom NIVEA kremom koja je upravo podigla svoje standarde održivosti! Sada je dostupna u limenci koja je izrađena od čak 80%… više »

SAVJETI

Koliko kardio pomaže u mršavljenju?

objavljeno prije 2 dana i 23 sata

Kardio vježbe igraju važnu ulogu u mršavljenju i općem zdravlju. Bavljenje kardioaktivnostima poput trčanja, vožnje bicikla, plivanja ili brzog hodanja može pomoći u sagorijevanju… više »

SAVJETI

Superhrana koja radi čuda za zdravlje i dug život

objavljeno prije 3 dana i 4 sata

Prehrana ima veliki utjecaj na cjelokupno zdravlje i dobrobit, a za neke se namirnice zna da povećavaju ili smanjuju rizik od određenih stanja ili bolesti. To uključuje dvije vrste hrane za… više »

SAVJETI

Kako nagla promjena vremena utječe na ljude?

objavljeno prije 3 dana i 6 sati

Sprema nam se opaka promjena vremena... do sad je bilo preko 25 stupnjeva, laganini ljeto skoro, no, unutar 24 sata temperatura pada gotovo 20 stupnjeva, kiša i ostale ljepote… više »

SAVJETI

Jednostavna tajna duljeg života

objavljeno prije 3 dana i 19 sati

Općenito govoreći, više godina obrazovanja znači dulji život, ali još uvijek se pokušava shvatiti zašto. Stručnjaci iz SAD-a, Norveške i Ujedinjenog… više »

SAVJETI

Zašto bi trebalo jesti pistacije?

objavljeno prije 3 dana i 21 sat

Pistacija je jedini orašasti plod koji osigurava lutein i karoten, dva antioksidansa koji igraju važnu ulogu u zaštiti naših očiju kako starimo. Osim toga, sadrži… više »

GEN Z

Što Gen Z ima, a ne bi trebali imati?

objavljeno prije 4 dana

GoBankingRates donosi financijske navike generacije Z koje bi mogli požaliti u sljedećih 20 godina: Kratkoročno žaljenje, dugoročno žaljenje - na temelju ankete Bankratea, 60%… više »

SAVJETI

Voće za mršavljenje

objavljeno prije 4 dana i 4 sata

Voće nije samo ukusno, već ima važnu ulogu u održavanju cjelokupnog zdravlja i podržavanju ciljeva mršavljenja. Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana, malo kalorija i jedinstvenim… više »

MMMM

Pijte li vodu s okusom? Domaću, naravno...

objavljeno prije 5 dana i 3 sata

Nutricionisti predlažu varijantu na bazi jabuke i cimeta, također izvrsnu za one koji žele poboljšati probavu i imati jače antioksidativno djelovanje. Od velikog broja voća i povrća… više »

SAVJETI

Cvjetna raskoš bez muke

objavljeno prije 5 dana i 21 sat

Pelargonije su godinama najpopularnije cvjetnice za gredice i balkone. I to s dobrim razlogom: pelargonije dolaze u brojnim bojama i oblicima. Brzo rastu, lako se održavaju, otporne su i ono… više »

skrolaj na vrh