« Lifestyle GASTRO
objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana
BOŽIĆ

Ovih blagdana najmilijima darujemo svoje vrijeme i nove navike

Umjesto da ispod bora stavite bilo što u sjajnom papiru, ove godine napravite nešto drugačije za sebe i svoje bližnje

Poklonite im - svoje vrijeme
Poklonite im - svoje vrijeme (Arhiva)
Više o

pokloni

,

Božić

,

blagdani

,

Nespresso

Kupnja poklona nekome tko nam je blizak može biti zahtjevan zadatak. Članovima obitelji već smo poklonili sve što su htjeli i trebali, mnogi od njih već imaju „sve", ili nam se barem tako čini. Kreativnost u blagdansko vrijeme, kad smo svi pod povećanim stresom, može biti velik izazov. Na kraju dana, kupimo nešto samo kako bismo to zamotali u sjajni papir i postavili ispod bora, iako će svi već sutra zaboraviti što se tamo nalazilo. I još jedno pitanje - kad ste samome sebi poklonili nešto posebno?

Zato ove godine Nespresso ima prijedlog - poklonite sebi i svojim najdražima svoje vrijeme. Kako bi to izgledalo u praksi? Jednostavno, uz malenu promjenu svakodnevnih navika koje će povećati kvalitetu vašeg i života vaših najbližih.

Jedan od načina, primjerice, je probuditi se ranije i uživati u prvoj šalici kave bez drugih ometanja; bilo sami ili u društvu, ali uvijek uz bogate okuse i idealnu kremoznost Nespresso kave. Idealna je to prilika da uživate u novim okusima Vertuo Festive linije, poput kave Black Double Espresso koji osvaja izraženom drvenastom i slatkom začinskom notom koja skriva arome džema. Osigurajte to vrijeme u svom rasporedu, ako ne svaki dan, onda barem jednom tjedno. Cijelih 15 minuta bit će sasvim dovoljno da dan započnete na pravi način.

Drugi način za poklanjanje kvalitetnog vremena popodnevna su druženja u okićenom domu, okruženi najdražim ljudima, zaokupljeni razgovorom uz šalicu omiljene kave. Idealni izbor za zimska poslijepodneva posebna je kolekcija Nespresso Festive kava, koje očaravaju svojim intenzivnim blagdanskim okusima. S prijateljicom podijelite Seasonal Delight Spices kavu, jedinstveni Nespresso Vertuo limitirani okus koji donosi advent u vaš dom uz aromu kuhanog vina, začina i citrusa. Dodajte joj kapljicu hladnog mlijeka i uživajte u notama kolača sa začinima koje se oslobađaju kad se ova kava spoji s mlijekom.

Ako blagdane provodite na putovanju - odlazeći u posjet obitelji ili pak što dalje od svega poznatoga - uz vas u svakom trenutku može biti i vaša omiljena kava, naravno, uz malenu pomoć Nespresso Nomad putne šalice, koja će satima čuvati željenu temperaturu vašeg napitka. U vrijeme blagdana biramo tamnoplavu Nomad putnu šalicu, a u njoj želimo Original ili Vertuo Festive Frosted Caramel Nuts, okus iz limitirane Nespresso blagdanske serije. Uz note sladnih žitarica i toplih aroma karamele, tu su još i note biskvita od badema i vanilije, koji dočaravaju pravu blagdansku atmosferu. Uz Nomad putnu šalicu možete je osjetiti svaki dan i u svakom trenutku - čak i na putu prema poslu ujutro.

Uz male znakove pažnje, blagdani mogu biti period bez previše stresa, kad ono najvažnije poklanjamo svojim najbližima - svoje vrijeme.  

21.12.2023. 13:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    21.12.2023. 16:26
    skromne poklone
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh