Iza ogledala
ISPLIVAVANJE TAJNI

Američki zrakoplovac priznao da je imao bliski susret s NLO-om

objavljeno prije 14 godina

Nekadašnji američki zrakoplovac Charles Halt nedavno je priznao da je imao bliski susret s NLO-om blizu zračne baze u Suffolku. On je jedan od nekolicine bivših djelatnika… više »

NAGOVJEŠTAJ NESREĆE

Čovjek-moljac viđen u Njemačkoj?

objavljeno prije 14 godina

22-godišnja Abbey Linfoot provodila je dane odmora s dečkom u Europi, kada je snimila neobičnu fotografiju u Nurembergu. Nakon što je pomnije pogledala sliku, uočila je čudan… više »

KONTROLA IZ SVEMIRA

NLO sabotirao rad američkih nuklearnih baza?

objavljeno prije 14 godina

Šest bivših časnika prekinut će šutnju, te iznijeti informacije na konferenciji za medije u Washingtonu u ponedjeljak. Očekuje se kako će opisati uznemirujuću… više »

CRNE STRUNE

Moguće je da živimo u svemiru s 10 i više dimenzija

objavljeno prije 14 godina

Ovi hipotetski objekti mogu nastati u slučaju da naš svemir ima skrivene ekstra dimenzije, izvan tri prostorne i vremena, tvrde znanstvenici. Nova studija petdimenzionalnih crnih… više »

ABRAKADABRA

6 zabluda o vješticama

objavljeno prije 14 godina

Ako razmišljte o tome da postanete vještac ili vještica, pogledajte što o njima nije istina. 1. Vještice su zle - negativne konotacije o čarobnjaštvu… više »

DALJINSKO UPRAVLJANJE

Američka vojska naručila kacige za manipulaciju mozga

objavljeno prije 14 godina

Neurolozi sa Sveučilišta Arizona State za američku su vojsku razvili kacige kojima se može utjecati na misli vojnika. Pomoću tzv. transkranijskog ultrazvuka vojnici koji će na glavi… više »

ANALIZA ČUDA

Je li Mojsije prešao Crveno more uz pomoć Boga ili prirode?

objavljeno prije 14 godina

Bježeći pred Egipćanima, kako piše u Knjizi Izlaska, Izraelci su stigli do Crvenog mora koje im je prepriječilo put. Tada na scenu stupa Mojsije koji uz Božju pomoć razmiče vodu na… više »

SETI

Hoćemo li uspostaviti kontakt s izvanzemljacima do 2060.?

objavljeno prije 14 godina

Ovoga mjeseca Znanstveni centar Green Bank u sklopu Nacionalnog radio astronomskog opservatorija obilježava 50. godina suvremene potrage za izvanzemaljskom inteligencijom (SETI). Davne 1960.… više »

INTRIGANTNE FOTOGRAFIJE

Prava čudovišta ili prijevara?

objavljeno prije 14 godina

1. Bigfoot - 30. rujna 2009. policija u Teksasu primila je pozive nekoliko svjedoka koji su tvrdili da su vidjeli veliko dlakavo čudovište poznato kao Bigfoot. Jedan svjedok čak je… više »

SAN ILI JAVA?

Strahuju da im je demon opsjeo wc

objavljeno prije 14 godina

Laszlo Csrefko potrošio je skoro cijelo bogatstvo renovirajući obiteljski stan u Budimpešti, uključujući novu kupaonicu i svu potrebnu opremu. No, nakon prvog tuširanja,… više »

NEOBIČNA PRIKAZA

Duh nalik popularnom Casperu prošetao se pubom

objavljeno prije 14 godina

Naime, Andrew Batemen vjeruje kako je vidio duha. Jezovita prikaza koju su snimile kamere u popularnom ˝The Wolfe Pubu˝, koji se nalazi u prostorijama bivšeg pogrebnog poduzeća, mnoge… više »

UMJETNO BRDO

Koja je svrha tajanstvenog Silbury Hilla?

objavljeno prije 14 godina

Silbury Hill je najveće umjetno brdo napravljeno ljudskom rukom u Velikoj Britaniji. Visoko je 40 metara, zauzima područje od oko 248.000 prostornih metara i staro je oko 4600-4700 godina.… više »

NENAJAVLJENO

Meteorit pao na zemlju u Kolumbiji

objavljeno prije 14 godina

Velika vatrena kugla u nedjelju je pala na području Santander u Kolumbiji, a vlasti tvrde da je riječ o meteoritu. Vatrena kugla izazvala je jaku eksploziju i kolumbijski mediji puni su… više »

S DRUGOG PLANETA

Vanzemaljac prošetao ispred kamere

objavljeno prije 14 godina

Javljanje uživo iz Santa Cruza, argentinske regije koja je poznata po NLO-ima, pretvorilo se u pravu malu senzaciju na južnoameričkim TV postajama. Dok je mlada novinarka izvještavala,… više »

SKRIVENO BOGATSTVO

Koliko se prljavog novca krije iza vatikanskih zidina?

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Jedna od najbolje čuvanih tajni je stvarno bogatstvo Vatikana, a još veći misteriji vrte se oko podrijetla novca zbog gotovo nevjerojatne netransparentnosti Vatikanske banke. Optužbe… više »

skrolaj na vrh