Kultura
SA(N)JAM KNJIGE

U Puli svečano otvorena izložba Gradovi u tijeku

objavljeno prije 29 dana i 15 sati

U utorak, 5. studenog u 20 sati u Povijesnom i pomorskom muzeju Istre - Museo storico e navale dell'Istria, Sa(n)jam knjige u Istri je svečanim otvorenjem izložbe Gradovi u tijeku predstavio… više »

NOVOSTI

„Da il' Ne“ – prvi studijski album sjajnog dua Cubies

objavljeno prije 29 dana i 16 sati

Deset pjesama i nekoliko godina rada kratki je opis prvog studijskog albuma "Da il' Ne" producentskog dua Cubies. JJ i Zima prije nekoliko su godina uredili… više »

NAJAVE

Dva Berlina - filmom preko zida

objavljeno prije 29 dana i 18 sati

Povodom 30. obljetnice pada Berlinskog zida Restart i Dokukino KIC u suradnji s Goethe-Institutom Kroatien i ZFF-om donose presjek dokumentaraca koji iz različitih aspekata tematiziraju… više »

NAJAVE

Mette Rasmussen 22.11. nastupa u Tvornici kulture

objavljeno prije 29 dana i 19 sati

Prije dugoočekivanog nastupa Godspeed You! Black Emperora 22.11. u Tvornici Kulture na pozornicu će zakoračiti danska saksofonistica Mette Rasmussen. Rođena je i odrasla u Danskoj, ali već… više »

NAJAVE

Premijera filma "Real" Vibora Krekovića u MM centru

objavljeno prije 29 dana i 21 sat

Prvo javno prikazivanje, ujedno i svjetska premijera filma Real redatelja Vibora Krekovića održat će se u četvrtak, 7. studenog u MM centru s početkom u… više »

ANIMAFEST

Otvorene prijave za 30. Animafest

objavljeno prije 1 mjesec

Svjetski festival animiranog filma - Animafest Zagreb poziva vas da prijavite svoj film na 30. izdanje Festivala, koje će se održati od 8. do 13. lipnja 2020. u Zagrebu. Prijaviti… više »

NAJAVE

Urban & 4 dodali još jedan koncert

objavljeno prije 1 mjesec

Očekivano Damir Urban i njegova Četvorka bez problema su rasprodali gotovo sve ulaznice za prvonajavljeni koncert 7. 12. u Tvornici kulture, pa je dodan još jedan nastup - u petak, 6.… više »

PREDSTAVE

Pepeljuga u CKNZG

objavljeno prije 1 mjesec

Predstava Pepeljuga prati sadržaj slavne bajke francuskog pisca Charlesa Perrauta o mladoj djevojci koja živi u siromaštvu sa zlom maćehom i njezinim samodopadnim… više »

UPOZNAJ AUTORA

Srđan Keča u Dokukinu KIC

objavljeno prije 1 mjesec

U srijedu, 6. studenog u 19 sati u Dokukinu KIC u sklopu programa Upoznaj autora predstavljamo nagrađivanog srpskog redatelja Srđana Keču. Nakon razgovora s autorom u 20 sati pogledajte… više »

NAJAVE

Koncertualna večer Šercara & Meštrovića

objavljeno prije 1 mjesec

Da li je klavir udaraljka i kako zvuče auto flege, bačve i boce , saznajte uz virtuoznu izvedbu udaraljkaša Borne Šercara i pijaniste Mateja Meštrovića. U koncertualnoj… više »

IZLOŽBE

De/konstrukcija slike u Galeriji Karas

objavljeno prije 1 mjesec

U utorak, 5. studenog 2019., u 19.00 sati, u Galeriji Karas u Zagrebu (Zvonimirova 58), otvara se izložba rezidenata u Leipzigu pod nazivom 'De/konstrukcija slike'. Izložba ostaje otvorena do… više »

ANTIPHONUS

Uz glazbu Arva Pärta i Zagrebačke soliste do duhovnih visina

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Sve popularniji vokalni Ansambl Antiphonus, koji pod umjetničkim vodstvom maestra Tomislava Fačinija i vlastitim originalnim interpretacijama evergrinima i remek-djelima klasične glazbe… više »

PREDSTAVE

Premijera predstave Ivora Martinića u KunstTeatru

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

U nedjelju, 10. studenog, u trešnjevačkom KunstTeatru (Dubovačka 1/Okićka 11) održat će se premijera nove predstave nastale prema tekstu Ivora… više »

NAJAVE

Clowns sutra dolaze u Vintage Industrial Bar

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Dvije godine je prošlo otkako su prvi put zasvirali kod nas, na daskama Vintagea kao predgrupa hardcore legendama H2O, a sutra se vraćaju na isto mjesto da bi nas razbacali i… više »

IZLOŽBE

Soba za izgubiti nevinost Rine Barbarić u YIHR.hubu

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Danas se otvara izložba/performans Soba za izgubiti nevinost Rine Barbarić u prostoru YIHR.huba u Dorđićevoj 8/II. Unatoč dostupnosti informacija na internetu, obrazovnim programima i usmenoj… više »

skrolaj na vrh