Lifestyle nema prethodne stranice
PRIPAZITE :)

Koliko se prosječno udebljamo preko blagdana?

objavljeno prije 14 sati

Blagdani su doba uživanja, ako ni u čemu drugome, onda u hrani - dobro je poznato da ćemo se odreći svega prije od blagdanskih delicija, ma koliko one nezdrave bile. Jednako tako, znamo da je… više »

ZNATE LI?

Zašto se cijepimo protiv sezonske gripe?

objavljeno prije 16 sati i 16 minuta

Sezonska gripa neizbježna je posljedica dana s niskim temperaturama. Samo prošle sezone zabilježeno je gotovo 65 tisuća oboljelih od gripe. Kako je cijepljenje protiv ove zarazne… više »

SAVJETI

Zimski uvjeti na cesti - pravila i savjeti

objavljeno prije 16 sati i 57 minuta

Pravilnikom o tehničkim uvjetima vozila u prometu na cesti („NN" br. 85/16.) propisano je sljedeće: - Pod zimskom opremom motornih vozila kategorije M i N čija najveća dopuštena… više »

SAVJETI

Maslinovim uljem do zdrave i sjajne kose

objavljeno prije 1 dan i 11 sati

Maslinovo ulje koristi se od pamtivijeka ne samo kao izuzetno zdrava hrana, već i kao jedan od glavnih saveznika u očuvanju ljepote. Zahvaljujući svojim prirodnim njegujućim i ljekovitim… više »

BRRR

Namirnice koje će nas ugrijati zimi

objavljeno prije 1 dan i 20 sati

Zimske hladnoće obično odbijamo toplom odjećom, no znate li da pomoću određenih namirnica možete povećati temperaturu tijela, poboljšati vlastiti imunitet, mentalne sposobnosti,… više »

SAVJETI

Tri novogodišnje odluke za svaku ženu

objavljeno prije 2 dana i 14 sati

Prosinac predstavlja onaj dio godine kada se sve oko nas šareni i sjaji kako bismo u pozitivnom duhu ispratili godinu za nama i optimistično dočekali novu. Blagdansku atmosferu ovih… više »

ISPROBAJTE :)

5 vježbi za brzi trening

objavljeno prije 2 dana i 16 sati

Kratki i eksplozivni trening upravo je ono što vam treba - možete ga bez problema sigurno ugurati u svoj raspored bez obzira u kakvoj gužvi bili. Da unaprijed odbijemo sve moguće… više »

Kad su stvari van naše kontrole... /Foto: Pexels
STVARNO?

Nemojte potiskivati ljutnju, dobra je za vas!

objavljeno prije 2 dana i 18 sati

Izbjegavate li i vi negativne emocije, kakav je sada trend? Pravite se da ste dobre volje, iako niste, nadajući se da ćete to postati? E, griješite! Stručnjaci… više »

ZNATE LI?

Zašto treba jesti ugljikohidrate?

objavljeno prije 2 dana i 20 sati

Dijete koje se baziraju na izbacivanju ugljikohidrata pravi su hit, a ugljikohidrati glavni neprijatelj naše linije i zdravlja, no je li to stvarno tako? Ako poslušamo… više »

HE HE

Bourbon sirup za kašalj za odrasle

objavljeno prije 3 dana i 11 sati

Muči vas kašalj? Ako ste se pripremali na neku od inačica špinanog šećera i sličnih neukusnih varijanti koje bi vas trebale oporaviti, zaboravite - evo pravog recepta za… više »

MA DA?

Kako do sixpacka za tri mjeseca? Lako :)

objavljeno prije 3 dana i 14 sati

Trbušnjaci nisu dovoljni - možete ih raditi 1000 dnevno no ako se ne hranite pravilno i jedete masnu i nezdravu hranu, sva ta masnoća će se zadržati upravo na vašem trbuhu.… više »

MMMM

Još jedan dobar razlog za kavu

objavljeno prije 3 dana i 16 sati

Kavoljupci, pozor - ako vam nedostaje razloga za još jednu kavicu, evo novoga koji izravno dovodi u vezu kavu i zdravlje mozga. Ranije je već otkriveno da čuva jetra i štiti od… više »

SAVJETI

Kako spriječiti debljanje tijekom blagdana

objavljeno prije 3 dana i 20 sati

Blagdani donose poklone - one lijepe i drage pod borom, no jednako tako i one neželjene u vidu viška kilograma zbog neumjerenosti u jelu i piću. Sigurni smo da ste ove neželjene svake… više »

MMMM

Sauna je stvarno zdrava

objavljeno prije 4 dana i 11 sati

Sauna može pozitivno utjecati na ljudsko zdravlje, pogotovo na kardiovaskularni sustav, pokazalo je istraživanje provedeno, pogađate - u Finskoj.  "Saznali smo kako odlazak u… više »

SAVJETI

5 savjeta za bolju probavu

objavljeno prije 4 dana i 16 sati

Probavni problemi mogu stvarno uzrokovati komplikacije, a ne samo neugodu, pa evo nekih drugih metoda kojima se možete boriti protiv probavnih problema i konstipacije, a koje… više »

skrolaj na vrh