Kultura nema prethodne stranice
AJOJ

Odgođen ostatak europske turneje Queens Of The Stone Age

objavljeno prije 17 sati

Queens Of The Stone Age odgodit će ostatak europske turneje zbog zdravstvene situacije Josh Hommea, a time i nastupe na zagrebačkom stadionu Šalata 23. i 24. srpnja 2024. Prenosimo… više »

OSVRT

Bodulsko lito i Bodulska jesen

objavljeno prije 21 sat i 31 minutu

Slikar iz Zadra Neven Otavijević, suvremeni je hrvatski likovni umjetnik, autor zapaženih ciklusa u ulju i akrilu, na platnu i šperloči, specifičnog rukopisa. Otavijević neumorno… više »

NAJAVE

Bruce Dickinson spreman za pravi ljetni rock spektakl u Zagrebu

objavljeno prije 22 sata

Samo nas pet dana dijeli do pravog rock spektakla u Zagrebu! Jedan od najprepoznatljivijih i najdugovječnijih heavy metal izvođača Bruce Dickinson, zakazao je novi susret sa svojim fanovima… više »

KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 1 dan i 2 sata

Eto što ima Mate Matišić i Hot club, 21h - Scena Ribnjak više »

Kazalište i kino - raspored predstava za 9. srpnja

objavljeno prije 1 dan i 3 sata

Kazališta i kina  - raspored predstava za danas, 9. srpnja Medo Đuro u vrtiću, 18h - Zagrebačko kazalište lutaka Izvan sezone, 18h - kino Metropolis Jedna noć, jedna… više »

COOL

Legende britanskog rocka, Dire Straits Legacy, u kolovozu stižu u Cave Romane

objavljeno prije 1 dan i 14 sati

Kroz svoju strast i predanost, DSL osigurava da nasljeđe Dire Straitsa živi i dalje, pružajući nezaboravne trenutke svima koji imaju privilegiju slušati ih uživo. Alan Clark bio je… više »

OSVRT

Skice, gvaš, akrili na papiru - novi ciklus Duška Šibla

objavljeno prije 1 dan i 16 sati

Pravi umjetnik nikada ne miruje, njegov se stvaralački hod ne prekida, kontinuirano djeluje u svim uvjetima, u svim situacijama. Suvremeni hrvatski likovni umjetnik, akademski slikar… više »

NAJAVE

Steel Panther postao globalni fenomen

objavljeno prije 1 dan i 18 sati

Poznata je satnica za zagrebački koncert, vrata kluba otvaraju se u 19:00, od 20:00 na rasporedu je Damir Šimić - Shime, a Steel Panther su od 21:00. Turneja On The Prowl prati… više »

COOL

25. sezona Scene Amadeo

objavljeno prije 1 dan i 21 sat

Program 25. jubilarne sezone scene AMADEO koja se svojim programom vraća u obnovljeni i prošireni prostor novog Hrvatskoga prirodoslovnog muzeja na zagrebačkom Gornjem gradu uz već… više »

QART

Siget Festival oduševio brojne posjetitelje

objavljeno prije 1 dan i 21 sat

U nedjelju, 7. srpnja 2024. godine, Park mladenaca u Sigetu bio je domaćin spektakularne proslave. Vijetnamsko veleposlanstvo iz Budimpešte s ponosom obilježilo je 30 godina… više »

OSVRT

Ciklus sugestivnih krajobraza Lukše Peke

objavljeno prije 1 dan i 22 sata

Akademski slikar iz Dubrovnika Lukša Peko, istaknuti je suvremeni hrvatski likovni umjetnik, autor iznimnog i kompleksnog opusa ulja, grafika, crteža, kontinuirano i nadahnuto stvara i… više »

NAJAVE

Mudri Brk će biti show

objavljeno prije 2 dana i 12 sati

Masu dobar đir ove godine publiku očekuje pet dana od 24. do 28. srpnja. Osim središnjeg glazbenog programa 26. i 27. srpnja u Ljetnom kinu Jelsa, organizatori za Mudri Brk… više »

INTERVJU

Julia Kršlović, novo ime hrvatske umjetnosti

objavljeno prije 2 dana i 13 sati

Julia Kršlović, talentirana studentica na ALU u Zagrebu, privukla je pozornost javnosti svojim radovima. Surađuje u slikarnici HNK-a, priprema izložbu. Gđo Kršlović, pri kraju… više »

FILMOVI

"Domaćinstvo za početnike" u kinima od 18. srpnja

objavljeno prije 2 dana i 20 sati

Neukrotiv, dirljiv i neočekivano duhovit prikaz jednog napučenog i posve netipičnog kućanstva u suvremenom Skopju, Domaćinstvo za početnike redatelja Gorana Stolevskog 18. srpnja stiže u… više »

NAJAVE

Porazium uz Suffocation krajem srpnja u Močvari

objavljeno prije 2 dana i 21 sat

Domaće snage Porazium otvorit će 29. srpnja (ponedjeljak) svojim drčnim i bezobraznim death metalom 29. srpnja večer za gigante ovog žanra Suffocation koji se nakon više od četiri… više »

skrolaj na vrh