« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
World class health academy

U sklopu Hypo centra krije se wellness centar

Prekrasna oaza opuštajuće ponude usred stresnog poslovnog centra

Više o

opuštanje

,

world class health academy

,

welness

,

hypo centar

World Class Health Academy za urbane klijente

Dragulj fitness i wellness centara u Zagrebu je vrlo moderno uređeni World Class Health Academy u Hypo centru. Otvoren 2007. godine, pod vodstvom vizionara i sportskog entuzijaste gospodina Milana Mirkovića, World Class Health Academy je predvodnik luksuznih fitness i SPA centara ne samo u Zagrebu, već i na području Hrvatske. Pri biranju lokacije za otvaranje prvog World Class centra u Hrvatskoj pazilo se na par vrlo bitnih odrednica. Jedna od njih je svakako bila pronalaženje impresivnog prostora koji se ističe kvalitetom, zanimljivim arhitektonskim rješenjima i popratnim sadržajima.

Na prostoru od 1800 kvadratnih metara nalaze se sadržaji koji će zadovoljiti i najzahtjevnijeg klijenta. Teretana s najnovijim Nautilus spravama za vježbanje, bazen i jacuzzi napravljen od inoxa, dvije finske i jedna turska sauna, različiti tuševi  koji će potaknuti cirkulaciju nakon izlaska iz saune je samo za početak ono što će Vas oduševiti pri dolasku u centar. Ono što je specifično za centar je tropska kiša, specijalan tuš koji prema Vašoj želji posipa 2 mlaza vode, topao ili hladan.

Još jedna zanimljivost centra, je ledomat koji neprekidno proizvodi usitnjeni led, similirajući snijeg, s kojim se u Finskoj trlja koža i time potiče cirkulacija nakon saune.

Predano i školovano osoblje prepoznati će Vaše potrebe, te za Vas pripremiti specijalan program vježbanja, oformljen prema Vašim željama i zdravstvenom stanju.

U suradnji s Comfort Zone partnerom, isto tako se nudi velika lepeza tretmana za tijelo, manikura, pedikura i 16 različitih masaža.

Grupni treninzi su u ponudi od ponedjeljka do nedjelje, od 07:30 do 20:00.

Radno vrijeme centra je radnim danom od 06:30 do 22:30, subotom od 09:00 do 21:00, te nedjeljom od 10:00 do 21:00. Svi blagdani su radni, pa nema bojazni da ćete preskočiti Vaš redovni trening.

Cijena paketa godišnje članarine, uključuje korištenje teretane, bazena, jacuzzija, sauna i zona za odmor, te dolazak na sve grupne trening. Pri prvom dolasku omogućen je 2-satni intervju s osobnim trenerom, odnosno coaching, koji će Vam objasniti rad na svakoj pojedinoj spravi, popričati malo o Vašim ciljevima i željama, zdravstvenom stanju i nutricionizmu. Svi članovi imaju 10% popusta na sve tretmane i masaže našeg partnera Comfort Zone.

Najavljujemo i skoro otvaranje drugog World Class centra u Zagrebu, u jednom od najpoznatijih hotela u Hrvatskoj, hotelu The Westin Zagreb.

Metro portal vodi Vas svaki tjedan u welness centar

05.10.2009. 16:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh