« Stand up
objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec
STAND UP

Program Studija smijeha od 11.01. do 17.01.

Ljubitelji crnog humora napokon dolaze na svoje na tematskoj večeri Black Wednesday . nema što nećete čuti i (ne) pokajati se što ste došli

Dođite i ovaj tjedan u Studio smijeha
Dođite i ovaj tjedan u Studio smijeha (Studio smijeha)
Više o

Studio smijeha

,

tjedni program

PONEDJELJAK 11.01. u 20.30h Večer otvorenog mikrofona "I HATE MONDAYS" kvalifikacije

Godinu smo otvorili s najboljim forama i best of večerima, no došlo je vrijeme da se malo uzbiljimo i ponovo počnemo s kvalifikacijama za Open mic! :)

Večer Otvorenog mikrofona ili kratko rečeno open-majk je prilika za svakoga da barem na kratko postane stand up komičar. Sve što ti treba jest 7 minuta tvog autorskog stand up materijala i malo hrabrosti.

PRAVILA OTVORENOG MIKROFONA:

- dužina nastupa: 7 MINUTA
- materijal nastupa MORA biti AUTORSKO DJELO
- vicevi, tuđi materijali, prepričavanje tuđih fora, pretjerano vulgaran i uvredljiv materijal bez duhovitosti NISU DOPUŠTENI
- nastup mora biti oblikovan u stand up comedy formu. Razumijemo da postoji hrpa vas koja odlično repa, slaže pjesmice ili piše priče, no tek kad je to pretočeno u stand up nastup možete nastupati na otvorenom mikrofonu
- prijave za Open Mic počinju svakog ponedjeljka u 19:30 sati i obavljaju se kod dežurnog voditelja. Prijaviti se može i preko poruka na Facebook stranici Studija Smijeha.
- prijave prestaju u 20:20 sati i u program se kreće u 20:30 sati s do tada prijavljenim natjecateljima
- prijava nakon početka Open mic-a NEMA
- raspored komičara koji nastupaju na Open micu određuje se na licu mjesta izvlačenjem

Upad 10kn uz rakiju dobrodošlice na upadu.

SRIJEDA 13.01. u 20.30h BLACK WEDNESDAY Tematski stand up show - večer crnog humora

Ako ste ikad mrzili sami sebe što Vam se po glavi mota CRNI humor, ovo je prava večer za Vas jer vidjet ćete da niste jedini! Stand up comedy večer protkana samo crnjacima i humorom koji Vas neće ostaviti ravnodušnima. I zato smo za Vas pozvali najcrnje komičare da izvedu svoje najbrutalnije fore.

Nastupaju: Marina Orsag, Saša Turković, Josip Škiljo, Marko Dejanović i Joža Vrban.

Upad 40kn.

ČETVRTAK 13.01. u 20.30h "BEST OF 2015." Vol2

Našu svakodnevicu u 2015. obilježili su brojni zanimljivi i dramatični događaji. Dobili smo prvu Hrvatsku predsjednicu, Ivan Sinčić često je sa deložacija bio odnešen od strane policajaca.Zagreb je postao najpoznatija destinacija za "kampere" čiji šator i dalje stoji u Savskoj, a šatori su se postavljali i uz granice.Bodljikavih žica zaoštrila je naše odnose sa susjedima.Od brojnih uhićenja treba izdvojiti ono Bandića i Mamića.U 2015. vratio se i Ćaća.Iz 2015. u 2016. prijeći ćemo preko MOSTA.

Kako su vas u 2015. zabavljali naši komičari pogledajte na "Best of 2015″ vol2.

Nastupaju rezidenti Studija smijeha Domagoj Pintarić, Saša Turković, Josip Škiljo, Zvonimir Mintas, Marina Orsag i gosti (mlade nade sa po 7 min teksta)

Upad 40kn

PETAK 15.01. u 20.30h "FEMME FRONTAL" Stand up show

Turneja pod nazivom FEMME FRONTAL, projekt je stand up komičarki Marine Orsag (HR), Mirande Lončar (BiH) te Jelene Radanović (SRB) koje su nakon godina rada zajedno, za vrijeme kojeg su redovito slušale da se nalaze u muškom poslu i da to nije za njih, odlučile udružiti svoje snage, uzeti mikrofon u ruke i dokazati svima na ovoj maloj turneji da mogu svojim humorom i više nego parirati bilo kojem kolegi. A kad već dolaze iz raznih država bivše Jugoslavije, poradit će malo i na senzibilizaciji međususjedskih odnosa.

Marina Orsag

Marina Orsag, najiskusnija stand up komičarka na Balkanu, u svojoj desetogodišnjoj karijeri za sobom ima preko 1700 odrađenih nastupa u kojima je razveseljavala i publiku i sebe samu uživajući u svakom smijehu publike jer osjećaj kad nasmiješ ljude je, kako kaže, jedan od najljepših na svijetu. Osim u svim državama bivše Jugoslavije, u veljači 2010. Nastupa na najstarijem festivalu u Europi, Leicester festival u Engleskoj, te u Londonu gdje je oduševila englesku publiku. Kasnije nastupa i u Budimpešti, Amsterdamu i Barceloni. Osvojene nagrade: Adria Comedy Awards - Najdobar ženski adria stand up komičar 2013, LENT Festival 2014 - prva nagrada publike.

Cinizmom, ironijom i pojednostavljivanjem činjenica dovodi publiku do ekstaze smijeha. Ima metar i želju da naraste. Rođena je par dana nakon nove godine. U horoskopu Jarac, u podznaku ovan. Dupli rogovi joj ne daju mira. Nikad nemre bit na mjestu, stalno su joj crvi u guzici, tako da joj je guza vidla puta. Nada se da će tako biti zauvijek i da neće izgubiti dijete u duši, sazrijevajući svakim danom sve više u glavi.

Jelena Radanović

Jelena je divna mlada dama koja pripreme za veliko spremanje stana počinje tako što ode do katastra da traži nacrt jer ne vidi zidove od haosa. Nakon useljenja u novi stan, mesecima nije raspakovala kutuje, tvrdeći svojim prijateljima da je to ustvari jedan umetnički performans koji dokazuje kako smo robovi savremenog konzumerističkog društva i kako možemo da živimo bez gomile stvari.

Da, Jelena poznaje stručnu terminologiju i ne plaši se da je upotrebi kada je suoče sa realnošću njene lenjosti.

Uspešno je upisana na devetu godinu sociologije iako njena mama misli da je Jelena diplomirala još pre dve godine. Jelena ovo objašnjava vremenskom razlikom, jer mama živi na sat vremena vožnje od nje. Mada, ko zna koja je vremenska distanca sa koje Vi čitate ovaj tekst, možda je Jelena stvarno diplomirala.

Miranda Lončar

Miranda je samostalna: sama, stalno. Pripadnica (po nekima i osnivačica) ekstremne frakcije hercegovačke manjine u Zagrebu koja se bori protiv zaključavanja smeća u posebnim prostorijama po haustorima. Jer nostalgija je ogromna kad smeća nema niđe ni za lijeka.

Upad 40 kn

SUBOTA 16.01. u 20.30h "Drama Queen" Jelena Radanović One woman show

Široj populaciji poznata po tome što je 11.03.2004. bila redar u Sremskomitrovačkoj Gimnaziji.

Omilljena životinja joj je crv sumnje. Voli čitati teške knjige i posmatra prolaznike iz neposredne blizine. Onima koji su već bili na njenim nastupima poznata je po tome što ima mišljenje na sve teme, a pogotovo one o kojima nema pojma. Sada je vrijeme da vam pokaže što zna u svom one woman showu.

O svojim standup počecima rekla je sljedeće:

Stand upom se bavim već 530 dana, imala sam 86 zvaničnih nastupa, što znači da nastupam u proseku na svakih 6, 16 dana ili 4,9 puta mesečno. Na fakultetu sam imala desetku iz statistike, ali ne volim da se hvalim time.

Na pitanje šta očekuje od daljeg bavljenja standupom, tužno je pogledala u daljinu i odgovorila: Borosane preko sindikata.

Ufur 40kn.

Rezervacije za sve predstave vrijede do 20h na dan predstave. Ukoliko otkazujete molimo to učinite do 18 sati.

Rezervacije primamo na prastari fiksni telefon 01 5588 980 ili moderni mobilni uređaj 095 5103 129 ili preko naše veze u budućnosti na ulaznice@studiosmijeha.hr.

11.01.2016. 12:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh