Lifestyle
PROBLEMI?

Zašto su blagdani najopasniji za srce?

objavljeno prije 6 mjeseci i 22 dana

Božićni blagdani su i vrhunac sezone, no jednako tako i najčešći dani srčanih udara. Udruga američkih liječnika kaže da je Božić dan s najviše srčanih udara u godini, a odmah… više »

SAVJETI

Par dobrih razloga za kvalitetan san

objavljeno prije 6 mjeseci i 23 dana

Liječnici često preporučuju najmanje sedam sati sna svake noći, ali zbog ubrzanog tempa života, ljudi u svijetu spavaju sve manje. Ipak, san je ključan za zdravo funkcioniranje tijela. On… više »

SAVJETI

Tri glavna hormona sreće

objavljeno prije 6 mjeseci i 23 dana

Endorfin, serotonin i dopamin su glavna tri hormona koji dovode do osjećaja sreće i zadovoljstva, a postoji nekoliko načina kako da se njihovo lučenje potakne. Faktori kao što je… više »

SAVJETI

6 najboljih pića za smanjenje naudtosti

objavljeno prije 6 mjeseci i 23 dana

Ako imate blagu nadutost i želite je se osloboditi čim prije, postoji nekoliko pića koja vam mogu pomoći. Čaj od đumbira - sljedeći put kad se napuhnete, popijte šalicu čaja od… više »

BOŽIĆ

Purica s mlincima za oblizat' prste

objavljeno prije 6 mjeseci i 24 dana

Purica s mlincima najdraži je recept za božićni ručak na ovim prostorima, pa evo jednog savršenog načina pripreme koji će vam na stol donijeti deliciju o kojoj će se pričati. Sastojci… više »

STVARNO?

Kako doživjeti stotu bez problema?

objavljeno prije 6 mjeseci i 25 dana

Tek toliko da vam bude jasno, jednostavon ne postoji  način da sa sigurnošću znamo koliko će netko živjeti. No, mnoga znanstvena istraživanja pokazuju da postoji mnogo toga… više »

SAVJETI

Božićni kolačići na brzaka

objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana

Neki od nas mogu sve, njima i božićni kolači već miriš, no u drugim domovima polako počinje vladati panika jer ih još uvijek nema. Naravno, nema niti vremena, pa evo… više »

SAVJETI

5 najboljih čajeva za spavanje

objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana

Čajevi za spavanje idealna su pomoć onim osobama koje se susreću s poteškoćama u spavanju. Naime, čajevi poput valerijane, kamilice, pasiflore i drugih, zahvaljujući svom sastavu,… više »

MLJAC

Pitate se koja je vrsta kruha najzdravija?

objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana

Kruh napravljen od cjelovitih žitarica obično nudi najviše hranjivih tvari. Određene vrste prirodno su bogate vlaknima, vitaminima i mineralima. Drugi su napravljeni od… više »

VJEŽBANJE

Koje su dobrobiti tjelovježbe za mozak

objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana

Vježbanje je dobra stvar za naš organizam, no osim toga ima još jedna sjajna nuspojava - pokazalo je da redovita tjelovježba poboljšava i razvija ključna područja… više »

STVARNO?

Koje boje žele vozači?

objavljeno prije 6 mjeseci i 27 dana

Vozači imaju različite preferencije kada se radi o bojama njihovih automobila, često pod utjecajem osobnog ukusa i kulturalnih faktora. Tvrtka za obradu podataka o automobilima carVertical… više »

BOŽIĆ

Recept za kocke od lešnjaka

objavljeno prije 6 mjeseci i 27 dana

Vrijeme je darivanja... i kuhanja te nakuhavanja. Recepti za božićne kolače su nezahvalna stvar - svaka domaćica, a bogami i poneki domaćin, imaju neke svoje recepte koje ljubomorno… više »

BOŽIĆ

Ovih blagdana najmilijima darujemo svoje vrijeme i nove navike

objavljeno prije 6 mjeseci i 28 dana

Kupnja poklona nekome tko nam je blizak može biti zahtjevan zadatak. Članovima obitelji već smo poklonili sve što su htjeli i trebali, mnogi od njih već imaju „sve", ili nam se… više »

STVARNO?

Kako preokrenuti biološki proces starenja?

objavljeno prije 6 mjeseci i 28 dana

Suvremena znanost sve više istražuje mogućnosti reverzibilnosti biološkog procesa starenja, otvarajući vrata novim perspektivama u očuvanju zdravlja i produženju životne dobi.… više »

SAVJETI

Par savjeta za preživljanje Božića

objavljeno prije 6 mjeseci i 28 dana

Da, stiže Božić, a s njim i hrana i piće koje se jede i pije neumjereno, jer eto - tako se to radi u našim krajevima. No, iako je u redu počastiti se, pretjerivanje može uzrokovati… više »

skrolaj na vrh