Lifestyle nema prethodne stranice
ZANIMLJIVO

Koliko je loše grickati između obroka?

objavljeno prije 40 minuta i 57 sekundi

Grickanje između obroka postalo je svakodnevna navika mnogih ljudi, bilo iz dosade, stresa ili jednostavne želje za nečim slatkim ili slanim. Iako se na prvi pogled može činiti bezopasnim,… više »

ZIMNICA

Tradicija koja spaja okuse i generacije

objavljeno prije 3 sata i 40 minuta

Pripremanje zimnice jedan je od najljepših običaja koji povezuje generacije i prenosi se s koljena na koljeno. Iako su police modernih trgovina pune različitih vrsta ukiseljenog i… više »

SAVJETI

Treba jesti polako.. i to uvijek!

objavljeno prije 8 sati i 12 minuta

Često je brzo jedenje samo još jedan dio ubrzanog načina života. Ako uvijek radite, igrate se, hodate, razgovarate i vozite u žurbi, lako je steći naviku i tako jesti. Međutim, prebrzo… više »

EH, DA...

Burnout nije izmišljotina

objavljeno prije 1 dan

Pregaranje, ili burnout, postaje sve veći problem u suvremenom svijetu rada. To je stanje emocionalne, fizičke i mentalne iscrpljenosti, koje često proizlazi iz dugotrajnog stresa i… više »

SAVJETI

Kako zdravo hodati

objavljeno prije 1 dan i 5 sati

Hodanje je nevjerojatno svestrano i smatra se jednim od najboljih oblika tjelovježbe, ne samo zbog dobrobiti za fizičko i mentalno zdravlje, već i zato što se lako može uključiti… više »

ZNATE LI?

Koliko vam treba kalorija dnevno?

objavljeno prije 1 dan i 8 sati

Dnevni unos kalorija ključan je za održavanje zdravlja i tjelesne mase, ali varira ovisno o brojnim faktorima kao što su dob, spol, razina tjelesne aktivnosti i opće zdravlje. Kalorije… više »

SAVJETI

Što treba znati prije nove dijete?

objavljeno prije 1 dan i 10 sati

Usred često proturječnih poruka i dezinformacija, ako tražite savjete o prehrani na internetu, lako ćete se zbuniti. Prije nego što se upustite u najnoviji trend mršavljenja ili… više »

SAVJETI

Kozmetika koja vam definitivno treba

objavljeno prije 2 dana

Uz minimalističku formulaciju i pažljivo birane prirodne sastojke vrhunske kvalitete, Melli Aromatica predstavlja liniju 100 % prirodnih proizvoda koji donose najbolje iz botaničkog… više »

SAVJETI

Hrana za 40+ ekipu

objavljeno prije 2 dana i 3 sata

Rafinirane i jednostavne ugljikohidrate poput bijelog kruha, slatkih grickalica i prerađene hrane treba izbjegavati jer mogu uzrokovati skokove šećera u krvi i dovesti do prejedanja.… više »

SAVJETI

Maslina: eliksir za kožu, nokte i kosu

objavljeno prije 2 dana i 8 sati

Maslina, jedna od najstarijih i najcjenjenijih biljaka na svijetu, ne samo da je ključni sastojak mediteranske prehrane, već je i moćan eliksir za ljepotu. Ulje dobiveno iz ploda masline… više »

ZDRAVLJE

Zašto je korisno ići pješke na posao

objavljeno prije 2 dana i 10 sati

Sve više ljudi prepoznaje prednosti hodanja kao načina dolaska na posao. Iako se može činiti jednostavnim, odlazak na posao pješice ima brojne prednosti za vaše zdravlje,… više »

SAVJETI

Njega kože nakon sunčanja

objavljeno prije 3 dana i 3 sata

Sunčanje može pružiti predivan osjećaj opuštanja i osunčan ten, ali izlaganje sunčevim zrakama može ozbiljno oštetiti vašu kožu ako se ne poduzmu odgovarajuće mjere njege… više »

SAVJETI

Najgore namirnice koje možete pojesti

objavljeno prije 3 dana i 8 sati

Zdravlje i prehrana usko su povezani, a hrana koju konzumiramo ima veliki utjecaj na naše tijelo i dugoročno blagostanje. Iako je ponekad teško odoljeti nezdravim namirnicama,… više »

SAVJETI

5 čajeva za skidanje sala na trbuhu

objavljeno prije 3 dana i 11 sati

Kao što dobro znamo, čajevi prirodno sadrže mnogo različitih antioksidansa i biljnih spojeva koji se povezuju s raznim zdravstvenim prednostima, od kojih je za neke posebno otkriveno… više »

EH, DA...

Stvari u domu koje donose stres

objavljeno prije 4 dana i 3 sata

Naš dom trebao bi biti utočište mira i opuštanja, ali ponekad se čini da nas vlastiti prostor preplavljuje i uzrokuje stres. Mnoge stvari u domu, iako ih možda ne… više »

skrolaj na vrh