Lifestyle nema prethodne stranice
ZANIMLJIVO :)

Je li hodanje stvarno vježbanje?

objavljeno prije 1 sat i 3 minute

Ljudsko tijelo treba pokret kako bi bilo funkcionalno i zdravo. Hodanje je lagan i besplatan način rekreacije, no je li dovoljno da bismo ga mogli smatrati tjelovježbom koja sa sobom nosi sve… više »

PRIPAZITE

Kako se zaštititi od nesnosnih vrućina

objavljeno prije 16 sati i 3 minute

Za vrijeme trajanja velike vrućine pridržavajte se preporuka lokalnih zdravstvenih ustanova Rashladite svoj dom Nastojte rashladiti prostor u kojem živite. Mjerite sobnu temperaturu između… više »

SAVJETI

Jedite sporo, dobro je za liniju!

objavljeno prije 19 sati i 2 minute

Vrlo je bitno ono što jedemo, no posljednje istraživanje bacilo je dodatno svjetlo na naše obroke - osim sadržaja na tanjuru koji ćemo konzumirati, nije svejedno ni kojom… više »

STVARNO?

Šećer iz voća - da ili ne?

objavljeno prije 21 sat i 3 minute

Voće sadrži šećer, a ono slađe, poput manga ili lubenice sadrži ga u visokoj količini. U voću postoje dvije vrste šećera u podjednakim količinama - glukoza i fruktoza.… više »

ZNATE LI?

Kako nagovoriti klince na zdravu prehranu

objavljeno prije 23 sata i 3 minute

Djeca ne jedu uvijek najzdraviju hranu, no ako im opetovano ponudite jela koja im se u početku i nisu baš svidjela, navodeći pritom koristi od njihova konzumiranja, mogli biste ih… više »

STVARNO?

Kavom do vitke linije?

objavljeno prije 1 dan i 1 sat

Smeđa mast smatra se oblikom "dobre" masnoće koja pomaže tijelu u pretvorbi hranjivih tvari u energiju te u generiranju topline. No, za razliku od smeđe masti, postoji i ona… više »

ZNATE LI?

Kako inteligencija utječe na dužinu života

objavljeno prije 1 dan i 16 sati

Ljudi s višim kvocijentom inteligencije vjerojatnije će živjeti dulje, pokazalo je nedavno istraživanje britanskih znanstvenika.  Oni su analizirali podatke prikupljene u… više »

SAVJETI

Zašto se ne miješa alkohol i lijekovi

objavljeno prije 1 dan i 18 sati

Planirate 'ludi' večernji provod s društvom, ali imate užasnu glavobolju. Nasreću, pri ruci su vam lijekovi protiv bolova - uzet ćete jednu ili dvije tablete, a nekoliko vam alkoholnih… više »

KONCEPTI

Ami One Concept

objavljeno prije 1 dan i 20 sati

Citroën obilježava 100 godina inovacije i odvažnosti posvećenih slobodi kretanja tako što je na Salonu automobila u Ženevi 2019. prezentirao Ami One Concept, revolucionarno, posve… više »

PRIPAZITE

3 opasna načina mršavljenja

objavljeno prije 1 dan i 22 sata

Mršavljenje je jedna od riječi koje se najviše traže na internetu, no uz to ćete dobiti i gomilu mitova i trikova koji ne samo da ne garantiraju mršavljenje, već su i… više »

SAVJETI

Kako znati da ste uspjeli u životu?

objavljeno prije 2 dana i 1 sat

Svi smo mi često zauzeti svakodnevnim aktivnostima zbog čega zaboravimo zastati na tren i uživati u malim zadovoljstvima, malim postignućima, itd. Ali, pokušajte nekada malo… više »

SAVJETI

Hrana koja učinkovito tjera komarce

objavljeno prije 2 dana i 16 sati

Komarci su grozna posljedica ljetnih dana, no i za njih ima lijeka - naime, oni se oslanjaju upravo na miris naše kože kako bi nas prepoznali. Crvenilo i svrbež mogu biti… više »

ZAPAMTITE :)

Koliko nam kalorija treba dnevno

objavljeno prije 2 dana i 19 sati

Kad pomislimo na kalorije, većina nas misli na to koliko nas hrana zapravo deblja. Kalorije zapravo označavaju koliko nam energije neka hrana opskrbljuje. Ako stalno uzimamo više… više »

PRIPAZITE :)

Mirisne svijeće mogu biti opasne

objavljeno prije 2 dana i 21 sat

Mirisne svijeće sastavni su dio svakog vodiča za ugodan ambijent u stanu, možda ipak i nisu najbolji odabir. Razlog leži u sastojcima od kojih se takve svijeće proizvode, a štetni… više »

MLJAC

5 razloga da jedete borovnice svaki dan

objavljeno prije 3 dana i 1 sat

Borovnice, omiljeno bobičasto voće ujedno je i odličan izvor vitamina i minerala, ali i antioksidansa koji čuvaju zdravlje i štite od negativnog utjecaja oksidacije. U nastavku… više »

skrolaj na vrh