« Iza ogledala
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
KONTROLA IZ SVEMIRA

NLO sabotirao rad američkih nuklearnih baza?

Grupa umirovljenih časnika američkog zrakoplovstva odlučila je otkriti kako su posjetitelji iz svemira opstruirali američke nuklearne baze

NLO
Više o

Velika Britanija

,

SAD

,

NLO

,

zabuna

Šest bivših časnika prekinut će šutnju, te iznijeti informacije na konferenciji za medije u Washingtonu u ponedjeljak. Očekuje se kako će opisati uznemirujuću intervenciju NLO-a koja je vršena na nuklearne baze, uključujući primjere kako se nekoliko raketa pokvarilo dok je neidentificirani disk lebdio u blizini.

>> Kineski aerodrom zatvoren zbog NLO-a?

Konferenciju će voditi Robert Hastings, autor knjige "NLO i nuklearno oružje: Neobični susreti kod nuklearnih postrojenja". U svojoj izjavi navodi: "Konačno će svi ti svjedoci progovoriti, i premda se čini nevjerojatnim, priznati da NLO dugo prati razvoj i utječe na amričko nuklearno oružje." Kapetan Robert Salas, koji će također prisustvovati na konferenciji u ponedjeljak, dodaje kako je svjedočio NLO incidentu 1967. koji je prouzročio kvar rakete u zračnoj bazi Malmstrom u Montani. On, kao i ostali, tvrdi da im je naređena šutnja o ovim događajima. "Vlada i vojska SAD-a lažu o nacionalnoj sigurnosti i mi to možemo dokazati."

Vlada Velike Britanije također je optužena za prikrivanje informacija, pogotovo vezano za incident prije 30 godina kada je NLO lebdio iznad baze Bentwaters u Suffolku - jedne od nekoliko američkih baza u Britaniji koje drže nuklearno oružje. Zamjenik zapovjednika baze, Charles Halt, također će se pridružiti konferenciji. "Službe sigurnosti SAD-a i Velike Britanije, pokušale su, onda i sada, ublažiti značaj incidenata nad bazama, već prokušanom metodom dezinformiranja." Časnici namjeravaju otkriti povjerljive dokumente američe vlade koji će potvrditi prisutnost NLO-a nad nuklearnim postrojenjima još od 1948.

26.09.2010. 19:14:02
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh