Lifestyle
DA ZNATE ...

Zdrava hrana koje je dovoljno - malo

objavljeno prije 8 godina

Avokado - Masti su se vratile na velika vrata i avokado je sada uobičajen sastojak i u Cezar salati i u tacosima. Nedvojbeno je da je riječ o ukusnom voću koje sadrži mononezasićene… više »

DOBAR SAVJET!

Kako ukloniti pesticide s namirnica

objavljeno prije 8 godina

Jabuka tretirana pesticidima ima jednaku količinu vitamina i minerala kao i ona koja nije ni taknuta - ali da bismo iz voća i povrća dobili najvažnije, treba znati kako s njim postupati.… više »

MLJAC

McFlurry i McSundae Deluxe Domaćica

objavljeno prije 8 godina

Nakon što su prošloga ljeta ujedinili snage i predstavili McFlurry s okusom popularnih Kraš Napolitanki, McDonald's i Kraš nastavljaju svoju suradnju u kreiranju… više »

SAVJETI

Kako prepoznati domaće jagode

objavljeno prije 8 godina

Jagode su preplavile tržnice i gradske trgove, a apsolutno sve koje vidite kraj sebe imaju natpis - domaće ... Varaju nas na jagodama kad god mogu i zato vam otkrivamo kako razlikovati domaću… više »

SAVJETI

Kako sačuvati vrijedne sastojke namirnica

objavljeno prije 8 godina

Vrijedni sastojci povrća često u kuhanju jednostavno nestanu ili se ne apsorbiraju u tijelu na pravi način, no nakon što pročitate ovih par savjeta, to vam se sigurno više neće… više »

SAVJETI

Celulit - kako ga se riješiti prije ljeta

objavljeno prije 8 godina

Celulit je muka svake žene koja ga ima - prištiće možemo prikriti, niski stas izdužiti štiklama, koji kilogram viška kamuflirati odjećom, ali što s tim nesretnim… više »

SJAJNO!

Masne namirnice koje skidaju kilograme

objavljeno prije 8 godina

Jedina vrsta masnoća koja je za vas loša su trans masti, a sve ostale mogu biti jako važne za vaše zdravlje i težinu. Naravno da ne možete odmah dodati neke zdrave masti… više »

ISPROBAJTE

Čudesni sirup protiv prehlada

objavljeno prije 8 godina

Prehlada vreba u bilo koje doba godine, tako da uvijek pri ruci trebamo imati rješenje - sirup protiv prehlade iz domaće radinosti koji će sve probleme odnijeti u trenu. Sirup od… više »

WOW!

Skinite 5 kilograma u 5 dana!

objavljeno prije 8 godina

Skidanje kilograma u proljeće postaje navika - tijekom zime nakupi se višak, počinju pripreme za ljeto i kupaće kostime, a višak kilograma muči nas više od love koju… više »

ODLIČNO!

Matcha - čaj nad čajevima koji topi masnoće

objavljeno prije 8 godina

Matcha čaj pravi je zeleni eliksir, čaj nad čajevima koji sadržava pet puta više antioksidansa od bilo koje druge namirnice te čak 100 puta više dragocjenog antioksidansa… više »

MLJAC

Kava je put prema uspjehu!

objavljeno prije 8 godina

Kava je omiljen ritual u našim krajevima, no rijetko na nju gledamo kao na element dugovječnosti ili uspjeha, što ona zapravo jest. Cijeli niz istraživanja posvećen je učincima… više »

SAVJETI

Pogreške koje nam upropaštavaju svaku dijetu

objavljeno prije 8 godina

Dijete - neke su loše, dok su druge sjajne, no što ako se pridržavate neke razvikane dijete koju su milijuni ljudi diljem svijeta pohvalili, a konkretni rezultati izostanu? U… više »

kora kivija sprječava razvoj bakterije E. coli
SAVJETI

Ogulite kivi ili mango u trenu bez problema

objavljeno prije 8 godina

Kivi se udomaćio u našim krajevima, a mnogi će reći da je najbolji izbor želite li tijelo opskrbiti odličnom dozom vitamina C. Uz to, ovo azijsko voće iz porodice Actindia bogato je i… više »

SJAJNO

Riješite se viškova u životu - bit će vam bolje!

objavljeno prije 8 godina

Materijalizam ćemo svi olako optužiti za razne stvari, no pritom ćemo sigurno zaboraviti prvo pogledati sami sebe u ogledalo, pa onda po stanu i radnom mjestu i primjetiti da smo i sami… više »

SPAS?

Jedite zdravo i - jeftino

objavljeno prije 8 godina

Zdrava prehrana ne mora biti skupa i komplicirana, poručuju stručnjaci za prehranu i preporučuju namirnice koje uvijek trebate imati pri ruci - sve su zdrave i pristupačne cijenom, tako da… više »

skrolaj na vrh