Lifestyle
zabranjeno bušenje

Piercing vas može ubiti

objavljeno prije 15 godina

Da, radi se o osobnom stilu, modi, trendu no to ne umanjuje rizik po pitanju zdravlja. Od piercinga se može i umrijeti! Uzbunu je podigla jedna studija objavljena u Archives of Neurology koja… više »

hrvatski proizvod

U nedjelju se obilježava Dan kravate

objavljeno prije 15 godina

Organizator obilježavanja Dana kravate je Academica Cravatica, čiji je tajnik Dino Bedrina izjavio da se u zadnjih pet godina, koliko se obilježava Dan kravate, učinilo puno na isticanju… više »

jezikova juha

Počinje novi kulinarski show

objavljeno prije 15 godina

HTV, Nova TV i RTL odavno su se poveli za svjetskim primjerima i svoj program obogatili kulinarskim emisijama koje odlično prolaze kod gledatelja, a mogu se vrlo lako unovčiti sponzorskim… više »

croApoRTer@WORK

Retro moda na Cro A Porteru

objavljeno prije 15 godina

Ovosezonski, četrnaesti u nizu Nivea Cro A Porter počeo je jučer u Zagrebu. Po mišljenju mnogih, najkvalitetnija modna priredba u zemlji nastavlja s predstavljanjem niza eminentnih… više »

vizije

Automobili će u budućnosti sličiti biciklima

objavljeno prije 15 godina

Tri poznata proizvođača automobila iskoristila su nedavno završen sajam u Frankfurtu kako bi predstavila svoje najnovije vizije razvoja automobilske industrije. Renault, Volkswagen i… više »

Modni vikend

Novi Cro A Porter otvoren na Velesajmu

objavljeno prije 15 godina

Revijom Hyppy Gardena počelo je na Zagrebačkom velesajmu još jedno izdanje Cro A Portera. Osim što je privuklo brojna poznata lica iz javnog života, hrvatski modni događaj… više »

ženski ukus

Kontracepcijske pilule utječu na ženski izbor muškarca

objavljeno prije 15 godina

Najnovije istraživanje pokazalo je kako pilule za kontracepciju imaju veliku ulogu o određivanju ženskog ukusa u odabiru muškog partnera. Svi novi „trendovi", odnosno popularnost… više »

ja bih...

Prije jela odaberite s kim ćete ga jesti

objavljeno prije 15 godina

Svaki put kada pregledavate jelovnik zasigurno poželite probati jelo koje nikada prije niste okusili, čisto radi promjene. No, tad ljudi oko vas počnu iskazivati svoj odabir hrane i… više »

World class health academy

U sklopu Hypo centra krije se wellness centar

objavljeno prije 15 godina

World Class Health Academy za urbane klijente Dragulj fitness i wellness centara u Zagrebu je vrlo moderno uređeni World Class Health Academy u Hypo centru. Otvoren 2007. godine, pod vodstvom… više »

bubbles, bubbles

Zašto je šampanjac tako poseban?

objavljeno prije 15 godina

Ključ je u mjehurićima! Tim europskih istraživača zaključio je da mjehurići šampanjca čine više od samog puckanja na nosu - oni stvaraju maglicu koja naglašava aromu… više »

Istezanje

Joga poza tjedna - polumjesec

objavljeno prije 15 godina

1.) Stanite u udobni stajaći položaj i prinesite desno stopalo  lijevom. Udahnite, savijte desno koljeno, i postavite desnu ruku na pod 30-ak cm ispred stopala i malo nadesno. 2.)… više »

svemogući čaj

Bore će se uklanjati ekstraktom zelenog čaja

objavljeno prije 15 godina

Zeleni čaj uz sva svoja poznata ljekovita i uljepšavajuća svojstva uskoro će biti i sredstvo za borbu protiv bora. Kombinacija terapije svijetlećim diodama i ekstraktom zelenog čaja… više »

NEMA BRIGE

Frankfurtski sajam automobila posjećen unatoč krizi

objavljeno prije 15 godina

Njemački savez autoindustrije (VDA) objavio je kako je 63. Međunarodni sajam automobila u Frankfurtu, koji se zatvara u nedjelju, posjetilo oko 850 tisuća osoba. Broj posjetitelja… više »

Započeo Dove Fashion.hr

objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Nakon što su organizatori najavili niz koncepcijskih promjena modne manifestacije Dove Fashion.hr koja se nakon Varaždina i Zadra, po prvi put održava u Zagrebu, započela su i dugo… više »

showbiznis

Krvava manekenka šokirala na milanskom tjednu mode

objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Nekim dizajnerima je očito ponestalo dobrih ideja pa su se odlučili kontroverznim pokusima izboriti za pažnju publike i medija. Umjesto da se bave nosivom modom, dizajneri posežu za… više »

skrolaj na vrh