Kultura
NAJAVE

Premijera filma "Real" Vibora Krekovića u MM centru

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Prvo javno prikazivanje, ujedno i svjetska premijera filma Real redatelja Vibora Krekovića održat će se u četvrtak, 7. studenog u MM centru s početkom u… više »

ANIMAFEST

Otvorene prijave za 30. Animafest

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Svjetski festival animiranog filma - Animafest Zagreb poziva vas da prijavite svoj film na 30. izdanje Festivala, koje će se održati od 8. do 13. lipnja 2020. u Zagrebu. Prijaviti… više »

NAJAVE

Urban & 4 dodali još jedan koncert

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Očekivano Damir Urban i njegova Četvorka bez problema su rasprodali gotovo sve ulaznice za prvonajavljeni koncert 7. 12. u Tvornici kulture, pa je dodan još jedan nastup - u petak, 6.… više »

PREDSTAVE

Pepeljuga u CKNZG

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Predstava Pepeljuga prati sadržaj slavne bajke francuskog pisca Charlesa Perrauta o mladoj djevojci koja živi u siromaštvu sa zlom maćehom i njezinim samodopadnim… više »

UPOZNAJ AUTORA

Srđan Keča u Dokukinu KIC

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

U srijedu, 6. studenog u 19 sati u Dokukinu KIC u sklopu programa Upoznaj autora predstavljamo nagrađivanog srpskog redatelja Srđana Keču. Nakon razgovora s autorom u 20 sati pogledajte… više »

NAJAVE

Koncertualna večer Šercara & Meštrovića

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Da li je klavir udaraljka i kako zvuče auto flege, bačve i boce , saznajte uz virtuoznu izvedbu udaraljkaša Borne Šercara i pijaniste Mateja Meštrovića. U koncertualnoj… više »

IZLOŽBE

De/konstrukcija slike u Galeriji Karas

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

U utorak, 5. studenog 2019., u 19.00 sati, u Galeriji Karas u Zagrebu (Zvonimirova 58), otvara se izložba rezidenata u Leipzigu pod nazivom 'De/konstrukcija slike'. Izložba ostaje otvorena do… više »

ANTIPHONUS

Uz glazbu Arva Pärta i Zagrebačke soliste do duhovnih visina

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Sve popularniji vokalni Ansambl Antiphonus, koji pod umjetničkim vodstvom maestra Tomislava Fačinija i vlastitim originalnim interpretacijama evergrinima i remek-djelima klasične glazbe… više »

PREDSTAVE

Premijera predstave Ivora Martinića u KunstTeatru

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

U nedjelju, 10. studenog, u trešnjevačkom KunstTeatru (Dubovačka 1/Okićka 11) održat će se premijera nove predstave nastale prema tekstu Ivora… više »

NAJAVE

Clowns sutra dolaze u Vintage Industrial Bar

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Dvije godine je prošlo otkako su prvi put zasvirali kod nas, na daskama Vintagea kao predgrupa hardcore legendama H2O, a sutra se vraćaju na isto mjesto da bi nas razbacali i… više »

IZLOŽBE

Soba za izgubiti nevinost Rine Barbarić u YIHR.hubu

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Danas se otvara izložba/performans Soba za izgubiti nevinost Rine Barbarić u prostoru YIHR.huba u Dorđićevoj 8/II. Unatoč dostupnosti informacija na internetu, obrazovnim programima i usmenoj… više »

CROWDFUNDING

Nula - 'Pobjedimo laž', počela je crowdfunding kampanja

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Od danas je aktivna nova web stranica kultnog šibenskog HC/punk benda Nula koja ujedno služi i… više »

NAJAVE

BASMA – institut za integrativnu medicinu i holističko energetsko liječenje u Galeriji SC

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Otvorenje BASMA instituta održat će se u petak, 8. studenog u 20 sati u prostoru Galerije SC. BASMA - institut za integrativnu medicinu i holističko liječenje otvoren… više »

NAJAVE

Radionica Skica apstraktnog kolaža u GMK

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

S veseljem vas pozivamo na radionicu pod nazivom Skica apstraktnog kolaža. GMK ćemo na jedan vikend pretvoriti u kreativno igralište i prostor za druženje baka i djedova sa svojim… više »

KINO PROGRAM

Filmski kurikulum u Tuškancu

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Sljedeći Filmski kurikulum održat će se u utorak, 05. 11. u 18.30 u kinu Tuškanac. Na programu su dokumentarni film Obrada Gluščevića Ljudi sa Neretve (1966), jedan od… više »

skrolaj na vrh