« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 4 godine i 9 mjeseci
LABELLINO

Novi okus Labellina pridružuje se ostalim čuvarima usana

Svojom formulom bogatom shea maslacem hrani vaše suhe usne i čini ih podatnim i sjajnim, a dermatološki dokazana podnošljivost za kožu dodatno je uvjerenje da vas neće razočarati

Labellino Watermellon & Pomegranate
Labellino Watermellon & Pomegranate (Nivea)
Više o

Nivea

,

Labellino Watermellon & Pomegranate

,

Labello

Postoji li nešto što će vas osvježiti više od sočne lubenice? Postoji! Ako do sada niste čuli za njega i susreli ga, krećete se na krivim mjestima.

On je Labellino Watermellon & Pomegranate, simpatičan zavodnik koji u svom novom odijelu boje ciklame brani svoju zabavnu, ali i praktičnu stranu. Svojom intenzivnom njegom čini vaše usne neodoljivo mekim i sjajnim, a novi miris lubenice i nara potpuno će vas zaluditi.

Labellino Watermellon & Pomegranate

Iako je najmlađi u obitelji Labellino, od prvog dana čvrstim stavom branit će vaše usne od isušivanja. Učinit će ih nevjerojatno sočnim i podatnim, dok će ih svojstva ljekovitog nara potpuno zaštititi. Tko ga ne bi poželio?

Labellino Watermelon & Pomegranate balzam za usne duguje svoju slavu dugotrajnoj hidrataciji. Svojom formulom bogatom shea maslacem hrani vaše suhe usne i čini ih podatnim i sjajnim, a dermatološki dokazana podnošljivost za kožu dodatno je uvjerenje da vas neće razočarati.

Sakupite sve okuse neodoljivih junaka i popunite vašu torbicu za šminku s čak 6 raznobojnih veselih loptica.

Novi Labellino okus dostupan je od ožujka. Labellino Watermellon & Pomegranate 7 g - preporučena maloprodajna cijena 44,90 kn

15.03.2018. 10:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh