Iza ogledala nema sljedeće stranice
baba vanga:

3. svjetski rat počinje 2010.

objavljeno prije 15 godina i 10 mjeseci

Iako je umrla prije 12 godina, slijepa bugarska proročica Vangelia Gušterova, poznatija kao Baba Vanga, slavu je stekla i izvan domovine zahvaljujući internetu i ispunjenim… više »

doći će ponovno

David Icke oduševljen posjetom Hrvatskoj

objavljeno prije 15 godina i 10 mjeseci

Sva sreća da David Icke voli pisati, možda čak i više nego javno govoriti (iako je to teško zaključiti nakon njegovog nastupa u Zagrebu). U svom, uobičajeno opsežnom,… više »

prava nezgodna istina

Pljusak i pljesak za Davida Ickea

objavljeno prije 15 godina i 10 mjeseci

„Standing ovation“ je izraz koji se uobičajeno koristi u opisu predavanja Davida Ickea, vodećeg svjetskog teoretičara zavjera i osobe koja je vjerojatno najmanje omiljena u… više »

Jeste li u zadnje vrijeme vidjeli Jima Morrisona?

objavljeno prije 16 godina i 1 mjesec

U četvrtak, 3. srpnja, navršilo se trideset i osam godina od smrti Jima Morrisona pjesnika i pjevača koji je vjerovao da su u njemu duše indijanaca poginulih u prometnoj nesreći… više »

Stoti rođendan sibirske misterije

objavljeno prije 16 godina i 1 mjesec

Što je protreslo Sibir 30. lipnja 1908. godine? Niti stotinu godina poslije ‘velike sibirske eksplozije’ stručnjaci ne mogu sa sigurnošću reći što je… više »

Avantura iz prapovijesti

objavljeno prije 16 godina i 1 mjesec

Primitivni dio mozga, poznat po stručnom nazivu ‘ventral striatum’, iako nam se razvio još u prapovijesti, isključivi je krivac što se ljudi ‘navuku’ na… više »

"Pametni" u Boga ne vjeruju

objavljeno prije 16 godina i 1 mjesec

Intelektualac ste, imate sveučilišnu diplomu i vjerujuete da Bog postoji? U tom slučaju spadate u 3,3 posto europske populacije, ili u sedam posto ako ste u SAD-u. Takvi su barem… više »

Boban krivotvorio lubanje

objavljeno prije 16 godina i 2 mjeseca

Kristalne lubanje, koje se čuvaju u muzejima u Londonu, Washingtonu i Parizu, a od 60-ih godina su golicale maštu javnosti, navodno ne potječu od nekakve drevne američke civilizacije,… više »

END OF THE WORLD AS WE KNOW IT...

21. 12. 2012. Kraj vremena ili astronomski fenomen

objavljeno prije 16 godina i 3 mjeseca

Još nas samo nešto više od četiri godine dijeli od astronomskog fenomena koji se događa jednom u 230 milijuna godina. Naime, 21. 12. 2012. je datum kada će se ravnina… više »

ODISEJA

Prošlost koja se nije dogodila

objavljeno prije 16 godina i 4 mjeseca

Generacijama koje su otvorenih ustiju gledale ‘Odiseju u svemiru’, ta se 2001. godina činila tako dalekom. Prevladavalo je opće mišljenje da će Zemljani do tada, poput… više »

Sinestezije biblijskih naroda

objavljeno prije 16 godina i 4 mjeseca

Mojsije je bio na halucinogenim drogama dok je slušao kako mu Bog diktira Deset zapovijedi, tvrdi profesor Benny Shanon s Hebrejskog sveučilišta u Jeruzalemu. U studiji… više »

Astrološka zagonetka prijestupne godine

objavljeno prije 16 godina i 5 mjeseci

Iako je znanstveno dokazano da nijedna kultura, uključujući i suvremenu, nije osmislila savršeno precizan kalendar, s relativnom sigurnošću možemo konstatirati da je danas 29.… više »

Monty Pythoni pogodili veličinu Mliječne staze

objavljeno prije 16 godina i 5 mjeseci

Komičar Eric Idle iz Monthy Pythona u svojoj je popularnoj ‘Galaktičkoj pjesmi’ rekao da je naša galaksija stotinu tisuća svjetlosnih godina dugačka, te da je… više »

skrolaj na vrh