Lifestyle nema prethodne stranice
ZLOČESTO ;)

Kako naše tijelo pokazuje da jedemo previše slatkiša?

objavljeno prije 6 sati i 50 minuta

Prekomjerna konzumacija slatkiša postala je uobičajen problem u modernom društvu, a tijelo često šalje znakove da unosimo previše šećera. Ovi znakovi mogu… više »

COOL

Dugovječnost na Sardiniji: Tajne stogodišnjaka

objavljeno prije 9 sati i 49 minuta

Sardinija, drugi po veličini talijanski otok u Sredozemlju, poznata je po iznimno visokom broju stogodišnjaka. Ovaj otok smatra se jednom od "Plavih zona" - područja na svijetu gdje… više »

ZNATE LI?

Kada je najveća vjerojatnost da ćete se udebljati?

objavljeno prije 11 sati i 49 minuta

Debljanje je kompleksan proces koji ovisi o mnogim faktorima, uključujući prehranu, fizičku aktivnost, genetiku i način života. No, određeni periodi u životu i specifične navike mogu povećati… više »

MLJAC!

Glavna zvijezda deserta talijanskog chefa je kremasti espresso

objavljeno prije 14 sati i 23 minute

Iako je ljeto već pomalo za nama i krenula je nova sezona, okusi Italije uvijek su dobra ideja. Zna to i chef Stefano Cosattini, Talijan s hrvatskom adresom, koji je proveo vikend s domaćim… više »

SAVJETI

E da, postajemo stariji... i kako biti bolji?

objavljeno prije 1 dan i 4 sata

Kako starimo, možemo primijetiti da naše tijelo ne funkcionira kao prije, osobito nakon 50. godine. Srećom, postoje svakodnevne navike koje starije osobe mogu usvojiti kako bi… više »

HMMM...

Otkud dolazi nesvjestica?

objavljeno prije 1 dan i 6 sati

Nesvjestica je kratkotrajni gubitak svijesti uzrokovan smanjenim dotokom krvi u mozak. Iako često nije znak ozbiljnog zdravstvenog problema, nesvjestica može biti alarmantan događaj koji… više »

POMFRIT

Omiljena grickalica, ali koliko je zapravo zdrav?

objavljeno prije 1 dan i 11 sati

Pomfrit, hrskava i ukusna delicija, nezaobilazan je dodatak mnogim obrocima diljem svijeta. Ova pržena krumpirova grickalica često je prvi izbor uz hamburgere, sendviče ili mesne… više »

COOL

QMS Medicosmetics otkriva tajnu mladolikosti

objavljeno prije 1 dan i 14 sati

Kada pomislimo na njegu kože, često se fokusiramo na proizvode koje nanosimo izvana - kreme, serume, maske i slične tretmane. Međutim, prava ljepota dolazi iznutra, a to se odnosi i na… više »

SAVJETI

Loša navika koja vam skraćuje život

objavljeno prije 1 dan i 16 sati

Dobro znate, ili ste barem čuli do sada da hodanja 10 000 koraka dnevno ili dodavanja bobičastog voća u doručak igraju ključnu ulogu u dugovječnosti. Međutim, stručnjaci za dugovječnost… više »

EH, DA...

Ajvar - koliko ima kalorija?

objavljeno prije 2 dana i 6 sati

Vrijeme je ajvara, radi se na sve strane, pa čisto da vidimo koliko to tu ima kalorija i tih stvari, da bude jasno je li to uopće zdravo za nas? Je, naravno, ali ima se tu što reći o… više »

MDA..

3 mliječna proizvoda koje bi trebali preskočiti

objavljeno prije 2 dana i 14 sati

Znamo da je jogurt, kefir i slične stvari zdrav. No, ne baš, preciznije, ako se tu nešto dodaje ili oduzima, u problemu smo... stoga je nutricionistkinja Daria… više »

SAVJETI

Kad bi trebali uzimati magnezij?

objavljeno prije 2 dana i 16 sati

Uzimanje magnezija kao dodatka prehrani ima brojne zdravstvene prednosti, od podrške funkciji mišića i zdravlja srca do poboljšanja sna i mentalnog zdravlja.… više »

SAVJETI

4 namirnice za sjajnu i blistavu kožu

objavljeno prije 3 dana i 9 sati

Ono što jedemo i pijemo svakodnevno uvelike utječe na izgled naše kože i način na koji stari. Genetiku i hormonalne promjene ne možemo kontrolirati, no preuzimanje kontrole nad… više »

COOL ;)

Otkrijte svoju novu strast uz romantične Crocs loafers

objavljeno prije 3 dana i 11 sati

Nova kolekcija Crocs Dark Romance tu je za sve koji se osjećaju dobro u vlastitoj koži i uživaju u onome što rade. Izrazito je ženstvena i romantična, a opet odvažna i upečatljiva.… više »

SAVJETI

Tko bi trebao prestati piti kavu?

objavljeno prije 3 dana i 16 sati

Znamo da je u našim krajevima prva stvar svakog jutra - šalica kave. No, nekim to ne pada baš najbolje, pa ako primijetite tri simptoma - problemi sa spavanjem,… više »

skrolaj na vrh