« Hi-tech
objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana
WOW

HONOR I Porsche Design idu dalje

HONOR nastavlja suradnju s PORSCHE DESIGN-om: partnerstvo koje rezultira premium tehnološkim inovacijama

Kakav mobitel, leleee ;)
Kakav mobitel, leleee ;) (Arhiva)
Više o

Porsche Design

,

Honor

Globalni tehnološki brend HONOR nedavno je predstavio svoj novi pametni telefon PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR. Inspiriran estetikom automobilske industrije, ovaj pametni telefon donosi savršen spoj preciznosti i visokih performansi. Rezultat je to nastavka partnerstva koje proizlazi iz zajedničke vizije za oblikovanjem budućnosti, s ciljem razvoja proizvoda koji odražavaju ekspertizu oba brenda. Prije svega, HONOR-ove predanosti u unaprjeđenju korisničkog iskustva, pri čemu je Porsche Design prepoznao HONOR kao premium globalni brend koji kontinuirano postavlja nove standarde u industriji.

Mislim da HONOR i Porsche Design dijele istu viziju kad je u pitanju ponuda vrhunskih i inovativnih proizvoda koji postavljaju nove standarde u industriji. Nismo mogli pronaći boljeg partnera od Porsche Designa - budući da se ne bojimo mijenjati pravila kako bismo došli do najboljih rješenja za nove i uzbudljive proizvode", istaknuo je Yuan, glavni HONOR-ov dizajner

Kao ekskluzivni brend za dizajn i životni stil, Porsche Design je predan oživljavanju jedinstvenog duha i vrijednosti Porschea, dok se HONOR etablirao kao ključni igrač u industriji pametnih telefona s inovacijama usmjerenim na čovjeka.

Inovativni dizajn inspiriran motorsportom

PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR utjelovljuje DNK Porsche Designa, sa smjelim i upečatljivim dizajnom inspiriranim motorsportom. S modulom kamere koji je elegantno uokviren Porscheovom šesterokutnom strukturom, ovaj odabir dizajna održava standarde preciznosti i visokih performansi karakterističnih za sve Porsche sportske automobile. Izrađen od titana, materijala poznatog po svojim laganim svojstvima i snazi u podupiranju jako opterećenih komponenti, ovaj pametni telefon predstavlja pravu estetiku umjetničke geometrije. Uz to, PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR ima i čistu, simetričnu vršnu liniju, koja poboljšava njegov dinamičan izgled i prianjanje u ruci korisnika, dodatno naglašavajući funkcionalni pristup dizajnu Porsche Designa.

Revolucionarna tehnološka dostugnuća i novi standardi u mobilnim inovacijama

PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR donosi inovativne tehnologije za bolje fotografije i brže fokusiranje. Uz HDR LOFIC tehnologiju, kamera je poboljšana za 15 EV, a LiDAR Matrix sustav autofokusa osigurava preciznost i brzinu. Za zaštitu uređaja, tu je revolucionarna HONOR Anti-scratch NanoCrystal Shield zaštita s premazom od silicij nitrida za 10 puta veću otpornost na ogrebotine i apdove. Dvoslojni OLED tandem zaslon produžuje životni vijek zaslona i pruža svjetlije slike. Baterija od 5600 mAh i Power Enhanced Chip HONOR E1 osiguravaju dugotrajnu izdržljivost. S MagicOS 8.0, korisnici imaju poboljšane značajke poput Magic Portala i MagicRinga za bolju interakciju i povezanost. Ovaj uređaj koristi Snapdragon 8 Gen 3 platformu za vrhunske performanse i AI mogućnosti.

11.05.2024. 08:31:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    11.05.2024. 09:11
    super
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh