Lifestyle
Kad su stvari van naše kontrole... /Foto: Pexels
IMA IH...

Dobre stranje ljutnje

objavljeno prije 3 dana i 7 sati

Ljutnja nije loša stvar, iako je, na valu self helpa u trendu izbjegavanje negativnih emocija, pod parolom "fake it till you make it", odnosno pravite se da ste dobre volje i kada… više »

ZNATE LI?

Koliko možete smršavjeti za tjedan dana?

objavljeno prije 3 dana i 10 sati

"Ukoliko želite izgubiti kilograme i izbjeći JO-JO efekt trebalo bi na tjedna gubiti od pola kilograma do kilogram. Ovom ćete dinamikom dugoročno održati novostečenu kilažu. Ukoliko na… više »

ZANIMLJIVO :)

Sarkazam je prednost i donosi uspjeh

objavljeno prije 3 dana i 13 sati

Svatko voli dobar sarkazam, oštar i paradoksalan može nasmijati prijatelje, ali i zavesti. Iako se često misli da nije primjeren za poslovne situacije, istraživanje… više »

LOŠE...

Kada vam dom postane zatvor tjeskoge

objavljeno prije 3 dana i 15 sati

Anksioznost je postala veliki problem u današnje vrijeme, simptomi su često vrlo očiti - povećan broj otkucaja srca, kronične brige i stalni strah od budućnosti. Određena… više »

Zbunjenost, razmišljanje
O, DA...

Slušate li svoj instikt?

objavljeno prije 3 dana i 17 sati

U priručnicima za samopomoć često čitamo da se "treba osloniti na unutarnji glas", no u kolikoj je mjeri ta preporuka znanstveno utemeljena? U velikoj mjeri, smatraju američki… više »

SAVJETI

Kako spriječiti bore oko očiju?

objavljeno prije 3 dana i 19 sati

Oko očiju je koža jako tanka, a s obzirom da se s godinama smanjuje proizvodnja kolagena automatski se smanjuje i elastičnost kože, pa se upravo prve bore javljaju na području oko očiju.… više »

ISPROBAJTE :)

Meditacija je sjajna stvar

objavljeno prije 4 dana i 7 sati

Istraživanje provedeno u Italiji potvrdilo je da meditacija dobro djeluje na depresiju, anksioznost i mozak općenito, no dosad nije bilo poznato na koji način. Znanstvenici su otkrili da… više »

COOL

Esencijalna ulja donose smirenje

objavljeno prije 4 dana i 10 sati

Migrene su priča za sebe, a o tome koliko su teške svjedoči i činjenica da ih osobe koje pate od migrena ne bi poželjele niti najgorem neprijatelju. Kod migrena esencijalna ulja ne… više »

WOW!

Groblje 300.000 automobila

objavljeno prije 4 dana i 15 sati

Sigurno se pitate što će biti s toliko automobila koji se nalaze trenutačno na groblju automobila, najvećem na svijetu. Pa, VW ih je tu ‘parkirao' i čeka odobrenje Vlade SAD-a da… više »

ZNATE LI?

Što nam rade produženi vikendi?

objavljeno prije 4 dana i 16 sati

Vikendi nam obično nisu dovoljni i da nam uvijek treba još koji dodatni dan. I tako nedjelja postaje često jako stresni dan, a vikend vrijeme kada nedostaje sati. Iako većina… više »

EHHH...

Milkshake je sjajan - ali smrtonosan?

objavljeno prije 4 dana i 19 sati

Poznato je da prehrana bogata zasićenim masnoćama pridonosi opasnosti od razvoja srčanih bolesti, no nedavno istraživanje američkih znanstvenika pokazalo je da i samo jedan takav obrok može… više »

SAVJETI

Kako se štedi na hrani?

objavljeno prije 5 dana i 10 sati

Ponekad se svima čini da je zdrava prehrana jako skupa. Zapravo to nije tako, nutricionisti su objasnili kako uštedjeti novac i zdravo se hraniti. Sve… više »

ZAPAMTITE!

Maslac je bitan za zdravlje

objavljeno prije 5 dana i 13 sati

Maslac je odavna dio ljudske prehrane, ali zbog zasićenih masnih kiselina kojima obiluje, nerijetko se nalazio na crnoj listi nutricionista, kao krivac za debljanje i visoki kolesterol.… više »

Alkohol
ZAPAMTITE!

Piće i kilogrami - mogu zajedno, ali samo ova

objavljeno prije 5 dana i 16 sati

Iako većina dijeta zabranjuje alkohol, postoje pića koja nisu toliko štetna za gubljenje kilograma, odnosno i među alkoholom možemo izabrati najbolje pa s vremena na vrijeme… više »

Foto: Pexels
MMMM

Međunarodni dan piva - najbolji na svijetu

objavljeno prije 5 dana i 19 sati

Međunarodni dan piva možda i nije najpoznatiji praznik na svijetu, ali svakom ljubiteljima pive on je najbolji. Treba spomenuti da je pivo starije od mnogih suvremenih religija, a Međunarodni… više »

skrolaj na vrh