« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
KONCERTI

Eagles of Death Metal sutra u Tvornici

Trenutno najiščekivaniji glazbeni događaj, koncert grupe Eagles of Death Metal održat će se sutra u Tvornici Kulture!

EODM u Tvornici
EODM u Tvornici (Vedran Metelko)
Više o

Tvornica kulture

,

koncert

,

Eagles of Death Metal

,

EODM

Koncert o kojemu se već neko vrijeme puno priča - održat će se sutra, 19. veljače u zagrebačkoj Tvornici Kulture! Nakon nekoliko sjajnih koncerata održanih u proteklih tjedan dana, Eagles of Death Metal u sklopu europske 'Nos Amis' turneje stižu u Hrvatsku!

Koncerti grupe EoDM energični su i nabijeni pozitivnom energijom. U srijedu, 16. veljače održali su iznimno emotivan povratnički koncert u Parizu. Dobre emocije, ljubav i dobra glazba obilježili su večer. Okrenuti pozitivnoj budućnosti te nošeni nevjerojatnom podrškom publike, EoDM stižu i u Zagreb!

Nesumnjivo jekakoće i ovoga petka u Tvornici Kulture kombinacijom pjesama s novog albuma'Zipper Down'te najboljim pjesmama iz karijere, zabaviti i rasplesati sve prisutne. Kao službena predgrupa, pridružit će im se energični White Miles.

Bit će to nezaboravna rock and roll večer te koncert koji slavi pobjedu glazbe, slobode i ljubavi.

Na dan koncerta,19. veljače 2016., vrata Velikog pogona Tvornice Kulture otvaraju se u 20:00, a satnica je sljedeća:
White Miles: 21:00 - 21:45
Eagles of Death Metal: 22:15
Navedena satnica će se poštovati te će nastupi početi na vrijeme.

Zbog iznimnog interesa za koncert tepojačanih mjera sigurnosti koje će se provoditisvim posjetiteljima preporučuje se da dođu ranije kako bi se izbjegla velika gužva pri ulazu u koncertni prostor te kako bi svi na vrijeme stigli na početak koncerta.
Iz sigurnosnih razloga vršit će se detaljni pregled svih posjetitelja, a kontrola ćebitiraspodijeljena u dva sigurnosna kruga.

Na koncert je zabranjeno unositi boce, limenke, oružje, pirotehnička sredstva, kišobrane ili bilo koji drugi predmet koji može ugroziti sigurnost posjetitelja i izvođača ili profesionalnu audio i video opremu. Piće će biti moguće kupiti na šankovima Tvornice Kulture.

Radiograničenog parkirnog prostora te u svrhu izbjegavanja gužve, kako radi samih posjetitalja tako i radi neometanog redovnog prometa, organizatori također preporučuju dolazak javnim gradskim prijevozom ili parkiranje osobnih automobila nešto dalje od Velikog pogona Tvornice Kulture u kojoj će se koncert održati.

Zagrebački koncert gotovo je rasprodan!

U prodaji je još mala količina ulaznica, a dostupne su putem službenog INmusicovog web shopa te u Dirty Old Shopu u Zagrebu. Cijena ulaznice iznosi 149 kuna (+ troškovi transakcije). Ukoliko ulaznice ne budu ranije rasprodane, cijena na dan koncerta (19. veljače 2016.) iznosit će 160 kuna.

Eagles of Death Metal osnovali su najbolji prijatelji Jesse Hughes i Josh Homme (Queens of the Stone Age) 1998. godine u kalifornijskom Palm Desertu. Ime je nastalo kada se jedan od njih zapitao kako bi zvučao spoj grupe Eagles i death metal žanra. Unatoč imenu, EoDM ne sviraju death metal. Teško ih je smjestiti u određeni glazbeni žanr, no svakako se može reći da sviraju energični rock s naglašenim gitarskim riffovima i žestokim ritmom bubnjeva! Karizmatični frontman poznat je po svojoj entuzijastičnoj interakciji s publikom što potvrđuju i brojni posjetitelji INmusic festivala koji su ljetos imali priliku gledati njihov nastup na glavnoj pozornici jarunskog Otoka mladosti.

18.02.2016. 10:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh