« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
COOL

EXIT AVANTURA – Sedam dana najbolje ljetne zabave

Jedna avantura, dvije države, sedam dana, bezbroj utisaka po cijeni od 399 kn

Pet dana festivala u sedam dana ludila
Pet dana festivala u sedam dana ludila (Arhiva)
Više o

Exit festival

,

Exit Avantura

,

Sea Dance Festival

EXIT R:Evolucija nije pojela svoju djecu! Umesto toga, u čast 15. izdanja EXIT FESTIVALA poslat će ih na sedmodnevnu srpanjsku avanturu u dvije države! EXIT 2014 bit će održan na dobro znanom mjestu, Petrovaradinskoj tvrđavi, najboljoj festivalskoj lokaciji na svijetu, da bi nakon toga provod bio nastavljen na jednoj od najljepših plaža na Jadranu.

S centralnom pozornicom na plaži Jaz i nizom događaja na Velikoj plaži, u starom gradu u Budvi i u Kotoru, EXIT dobija i svoje morsko izdanje, SEA DANCE FESTIVAL, prekriveno pjeskom i školjkama. Da li ste spremni za EXIT AVANTURU - sedam dana najbolje ljetne zabave?

Bolje bi bilo da ste spremni, jer je, kao i svake godine, EXIT pripremio super popust! Od četvrtka, 12. prosinca, pa sve do 14. siječnja u prodaji će se naći ulaznice po cijeni od 399 kn*, što je čak 60% popusta od regularne cijene, za četiri dana EXIT FESTIVALA na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Ali to nije sve! Oni koji kupe paket ulaznica u sklopu ove akcije bit će nagrađeni ulaznicom za svih sedam dana EXIT AVANTURE, odnosno dobijaju ulaznicu za tri dana SEA DANCE FESTIVALA potpuno besplatno!

Ni to nije sve! Članovima EXIT Tribea, posjetiteljima festivala iz prethodnih godina, koji ulaznice kupe do 14. siječnja, EXIT poklanja i besplatan smještaj u kampu festivala u Novom Sadu, dok oni koji EXIT posjećuju prvi put mogu već sada rezervirati svoje mjesto u kampu po cijeni od 199 kn.

Redovna cijena ulaznica za EXIT bit će 895 kn, a za SEA DANCE FESTIVAL 325 kn. Popis maloprodajnih mjesta u kojima se mogu nabaviti ulaznice za EXIT dostupan je na službenom siteu festivala - www.exitfest.org.

Osim svih popusta i pogodnosti, ukoliko nam želite u potpunosti prepustiti organizaciju vašeg prijevoza i smještaja na EXIT festivalu, izaberite jedan od paketa specijalno dizajniranih za nezaboravno ljetno iskustvo! Izaberite paket EXIT i po cijeni od 760 kn možete dobiti ulaznicu za EXIT FESTIVAL, smještaj u kampu u Novom Sadu, kao i prijevoz iz vašeg grada do EXIT FESTIVALA, s povratkom.

Ako ste spremni za EXIT AVANTURU, za istoimeni paket po cijeni od svega 1070 kn dobivate ulaznice za EXIT FESTIVAL, SEA DANCE FESTIVAL, smještaj u kampu u Novom Sadu, prijevoz iz vašeg grada do Novog Sada, prijevoz od Novog Sada do Budve, sa povratkom u vaš grad.

Specijalni paketi dostupni su do 14. siječnja, a više informacija možete pronaći na www.exittrip.org.

Oba paketa - i Exit i Exit Avantura - su dostupni u ograničenim količinama.

EXIT R:Evoluciju 2013 obilježila je posjeta od preko 200 000 ljudi, oboreni mnogobrojni rekordi i istinska, revolucionarna energija koja je ispunila zidine Petrovaradinske tvrđave i prelila se niz ulice Novog Sada.

EXIT AVANTURA ove godine tu energiju prostire i dalje, sve do vrelih jadranskih plaža. Vrijeme je da počnete razmišljati o idealnom bikiniju, šeširima i sunčanim naočalama, kampiranju pored mora, putovanju saekipom, o

*

05.12.2013. 17:14:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh