« Kazalište
objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca
SUBSCENA

Mihovil Rismondo: Ljubav u afteru

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride poziva vas na obnovljenu predstavu "Ljubav u afteru" 18. veljače 2023. s početkom u 20:00 u Filmskom studiju Medika

Ljubav u afteru
Ljubav u afteru (Arhiva)
Više o

predstava

,

Mihovil Rismondo

,

Ljubav u afteru

Predstava "Ljubav u afteru" autorski je projekt koji se temelji na višemjesečnom procesu rada započetom u sklopu scenskog čitanja (studentska revija DeSADU, ADU), čemu je uslijedio eksperimentalni glumački laboratorij u trajanju od nekoliko mjeseci, završno s radionicama scenskog pokreta i plesa pomno implementiranog u koncept izvedbe. Proces je rezultirao s tri site-specific hibridne izvedbe održane u Backstage baru (Dalmatinska ulica 5).

Predstava kao takva problematizira autodestruktivni stil života skupine glumaca koji već godinama nisu u stanju promijeniti svoje životne navike. Stil života koji je započeo s hedonističkom premisom sada sa sobom nosi i razorno djelovanje nihilističkog svjetonazora u kojem prekomjerna konzumacija opojnih sredstava ne predstavlja ništa neobično. Takav je nekontrolirani hedonizam, odnosno, iskrivljeni boemizam konačno naveo dvoje ljudi, svakog iz svojih razloga, da pokušaju izaći iz začaranog ljubavnog lanca u kojem se nalaze.

Igraju:

Marko Kasalo, Kim Končar, Rea Kamenski - Bačun, Lorenzo Raušević i Dorotea Ilečić Sever

Tekst i režija:

Mihovil Rismondo

Scenski pokret:

Mateja Miković

Produkcija:

Roza Medvešek

Snimatelj teasera:

Luka Jazić

Grafičko oblikovanje:

Lovrić / Tušinec

Dizajn plakata:

Maja Sokić

"Uzmeš... zamisliš da je svijet jedno malo mjesto pored svih ostalih... da si ti jedan mali čovjek pored svih ostalih... da je tvoje srce jedno malo srce pored svih ostalih... i onda teško dišeš..."

08.02.2023. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh