Kultura
ZFF PUTUJE

ZFF se prestavlja u 20 gradova Hrvatske

objavljeno prije 26 dana i 15 sati

Paralelno sa zagrebačkom publikom ovogodišnjeg Zagreb Film Festivala, dva dugometražna filma iz Glavnog programa i jedan naslov iz programa Ponovno s nama, imat će priliku vidjeti… više »

NAJAVE

J.R. August ovog četvrtka promovira svoj prvijenac Dangerous Waters

objavljeno prije 26 dana i 20 sati

U četvrtak 14. studenog u koncertnu dvoranu Vintage Industriala vraća se sa zborom i bendom genijalni J.R. August koji vas daruje promocijom svog dugo iščekivanog prvijenca 'Dangerous… više »

NAJAVE

80's Party u subotu 16.11. u Boogaloou

objavljeno prije 27 dana i 20 sati

Nastavljamo sa nizom 80's Partyja, najdugovječnijeg i najboljeg partija posvećenog popularnoj glazbi iz „zlatnih osamdesetih" u zagrebačkom popularnom Boogaloo Clubu koji se odvija… više »

INTERVJU

Razgovor u povodu - Josip Trostmann

objavljeno prije 27 dana i 22 sata

Josip Trostmann, dubrovački akademski slikar pripadnik je malobrojne skupine najistaknutijih suvremenih hrvatskih likovnih umjetnika. Gospodine Trostmann, je li suvremena umjetnost ili samo… više »

COOL

Završen No Sleep Festival

objavljeno prije 28 dana i 15 sati

Jučer je završeno izuzetno uspješno, drugo po redu izdanje No Sleep Festivala, koje je ovog vikenda premašilo očekivanja i samih organizatora. Ljubitelji elektronske… više »

EGZOTIKA

Dvostruki Glembajevi u izvedbi Eurokaza i makedonskog Vojdan Černodrinski teatra

objavljeno prije 28 dana i 18 sati

Nakon pet uzastopnih rasprodanih izvedbi Glembajevih u KIC-u za koje se iz dana u dan tražila ulaznica više, zagrebački Eurokaz pod redateljskom palicom kontroverznog Branka Brezovca,… više »

NAJAVE

Stonebride nakon 2 godine svira koncert u Zagrebu u pratnji Kevlar Bikinija

objavljeno prije 28 dana i 20 sati

U srijedu 13. studenog, zagrebačka teška rock mašinerija Stonebride vraća se na koncertne daske VIB-a nakon gotovo dvije godine koncertnog izbivanja u Zagrebu, a da stvar bude… više »

NAJAVE

Plesna predstava Id ponovno u Trešnji

objavljeno prije 28 dana i 22 sata

Plesna predstava "id" bavi se Freudovskim strukturama ličnosti, idom i superegom, u koreografiji Anđele Bugarije i Svena Bahata, dramaturgiji i režiji Tene Gašparac te s autorskom… više »

DOĐITE

Dizajnersko nasljeđe grada na sedam gradskih lokacija

objavljeno prije 29 dana i 15 sati

Izložba "Dizajn u gradu", koja se otvorila u petak u pothodniku kod Zagrebačkog velesajma, donosi, do 28. studenoga na više lokacija u gradu, odabrani presjek hrvatskog dizajnerskog… više »

NAGRADE

Statua 27. Porina predstavljena javnosti

objavljeno prije 29 dana i 19 sati

U Muzeju Mimara svečano je otvorena izložba "Kristal Total-Art" u sklopu koje zagrebačka publika može vidjeti kristalne statue Porina, Dore, Večernjakove ruže i brojnih drugih priznanja… više »

IZLOŽBE

Izložba 'Zamrznuta ljepota' u Galeriji AMZ

objavljeno prije 29 dana i 21 sat

Izložba Ane Horvat, Alane Kajfež i Petra Hranuellia pod nazivom 'Zamrznuta ljepota' održava se u Galeriji AMZ u Zagrebu, od 12. do 23. studenoga 2019. Izložbom Zamrznuta… više »

WOW!

Yammatovo 5 rasprodano za 48 sati

objavljeno prije 1 mjesec

Ulaznica za spektaktularne nastupe The Pretenders i Heaven 17 u Laubi 30. studenog više nema - ograničen broj moći će se osvojiti još jedino u eteru Yammat FM-a i na… više »

KNJIGE

Novi hit Colleen Hoover - 9. studenoga

objavljeno prije 1 mjesec

Colleen Hoover autorica je za čije se noviteti može mirno reći da se očekuju s nestrpljenjem, a za ovogodišnji Interliber njen hrvatski izdavač Naklada Neptun pripremila je pravu… više »

NAJAVE

Kultni SIX PACK 13. prosinca u Vintage Industrialu

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Autoritet punk rocka SIX PACK dolaze 13. prosinca u Vintage Industrial. Osnovani u listopadu 1994. svoj prvi studijski album "Pretnja ili molitva" objavljuju 1995. te iste godine kreću na… više »

FESTIVALI

Gostovanje Trashxplotation film festivala

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Autonomni kulturni centar Attack kroz Program Filmskog studija Medika od 8. - 10. Studenog ugostiti će parišku inicijativu za promociju samoproduciranih i domaćih filmova, Festival… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh