« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
KONCERTI

Belfast Food slavi 20. rođendan u SAX!-u 20. veljače

Belfast Food već punih 20 godina donosi dašak Irske i Kvarnera u hrvatski eter. Upravo je ta velika obljetnica jako dobar povod za proslavu u zagrebačkom klubu Sax!

Dođite na rođendanski koncert
Dođite na rođendanski koncert (Promo)
Više o

Belfast Food

,

koncert

,

klub SAX

Belfast Food će za svoj 20. rođendan u SAX!-u odsvirati presjek svih albuma i godina zajedničkog sviranja, a tome će svakako doprinijeti gostovanje Hrvoja Hodaka, originalnog člana i autora nekih od najpoznatijih pjesama grupe ("Van iz grada", "Svjetla Kontinentala", "Nije vrijeme još za nas") i to 14 godina nakon posljednjeg zajedničkog nastupa kao člana Belfast Fooda.

Da pjesma "Lud ko šlapa" zazvuči dovoljno ludo pobrinut će se nezaobilazni Drele, a kao gosti pojavit će se i Zoki iz Picksiebnera i Nikola Ćeran (ex Sleep) pa svakako dođte poslušati kakvo će pripremiti iznenađenje!

Ovim povodom Belfast Food premijerno će prikazati videospot novog singla "Bio jednom band (Samo nek' je veselo)" kao najavu dugo očekivanog albuma imena "Očekivanja".
"Očekivanja" će biti objavljena sredinom ožujka kada slijede i promotivni koncerti u Rijeci, Zagrebu, Zadru i ostalim gradovima.

Autori glazbe ovog novog koncertnog favorita su Marko Jurić i Alen Širola dok je priču smislio i "ispričao" Erik Malnar.

Ulaznice za koncert su u pretprodaji po cijeni od 40 kn, odnosno 60 kn na dan koncerta, a mogu se kupiti na blagajni kluba Sax! u Palmotićevoj ulici.

Više informacija se može dobiti na i broj telefona 01/4872-836 ili na službenim stranicama kluba www.sax-zg.hr

12.02.2016. 14:43:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh