Kultura
NAJAVE

Intimna drama 'Vidimo se sutra'

objavljeno prije 19 dana i 5 sati

Novi autorski projekt 'Vidimo se sutra' Teatra Mjesec, kazališne organizacije za djecu i odrasle koju su 2018. na kazališnu scenu 'porinule' glumica Antonia Šašo i… više »

POEZIJA

HDP i Poetski tren obilježili Mjesec hrvatske knjige

objavljeno prije 19 dana i 6 sati

U nedavnom Mjesecu hrvatske knjige Hrvatsko društvo pisaca u suradnji s platformom Poetski tren objavilo je četiri video-rada nastala prema pjesmama iz knjiga objavljenih u svojoj… više »

NAJAVE

Dobar vikend u Attacku

objavljeno prije 19 dana i 6 sati

Skate Movie Night / Medika (18.11. od 18 h) Eksperimentiramo s programom, pa zašto ne bi krenuli s filmskim večerima posvećenim svima najdražem uličnom sportu - za Skate Movie Night… više »

WOW!

Filharmonija svira Zvjezdane ratove i Planete

objavljeno prije 19 dana i 22 sata

Američkog skladatelja Johna Williamsa glazbeni znalci i kritičari smatraju jednim od najznačajnijih skladatelja filmske glazbe svih vremena.  Tijekom uspješne karijere,… više »

NOĆ KAZALIŠTA

Trinaesta Noć Kazališta u subotu, 20. studenoga

objavljeno prije 20 dana i 1 sat

'Ove subote, na kazališnim daskama održat će se mnogi programi koji će biti i kazališnog i manifestacijskog, nekazališnog tipa, a svi će biti u znaku Noći… više »

DORA

Fanovi bi na Eurosongu voljeli vidjeti grupu Eclipse

objavljeno prije 20 dana i 3 sata

Poznati su rezultati ovogodišnjeg izdanja našeg poznatog projekta Želje za Eurosong: Dora 2022. Nakon nešto više od dva tjedna glasovanja, fanovi Eurosonga su… više »

PREDSTAVE

Prezentacija rada TRIBUTE TO ME

objavljeno prije 20 dana i 3 sata

'Lajkajte me, lajkajte moje videe, podržite moje komentare i ne zaboravite podići palčeve i ruke u zrak! Što ste sve spremni učiniti kako biste postali i ostali slavni? Koje ste… više »

SA(NJ)AM

Otvara se 27. Sa(n)jam knjige u Istri

objavljeno prije 20 dana i 4 sata

U utorak, 16. studenog na konferenciji za novinare organizatori Sajma uz predstavnike pokrovitelja najavili su posljednje novosti pred otvorenje 27. Sa(n)jam knjige u Istri koje će se u Puli… više »

KONCERTI

Josipa Lisac u Lisinskom 19. prosinca

objavljeno prije 20 dana i 5 sati

Tradicionalni koncert Josipe Lisac posvećen Karlu Metikošu, koji će se održati 19. prosinca u K.D. Vatroslava Lisinskog, ove će godine dobiti posebnu dimenziju zbog obilježavanja 30.… više »

TIRENA

Premijera nove predstave za djecu

objavljeno prije 20 dana i 6 sati

"Nevidljivo" je deseta po redu predstava koju u Teatru Tirena autorski potpisuje dramaturginja i dramska spisateljica Nina Horvat. Predstavu je režirala Tihana Strmečki, redateljica i… više »

NAGRADE

Krupa nagrađen u Tokiju

objavljeno prije 20 dana i 7 sati

Akademski slikar i počasni doktor modernog slikarstva tušem Alfred Freddy Krupa (1971.-) kao pozvani autor nagrađen je sa „New Ink-Painting Art Award" (Nagrada za moderno… više »

KONCERTI

Cantus ansambl nastavlja sezonu

objavljeno prije 21 dan i 3 sata

Nakon koncertnog gostovanja u Beču prošloga utorka, Cantus Ansambl nastavlja svoju sezonu večeras u dvorani Blagoje Bersa. Koncert počinje u 19:30 sati, a svoje ulaznice po cijeni od… više »

KINOTEKA

Tjedan korejskog filma u Kinoteci

objavljeno prije 21 dan i 3 sata

U suradnji s Ambasadom Republike Koreje u Zagrebu Kinoteka donosi Tjedan korejskog filma - izbor recentnih naslova iz jedne od najuzbudljivijih svjetskih kinematografija. U sklopu… više »

KAZALIŠTE

Online izdanje 'Naj, naj, naj festivala' u 40. sezoni 'Žar ptice'

objavljeno prije 21 dan i 5 sati

Gradsko kazalište 'Žar ptica', cijelu sezonu 2021./2022., kao i 21. Naj naj naj festival, posvećuje obilježavanju 40. obljetnice djelovanja. Svaka predstava na ovoj video platformi bit… više »

NAJAVE

Kizo i EKV Tribute Band u Boogaloou

objavljeno prije 21 dan i 5 sati

U petak 19.11.2021. će se u zagrebačkom Boogaloo Cluba održati koncert posvećen životnom djelu Milana Mladenovića i njegove grupe Ekatarina Velika, po nekima najbolji ex-Yu rock band koji je… više »

skrolaj na vrh