Kultura nema prethodne stranice
FESTIVALI

Na Sea Star dolaze najveći titani elektronske scene Sven Väth i Nina Kraviz

objavljeno prije 2 sata i 56 minuta

Najjači Sea Star do sada svoje će ovogodišnje adute publici predstaviti kroz nekoliko valova u sljedećim tjednima, od kojih prvi danas donosi line up predvođen s dva giganta svjetske… više »

INTERVJU

Razgovor u povodu – Ivana Zerovnik, fotografkinja

objavljeno prije 4 sata i 30 minuta

Ivana Zerovnik, suvremena hrvatska umjetnica, fotografkinja i slikarica autorica je slojevitog i zanimljivog opusa. Razgovaramo s umjetnicom o radu na novom ciklusu. Gđo Zerovnik, Vaše… više »

KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 6 sati i 28 minuta

K. D. Vatroslava Lisinskog (17h, 90 kn) Hrvatski dječji festival: Sto nota, sto divota AKC Medika (20h)OFF LIVE Session w/ Lord Drunkalot više »

FESTIVALI

Počinju Filmske mutacije: Festival nevidljivog filma XII

objavljeno prije 22 sata i 27 minuta

Dvanaesto izdanje Filmskih mutacija: festivala nevidljivog filma održava se pod naslovom GESTE UNDERGROUNDA od 20. 01. do  4. 02. 2019. u zagrebačkim kinima Europa i Tuškanac,… više »

NAJAVE

Pozdrav novom valu za tjedan dana u Zagrebu

objavljeno prije 1 dan i 4 sata

Glazbena trupa POZDRAV NOVOM VALU sastavljena od izvrsnih glazbenika i bivših članova danas kultnih bendova 80-ih vraća se još jednom u Vintage Industrial kako bi nam dočarala… više »

INMUSIC 2019

Sofi Tukker stiže na INmusic festival #14

objavljeno prije 2 dana

Sofi Tukker su Sophie Hawley-Weld i Tucker Halpern, a upoznali su se na Sveučilištu Brown u SAD-u gdje su počeli zajedno stvarati glazbu. Svoju prvu pjesmu "Drinkee" objavili su u… više »

NAJAVE

Harvo Jay prije Svemirka u Tvornici kulture 1. veljače

objavljeno prije 2 dana i 4 sata

Svemirko uskoro stiže u zagrebačku Tvornicu kulture, a na koncertu 1. veljače će im se na pozornici pridružiti i sjajni Harvo Jay. Harvo Jay nastaje kao solo projekt Hrvoja Dešića, no… više »

CEKATE

Noć Rudija Supeka u Cekateu

objavljeno prije 3 dana

U petak, 18. siječnja 2019. s početkom u 17,00 sati u Centru za kulturu Trešnjevka održat će se najveće neformalno okupljanje sociologa pod nazivom Noć Rudija Supeka, u… više »

NAJAVE

We Are Dark Angels u Vintageu

objavljeno prije 3 dana i 3 sata

Nakon odličnog koncerta Joja Mayera & NERVE, Big Yellow House u Zagreb dovodi još jednu glazbenu poslasticu. Vintage Industrial Bar ugostit će 30. siječnja njujorški duo We… više »

PREDSTAVE

Duet za jednog na Sceni Ribnjak

objavljeno prije 3 dana i 4 sata

Predstava je inspirirana istinitom pričom slavne glazbenice kojoj se, nakon što joj je dijagnosticirana opaka bolest i iz ruku oduzeta najveća ljubav - violina, cijeli život… više »

FESTIVALI

Još mjesec dana do početka 4. KinoKino Festivala

objavljeno prije 3 dana i 4 sata

Kraj veljače posebno je vrijeme za najmlađe ljubitelje filma jer ih tada očekuje festival skrojen po njihovoj mjeri, Međunarodni filmski festival za djecu - KinoKino, gdje se odlazak u kino… više »

INMUSIC 2019

Skindred najnovije pojačanje genijalnog INmusic festivala #14

objavljeno prije 3 dana i 22 sata

Jedinstvena ragga punk metal četvorka Skindred na INmusic #14 donose žestoke rifove i prepoznatljivo energičan nastup! Skindred je 1998. u Walesu okupio frontman Benji Webbe, a od onda pa sve… više »

ZAGREBDOX

Bliži se 15. ZagrebDox – pripremite se za lov na dobre dokumentarce

objavljeno prije 4 dana i 2 sata

15. Međunarodni festival dokumentarnog filma ZagrebDox od 24. veljače do 3. ožujka u kino Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu donosi najzanimljivije dokumentarce dugog i kratkog metra iz cijelog… više »

NAJAVE

Punčke na turneji po Nizozemskoj i na Eurosonic Festivalu

objavljeno prije 5 dana

Naš punk rock trio Punčke kreće na mini turneju po Nizozemskoj koja će uključivati i nastup na Eurosonic Festivalu. Turneja ih vodi na tri značajne svirke i počinje 17. siječnja kada… više »

IZLOŽBE

Otvorenje izložbe u Centru za kulturu Trešnjevka

objavljeno prije 5 dana i 2 sata

Centar za kulturu Trešnjevka / Galerija Modulor otvara svoja vrata u četvrtak, 24. siječnja 2019. u 18.00 sati izložbi pod nazivom Pohvala… više »

skrolaj na vrh