Kazalište nema prethodne stranice
KAZALIŠTE

Repriza monodrame „Zemlja vukova”

objavljeno prije 6 dana i 5 sati

Zemlja Vukova autorski je projekt Tonke Mršić i Gale Nikolić koja se bavi nepisanim društvenim pravilima prvenstveno Like ili bilo koje druge male zajednice koje utječu na… više »

GODIŠNJICA

20. godišnjica Teatra Ulysses

objavljeno prije 11 dana i 20 sati

Najavljeni su Darko Rundek, Damir Urban, Gabi Novak i Matija Dedić, Vlatko Stefanovski, Maja Posavec, Putokazi, Nigel Osborne, Jure… više »

GOSTOVANJE

Čekaonica - SiTi Teater BTC, Ljubljana u Teatru EXIT

objavljeno prije 15 dana i 23 sata

Rifle i Lado nalaze se na kraju tunela, u čekaonici, kako bi otišli u posmrtni život. U čekaonici vrijeme više nije dimenzija, nema novinara i medija, društvenih mreža,… više »

KAZALIŠTE

Ploveće kazalište Histrion - ljetna turneja

objavljeno prije 21 dan

Glumačka družina Histrion i ove godine, usprkos svim nedaćama i teškim uvjetima, kreće na ljetnu turneju brodom. Ploveće kazalište Histrion krenulo je na put prvi put… više »

PREMIJERE

Kraljevstvo Moje (za početnike)

objavljeno prije 23 dana i 18 sati

  "Bio jednom jedan gospodin koji je bio jako, jako usamljen. Po cijele dane je plakao u mraku i nije se sjećao kada je zadnji put nešto drugo radio. I onda je sinulo. Ne njemu,… više »

KAZALIŠTE

Kerempuh zatvorio sezonu i odgodio Dane satire

objavljeno prije 26 dana i 5 sati

Ovu izazovnu godinu uvelike je obilježila pandemija koronavirusa i proglašenje karantene, zbog koje je Kerempuh zatvorio svoja vrata od 12. ožujka do 27. svibnja, uz otkazanih 56… više »

BROJKE

ZKM stigao do velikog broja gledatelja

objavljeno prije 29 dana i 2 sata

Kazališna sezona 2019/20 ostat će u velikoj mjeri obilježena pandemijom i karantenom zbog kojih je Zagrebačko kazalište mladih, kao i druga kazališta u zemlji, bilo… više »

PREDSTAVE

'Mačak u vreći' otvara Histrionsko ljeto

objavljeno prije 29 dana i 21 sat

Premijera predstave "Mačak u vreći", po tekstu Georgesa Feydeaua i u režiji Damira Lončara, službeno će u subotu, 18. srpnja, otvoriti 35. zagrebačko histrionsko ljeto, koje će ove godine… više »

KAZALIŠTE

Broadwayska uspješnica u Teatru EXIT

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Zagrepčane je jučer u centru grada iznenadio neobični performans glumaca iz predstave 'Kraljevstvo moje (Za početnike)'. Naime, centrom hrvatske metropole prošetali su glumci Sven… više »

PREDSTAVE

Pet godišnjih doba u CEKATEu

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

U utorak, 14. srpnja 2020. s početkom u 21,30 sati u Centru za kulturu Trešnjevka bit će izvedena predstava Pet godišnjih doba umjetničke… više »

KAZALIŠTE

ZKM otvara vrata

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Predstava u režiji Anice Tomić nastala je kao rezultat suradnje internetskog portala Drame.hr, SPID-a (Saveza scenarista i pisaca izvedbenih djela) i časopisa Kazalište (HC ITI), a na… više »

KAZALIŠTE

Premijera monodrame „Zemlja vukova”

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

U subotu 04.07.2020. održati će se premijera monodrame Zemlja Vukova.Predstava će se održati na otvorenom u prostoru iza Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci, Kampus Trsat s početkom u… više »

LJETO

Ljeto u MSU 2020: LADO Electro

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Ljeto u MSU već je šest godina prepoznato kao najkvalitetnije i najpopularnije multimedijsko ljetno događanje ne samo u Zagrebu i Hrvatskoj, već po ocjeni kritičara i u ovom dijelu… više »

KAZALIŠTE

Pretpremijera predstave/ Olja: Lozica: DOBRO JE NIŠTA

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Nagrađivana autorica i redateljica Olja Lozica vraća se u Teatar &TD nakon pet godina s predstavom Dobro je ništa u kojoj se bavi temom depresije u suvremenom… više »

LJETNI DISKONT

Ljetni diskont kulture, događanja od 23. - 27.6.2020

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Centar za kulturu Trešnjevka trudi se skratiti i uljepšati vam dane do početka godišnjih odmora i odlazaka na more, ili  kod rođaka na selo, ili jednostavno do… više »

skrolaj na vrh