« Lifestyle GASTRO
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
jezikova juha

Počinje novi kulinarski show

Kuhanje na TV-u pravi je magnet za gledatelje pa RTL kreće s još jednom emisijom

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (RTL Televizija)
Više o

stephan macchi

,

jezikova juha

,

emisije o kuhanju

,

kulinarski show

HTV, Nova TV i RTL odavno su se poveli za svjetskim primjerima i svoj program obogatili kulinarskim emisijama koje odlično prolaze kod gledatelja, a mogu se vrlo lako unovčiti sponzorskim ugovorima.

Ana Ugarković nedavno je svoju emisiju „Kod Ane" s Nove prebacila na državnu televiziju, na kojoj već marljivo radi Veljko Barbieri (Jelovnici izgubljenog vremena), a postoji i natjecateljska emisija „U istom loncu".

Nova TV u svojim redovima ima Renea Bakalovića te prikazuje stare epizode „Kod Ane", dok RTL pored „Večere za 5" i „Punom parom", u četvrtak 15. listopada, kreće s emitiranjem „Jezikove juhe".

Glavni protagonist nove kulinarske emisije je Stephan Macchi, kuhar koji je gotovo cijeli život proveo u Francuskoj, a u Hrvatsku se doselio prije 12 godina iz ljubavi prema današnjoj supruzi Nataši.

Jezikova juha nije tipična emisija o kuhanju već se radi o hrvatskoj inačici showa „Ramsey Kitchen's Nightmare' u kojoj proslavljeni kuhar pomaže vlasnicima restorana, konobarima i kuharima da svoj posao obave na što uspješniji način.

U prvoj epizodi kulirarskog reality showa, Stephena je u pomoć pozvala vlasnica restorana Zvijezda Kamanjo, koja je nezadovoljna malim brojem gostiju, radom svog osoblja te menijem.

Je li Stephen uspio pokrenuti važne promjene u restoranu, provjerite u 20h.

15.10.2009. 09:25:40
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh