Kultura nema prethodne stranice
NAJAVE

Vrtlarenje u četvrtak u Ljetnom vrtu Vintage Industriala

objavljeno prije 12 sati i 7 minuta

U četvrtak 19. srpnja u Ljetni vrt Savske 160 vraćaju se art vrtlari na novo izdanje druženja s umjetnicima. Program u srpnju, osim razgovora s umjetnicima kojeg će moderirati Tena Razumović… više »

NAJAVE

Public Service Broadcasting ponovno u Zagrebu

objavljeno prije 14 sati i 8 minuta

Londonski trojac Public Service Broadcasting vraća se u zagrebačku Tvornicu kulture u ponedjeljak 19. studenog u sklopu turneje koja prati hvaljeni album «Every Valley». PSB -… više »

KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 17 sati i 39 minuta

Razne lokacije (17h) 5. Dvorišta Ljeto na Zrinjevcu (20h) Zumba Night Swanky Monkey Garden (20h)Cheat Day Hangout bar (21h) Karaoke Ljetna pozornica Bundek (21h) ZG Kul - Astrid… više »

NAJAVE

Putopisi u Ljetnom vrtu - život u Sahari i narod Saharawi

objavljeno prije 1 dan i 12 sati

Nakon odličnog putopisa iz Sjeverne Koreje, u četvrtak 19. srpnja vas vodimo u Saharu., tj. vodi vas Damir Vujnovec. Budite u Savskoj 160 od 19:00h. Najveća pješčana pustinja na Zemlji… više »

NAJAVE

Motovun Film Festival i Zagreb Film Festival stižu na Ljetnu pozornicu Tuškanac

objavljeno prije 1 dan i 14 sati

Od utorka do četvrtka (17. - 19. srpnja) na Ljetnoj pozornici Tuškanac traje zagrijavanje za skorašnje izdanje Motovun Film Festivala, dok se od petka, 20. srpnja sve do… više »

OSVRT

Novi niz tekućih akrila na velikom formatu slikara Mladena Žunjića

objavljeno prije 1 dan i 16 sati

Mladen Žunjić, slikar, već duže vrijeme prakticira paralelni kontinuirani rad na više ciklusa, kojima je istaknuta zajednička crta, određena pripadnost, veliki format, čije su stranice… više »

RECENZIJA KNJIGE

Kako smo napisali erotski ljubić - savršena knjiga za ljeto

objavljeno prije 2 dana i 9 sati

Naklada Neptun ima još jedan hit - Smut iliti Kako smo napisali erotski ljubić, a krasnu recenziju napisala je poznata blogerica Rose Strong na Ključu za knjigu koju prenosimo u… više »

INTERVJU

Razgovor u povodu - Vitold Košir, kipar, glazbenik, sokolar

objavljeno prije 3 dana i 15 sati

Vitold Košir, suvremeni hrvatski likovni umjetnik, akademski kipar, također je i akademski glazbenik i strastveni sokolar, doista je nesvakidašnja i iznimno specifična pojava u… više »

FESTIVALI

U žiriju MFF-a berlinski umjetnici iz svih strana Europe

objavljeno prije 4 dana i 8 sati

Berlin je mjesto spajanja umjetnika iz cijelog svijeta. Razmjena kreativnih ideja u taj grad privlači i brojne filmske autore, a ta je činjenica bila nit vodilja pri sastavljanju… više »

NAJAVE

Edo Maajka gostuje na koncertu Kultur Shocka

objavljeno prije 4 dana i 11 sati

U srijedu 18. srpnja, taman u pola ljeta nagradi svoje tijelo i duh s malo Kultur Shocka, koji se nakon 3 godine vraćaju u metropolu i to s novim EP-om 'Drama', koji će premijerno predstaviti… više »

OSVRT

Mitska jedra Mate CROate

objavljeno prije 4 dana i 15 sati

I doista se čini, sasvim je izgledno, kako se žeđ spram motiva jedara u opusu suvremenog hrvatskog likovnog umjetnika, akademskog kipara Mate CROate - Mate Turića ne smanjuje, nego se dapače,… više »

65. PULA

65. Pulski filmski festival počinje u subotu

objavljeno prije 5 dana i 9 sati

Zvjezdano nebo Arene po 65. put nadgleda okršaj najboljih domaćih filmova U subotu 14. srpnja otvara se 65. Pulski filmski festival, a da je filmska atmosfera posljednjih tjedana u… više »

NAJAVE

Indian Summer: FireWater promo I Malagurski & Špoljarić

objavljeno prije 5 dana i 11 sati

U subotu 14. srpnja sprema se Indian Summer u Ljetnom vrtu Savske 160, ili kao što bi mi rekli - evo nam babljeg ljeta. Dan kad će se suhoća zraka moći popraviti sa vodenom vatrom!… više »

NAJAVE

From Russia With Love Party /w pop-rock koncert Kornelija Palić & Marko Vojvodić

objavljeno prije 6 dana i 8 sati

Zdravstvuyte! Taman prije nego se Rusija riješi svih stranaca i pošalje ih doma, uhvatit ćemo se za ono što svi u Majčici vole, a to je VODKA.  FB EVENT Priglashayem… više »

FESTIVALI

Počinje Regius festival u Šibeniku

objavljeno prije 6 dana i 11 sati

Vremenska prognoza za Šibenik za vikend - vruće i sparno, u večernjim satima moguća je koja kap znoja i zapuh odlične domaće i regionalne glazbe jer počinje Regius! Poznata je satnica… više »

skrolaj na vrh