Iza ogledala
WOW!

Kad vas ganjanju zombiji i izvanzemaljci...

objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci

Uvalite se u krevet, lagano tonete u san i najednom se oko vas počnu gomilati neke izuzetno čudne stvari, a vi se ne možete ni pomaknuti, ni viknuti upomoć, samo bespomoćno čekate da vas… više »

TEORIJE ZAVJERE

Svjetski gospodarski forum i teorije zavjere

objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci

Slavne osobe, milijarderi i svjetski čelnici okupili su se ovaj tjedan u Davosu kako bi razgovarali o najtežim problemima s kojima se suočava čovječanstvo - od rata u Ukrajini do klimatskih… više »

WEF

WEF i teorije zavjere

objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci

"Sudeći po navodima WEF-a uskoro ćemo smjeti samo pješačiti ili maksimalno dijeliti vozilo, dok će elite istovremeno i dalje okolo letjeti svojim privatnim avionima i kovati mračne… više »

WITCH

Zašto tako puno ljudi vjeruje u vještice?

objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci

"Ja sam moderna vještica i to otvoreno kažem", kaže Barbara iz Kölna. Ne tako davno Barbara bi, da je izrekla rečenicu poput ove, završila na lomači. Barbara pritom nije… više »

GODIŠNJICA GENIJA

Nikola Tesla između genijalnosti i fantazije

objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci

Nikola Tesla je bio fiksiran na broj tri: godinama je živio u njujorškom hotelu u sobi 3327 na 33. katu - jer broj je djeljiv s tri, kao i zbroj znamenki. Osim toga, morao je tri puta… više »

HMM ;)

Pentagon još nije našao svemirce?!

objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci

Nastojanja Pentagona da istraži neobične neidentificirane objekte, bilo u svemiru, na nebu ili pod vodom, rezultirala su stotinama novih izvješća koja se sada istražuju, rekli su… više »

UPS ;)

Danas je, numerološki, jako zanimljiv dan

objavljeno prije 1 godinu i 8 mjeseci

U numerologiji se 11 smatra glavnim brojem, a snaga koju posjeduje je izvanredna. Vibracija ovog broja čini da kanali u kojima vas svemir može podržati budu potpuno otvoreni. Broj 1 u… više »

STVARNO?

Čekamo li izvanzemaljske posjetioce?!

objavljeno prije 1 godinu i 8 mjeseci

NASA je već objavila da pokreće svoju prvu studiju o neidentificiranim zračnim fenomenima iliti NLO/UFO-ima, a sad se osniva "odbor za doček", tek toliko da znate... Naime, Sveučilište… više »

UAP?!

UFO/NLO sad žele zvati - UAP... evo i zašto

objavljeno prije 1 godinu i 8 mjeseci

NASA sada ima neovisni tim od 16 znanstvenika i astrofizičara koji će proučavati i pokušavati razumjeti više o ovim misterioznim opažanjima na nebu, ili kako ih nazivaju… više »

UPS! ;)

Što trebate imati u setu za preživljavanje

objavljeno prije 1 godinu i 9 mjeseci

Nije da morate baš biti prepper (osoba koja je uvijek spremna za preživljavanje i obično kopaju rupe u kojima imaju svega i svačega), ali kad malo pogledamo oko sebe i raznoraznih… više »

STVARNO?

Zašto je praktički nemoguće nešto izbrisati s interneta

objavljeno prije 1 godinu i 9 mjeseci

Uobičajena "teorija zavjere" je jedna od najzanimljivijih - države nas špijuniraju, svi nas špijuniraju, firme nas špijuniraju... i tako unedogled. Kad se povede takva… više »

TEORIJE ZAVJERE

Kako prepoznati teoriju zavjere?

objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci

Teorije zavjera sve se češće pojavljuju u javnom prostoru, štoviše, neke od njih su postale "istina koju svi znaju"... a to baš i nije tako. Upravo iz tog razloga… više »

HMMM...

NASA naručila novu studiju o NLO-ima

objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec

NASA očito ima problema sa shvaćanjem problema NLO-a... naime, agencija je u četvrtak priopćila da su UAP-ovi - također poznati kao neidentificirani leteći objekti ili NLO-i - od interesa za… više »

ZANIMLJIVO

Masonski simboli na jugoslavenskoj novčanici od 100000 dinara iz 1989.

objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca

Opće je poznato je da kovani i papirni novac na sebi nosi razne prikaze i simbole. Najčešće su to simboli pripadnosti određenoj državi, povijesne osobe, opće i nacionalne znamenitosti,… više »

NAPOKON?

Kongresno saslušanje o NLO-ima

objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca

Čekali smo više od 50 godina, no napokon je i to došlo na red - saslušanje pred obavještajnim pododborom Zastupničkog doma održat će se 11 mjeseci nakon… više »

skrolaj na vrh