Kultura
ZAGREBDOX

Program ZagrebDox Pro ove godine u online okruženju!

objavljeno prije 13 dana i 12 sati

16. izdanje Međunarodnog festivala dokumentarnog filma ZagrebDox nedavno je odgođeno zbog trenutne epidemiološke situacije u Hrvatskoj, Europi i svijetu, no dio programa… više »

ZVIJEZDE

Pogledajte koja je pjevačica željela upoznati Vesnu Pisarović

objavljeno prije 13 dana i 12 sati

'Razlog mog povratka bila je publika', izjavila je Vesna Pisarović gostujući u emisiji 'Dalibor Petko Show'. Vesna je došla najaviti svoj koncert u Domu sportova, čiji je… više »

KORONA UDARA

Tvornica kulture odgađa sve događaje do 15. travnja

objavljeno prije 13 dana i 14 sati

Zagrebačka koncertna dvorana Tvornica kulture odgodila je održavanje svih događaja do 15. travnja. Sukladno uputama i mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite vrata Tvornice kulture… više »

FORA

Tri hrvatska filma na festivalu u Vilniusu koji ide - online

objavljeno prije 13 dana i 14 sati

U natjecateljske programe Međunarodnog filmskog festivala u Vilniusu Kino Pavasaris, koji će se zbog zaštite od koronavirusa od 19. ožujka do 2. travnja održati u… više »

INTERVJU

Razgovor u povodu – slikar Duško Šibl

objavljeno prije 13 dana i 16 sati

Slikar Duško Šibl istaknuti je suvremeni hrvatski likovni umjetrnik, autor je kompleksnog opusa, izlagao je na brojnim samostalnim izložbama u domovini i svijetu. Gospodine… više »

COOL

Kazalište Mala scena ide online

objavljeno prije 14 dana i 15 sati

S obzirom na novonastalu situaciju i preporuke Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu, kazalište Mala scena svoje će predstave prenositi uživo. Iz Kazališta poručuju: U… više »

NEKA SE ČUJE!

Apel za žurnu pomoć domaćoj nezavisnoj kulturi

objavljeno prije 15 dana i 9 sati

Pozivamo naše sugrađane, kolege, posjetitelje i sveopću javnost da prate obavijesti i pridržavaju se preporuka i propisanih zaštitinih mjera Stožera za civilnu zaštitu… više »

NAJAVE

CeKaTe Teatar seli u virtualni svijet

objavljeno prije 15 dana i 11 sati

Kako bi nastavio s djelatnosti CeKaTe teatar se privremeno seli u virtualni svijet. Program kreće u nedjelju, 15. ožujka u 18 sati putem Facebook stranice "Centar za kulturu… više »

NAGRADE

Laureati Nagrade za dramsko djelo „Marin Držić" za 2019.

objavljeno prije 15 dana i 14 sati

Ministarstvo kulture obavilo je dobitnike Nagrade za dramsko djelo „Marin Držić" za 2019. godinu. Dobitnik prve nagrade je Dino Pešut; Mateja Posedi i Davor Špišić… više »

INTERVJU

Razgovor u povodu – slikar Ivica Malčić

objavljeno prije 15 dana i 15 sati

Ivica Malčić, akademski slikar, istaknuti je suvremeni hrvatski likovni umjetnik, autor kompleksnog i brojnog opusa, izlagao je na mnogim samostalnim izložbama. Gospodine Malčić, svakodnevno… više »

KINO PROGRAM

Kina ograničila broj posjetitelja

objavljeno prije 16 dana i 8 sati

Radi sprječavanja širenja zaraze koronavirusa kina u Hrvatskoj poduzela su preventivne mjere, ograničen broj posjetitelja po projekciji, održavanje razmaka između posjetitelja,… više »

DOSJETLJIVO

Kultura u doba koronavirusa: koncerti u socijalnim mrežama

objavljeno prije 16 dana i 10 sati

Kad muzičari kvarteta Dafne izlaze na pozornicu, u pravilu ih publika dočeka pljeskom. Ali kad su ovaj put izašli na pozornicu drevnog Teatra La Fenice, u najpoznatijoj opernoj kući… više »

ONLINE

Zadnja večer 11th Zagreb International Blues Festivala uživo na internetu

objavljeno prije 16 dana i 12 sati

U skladu s preporukom Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, zbog poduzetih mjera i preporuka ograničavanje organiziranih okupljanja zbog korona virusa, otkazana je zadnja večer… više »

IZLOŽBE

Otvorenje izložbe fotografija "VODA"

objavljeno prije 16 dana i 16 sati

Centar za kulturu Trešnjevka / Galerija Modulor otvara svoja vrata u četvrtak, 19. ožujka 2020. u 19 sati izložbi VODA.  Inicijatori i nostitelji izložbe VODA… više »

ODGODA

Odgođen Porin, Riječki filmski festival i međunarodna konferencija

objavljeno prije 17 dana i 8 sati

S ciljem prevencije širenja zaraze koronavirusom, Rijeka 2020 i partneri s kojima ova tvrtka provodi program Europske prijestolnice kulture, do daljnjega odgađaju manifestacije Porin,… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh