« Film
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
ODLIČNO!

Netflix je dostupan i u Hrvatskoj

Do sada su korisnici iz Hrvatske morali zaobilaznim putem do serija i filmova na Netflixu, od jučer je to moguće i legalno, no ne za sve sadržaje

Netflix i za nas
Netflix i za nas (Screenshot YouTube)
Više o

cijene

,

pretplata

,

Netflix

,

dostupnost u Hrvatskoj

Netflix je izašao na tržište 2007. godine uz prilične kontroverze i s procjenama da se neće dugo zadržati u poslu, no uspjeh koji je postigao u gotovo devet godina postojanja iznenadio je i njegove osnivače, a kritičare - pokopao.

Zadnjih godina upravo je Netflix najviše promijenio način na koji se konzumiraju televizijski sadržaji, a razvoj vlastitih serija poput House of Cards ili Orange Is The New Black doveo ga je na sam vrh popularnosti.

Tzv. binge watching vjerojatno je jedna od glavnih karakteristika Netflixa koje su omogućile uspjeh platforme, jer možete u miru sjesti pred televizor s kokicama i do besvijesti gledati epizode omiljenih serija jednu za drugom.

Naravno, sve što vam treba je veza na internet, tako da će za gledanje uspješno poslužiti i smartphone ili tablet, dok će se kvaliteta streaminga automatski prilagoditi brzini vašeg interneta. 

Cijene? Nisu loše, definitivno - mjesec dana besplatnog pristupa po registraciji, a nakon toga se možete (ili ne morate) odlučiti za neku pretplatu:

7,99 eura mjesečno - jedan uređaj, SD rezolucija
9,99 eura mjesečno - dva uređaja istovremeno, HD rezolucijaz
11,99 eura mjesečno - do četiri uređaja istovremeno, HD i UltraHD rezolucija 

07.01.2016. 09:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh