Kultura
NAJAVE

not live, not dead w/ Zmayo

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Autonomni kulturni centar Attack, poziva vas na zajedničko gledanje video-sessiona kroz novi klupski virtualni program „not live, not dead" u petak 17.04.2019 od 21.sat na Facebook… više »

NAJAVE

SFera preporučuje: hrvatski SF online

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Društvo SFera se pridružilo akciji dostupnosti kulturnih sadržaja u vrijeme izolacije te će, u suradnji s autorima, objaviti besplatne e-knjige SF tematike! Trenutno su na… više »

NOVOSTI

Boris Štok ima fantastičan novi singl

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

 "Uvijek dio mene" fantastičan je novi singl Borisa Štoka kojim se približava drugom studijskom albumu, predviđenom za kraj godine. Boris Štok - "Uvijek dio mene" Nova… više »

INMUSIC 2020

Festival bi se mogao održati kada prođe pandemija

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Zbog pandemije koronavirusa upitno je hoće li ovogodišnji INmusic festival održati u najavljenom terminu, od 22. do 24. lipnja, u Zagrebu, no organizatori kažu da bi se mogao održati… više »

PRIJAVITE SE!

Otvorene prijave za multimedijalnu izložbu Zvučne okupacije

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Otvorene su prijave za sudjelovanje na multimedijalnoj izložbi pod nazivom "Zvučne okupacije". Izložba je dio popratnog programa 7. STIFF filmskog festivala koji je ove godine posvećen zvuku… više »

ONLINE

Paris, Texas otvara online program kina Tuškanac

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Kino Tuškanac sa zadovoljstvom najavljuje kako će u petak, 17.04. u 20 sati online prikazati remek-djelo Paris, Texas (1984), legendarni film ceste njemačkog redatelja… više »

ONLINE

I kino Metropolis na platformi MUBI

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

U danima kada zbog okolnosti nije moguće otići u kino, MSU vam, u suradnji s Kinom Metropolis i mrežom MUBI, omogućava online gledanje brojnih filmova u sljedeća tri mjeseca. Filmovi su… više »

E-KNJIGE

Dvostruko više posudbi e-knjiga

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Tijekom ožujka, nakon zatvaranja zbog epidemije koronavirusa posudba e-knjiga Knjižnica grada Zagreba se udvostručila, a dnevno se posudi u prosjeku 85 naslova, najčešće novija izdanja… više »

NAJAVE

Za Uskrs Ansambl Kolbe objavljuje mjuzikl 'Uskrsli'

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Zagrebački Ansambl Kolbe ovog Uskrsa objavljuje u cijelosti snimku svoga mjuzikla "Uskrsli", koji će se moći pogledati od nedjelje 12. travnja, u 17 sati nadalje, na YouTube kanalu Ansambl… više »

AKTIVIZAM

Domino poziva na Procesiju prekriženih

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Motivirani jednom specifičnom odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite koja je bila dovoljna da baci neočekivano svjetlo na neizvjesnu stvarnost kojoj smo trenutno… više »

GLEDAJTE

Andrea Bocelli za Uskrs u praznoj katedrali

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Talijanski tenor Andrea Bocelli nastupit će u nedjelju na Uskrs u Milanskoj katedrali, koja će biti prazna, a nastup će se prenositi preko YouTuba. "Prije nekoliko dana sam pozvao Bocellija.… više »

SJAJNO!

Upute za kreativnost u izolaciji

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Kućni performansi je projekt za kućnu izolaciju koju je Domino pokrenuo u suradnji sa suvremenim hrvatskim umjetnicima za širu građansku uporabu ne bi li se u ljudima… više »

BRAVO

Kerempuh ide online

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Pod sloganom "Ostani doma - Kerempuh dolazi k tebi", od nedjelje 12. travnja Satiričko kazalište Kerempuh započinje ciklus online prikazivanja svojih aktualnih hit predstava, a prva je… više »

PRIJAVITE SE!

Otvoren natječaj za Petrarca Fest 2020.

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Pozivaju se svi zainteresirani autori i autorice koji poeziju pišu u obliku soneta da se jave na natječaj u organizaciji Petrarca Festa - neformalnog pjesničkog festivala koji se… više »

MJUZA

Dubioza svaki tjedan svira online

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Najpopularniji bosanski bend Dubioza Kolektiv svakog ponedjeljka iz karantene putem interneta održava koncerte za obožavatelje koji su zbog koronavirusa u istoj situaciji. Kao i većina… više »

skrolaj na vrh