« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
INMUSIC 2016

Blagdanski paketi INmusica su rasprodani

INmusic blagdanski paketi više nisu u prodaji, ali festivalske ulaznice od sada se mogu uplatiti u svim poslovnicama OTP banke

INmusic uskoro najavljuje nove izvođače
INmusic uskoro najavljuje nove izvođače (INmusic)
Više o

ulaznice

,

INmusic 2016

,

blagdanski paketi

Festivalska publika i ljubitelji dobre glazbe pokazali su veliki interes za INmusic blagdanskim paketima te su paketi i ove godine rasprodani! Svi kupci INmusic blagdanskih paketa na vrijeme su (dragim osobama ili sebi samima) osigurali najpovoljnije uživanje na jedanaestom izdanju INmusic festivala te već tijekom ove zime mogu početi razmišljati o toplijim danima jer - ljeto počinje s INmusic festivalom!

U iznimno tražene blagdanske poklone INmusic festival, Ožujsko pivo i OTP banka zapakirali su trodnevnu festivalsku ulaznicu za INmusic #11, majicu s originalnim festivalskim dizajnom, vaučer OTP banke u iznosu od 100 kuna za izradu ili nadopunu MasterCard® contactless prepaid kartice OTP banke, dvije limenke Ožujskog piva te, zahvaljujući MasterCardu, posebno dizajnirani etui koji se može zalijepiti na poleđinu mobitela. I ovih blagdana tražio se paket više!

INmusic blagdanski paketi više nisu u prodaji, ali festivalske ulaznice od sada se mogu uplatiti u svim poslovnicama OTP banke, a mogu se kupiti i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb). Diljem Hrvatske nalazi se više od 100 poslovnica OTP banke, a popis svih poslovnica može se naći na službenoj stranici OTP banke. 

Ulaznice za INmusic festival #11 dostupne su i putem službenog INmusicovog web shopa po cijeni od 299 kuna (+ troškovi transakcije) za trodnevnu festivalsku ulaznicu te 200 kuna (+ troškovi transakcije) za boravak u sedmodnevnom festivalskom kampu.

Jedanaesti INmusic festival uveličat će Florence + The Machine, Yeasayer, Pat Thomas and Kwashibu Area Band i još mnogi drugi! Uskoro slijedi najava još jednog festivalskog headlinera te najave brojnih drugih izvođača koji će ovogodišnji INmusic učiniti nezaboravnim!

INmusic festival #11 održat će se od 20. do 22. lipnja 2016. godine na Jarunu u Zagrebu uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu.

05.01.2016. 15:48:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh