Hi-tech
RASPRAVE

TIME Lifestyle of Tomorrow

objavljeno prije 7 mjeseci i 1 dan

Ususret IFA-i 2023, koja počinje ovoga petka, HONOR najavljuje najnoviju suradnju s TIME 100 i poziva sve zainteresirane na raspravu TIME Lifestyle of Tomorrow. Kroz raspravu će se istražiti… više »

TECH

Novi Philips Evnia

objavljeno prije 7 mjeseci i 4 dana

Novi subgaming brend tvrtke Philips, Evnia, najavit će izlazak najnovijeg dodatka njihovoj Premium 8000 seriji monitora: Philips Evnia 49M2C8900. Dizajniran za gamere koji traže… više »

GORAN JOVIĆ

Popularni hrvatski fotograf otkriva koje pametne uređaje najviše koristi

objavljeno prije 7 mjeseci i 7 dana

Naš svjetski poznati fotograf, Goran Jović, za sebe kaže da je senzibilna, predana i odana osoba koja svoje slobodno vrijeme najviše voli provoditi u prirodi. Fotografija mu je… više »

HONOR

Austin Evans o HONOR Magic V2

objavljeno prije 7 mjeseci i 8 dana

Austin Evans, jedan od najistaknutijih influencera za tehnologiju i gaming, došao je na ideju o stvaranju neviđenog iskustva igranja sa značajkom Parallel Space. Na HONOR Magic V2… više »

RAKUTEN

Privlačenje kupaca putem vizualnog sadržaja

objavljeno prije 7 mjeseci i 8 dana

Zamislite ovo: klizite prstima po svom telefonu i odjednom vas zaustave video, GIF ili meme. Da, vrijeme običnih poruka i dosadnih razgovora davno je prošlo. U današnjem… više »

ČESTITAMO

HUAWEI WATCH Ultimate osvaja nagrade

objavljeno prije 7 mjeseci i 10 dana

Kada se HUAWEI WATCH Ultimate prvi put pojavio na tržištu početkom ove godine, mnogi su bili iznenađeni najavljenim inovacijama kao i dizajnom. Od mogućnosti ronjenja od 10 ATM do… više »

YOUTUBE IZAZOV

HONOR Magic V2 najlakši je preklopni telefon na svijetu?

objavljeno prije 7 mjeseci i 12 dana

Globalni influenceri sudjelovali su u YouTube izazovu težine kako bi pokazali da je HONOR Magic V2 lakši od konkurenata, u što se možete uvjeriti na linkovima niže: @Unbox… više »

ZNATE LI

Kako privući Gen-Z potrošače u digitalno doba?

objavljeno prije 7 mjeseci i 13 dana

Generacija Z već neko vrijeme mijenja način potrošačkog ponašanja. Čineći 26% svjetske populacije, ove 2 milijarde ljudi u dobi od 10 do 25 godina do 2030. godine doprinijet će… više »

COOL

Kingston dodaje USB Type-C seriji IronKey Keypad 200

objavljeno prije 7 mjeseci i 13 dana

Kingston Digital Europe Co LLP, podružnica za flash memoriju tvrtke Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u memorijskim proizvodima i tehnološkim rješenjima, danas… više »

COOL

HONOR Magic V2 telefon upravo je sastavio YouTuber JerryRigEverything

objavljeno prije 7 mjeseci i 14 dana

Globalni tehnološki influencer @JerryRigEverything objavio je video sastavljanja HONOR Magic V2 na svom službenom YouTube kanalu - ovo je prvi put da je unutrašnjost HONOR… više »

WOW

Huawei Ultimate Watch i let iznad Everesta

objavljeno prije 7 mjeseci i 19 dana

Kineski paraglajder Li Shengtao, poznat i kao Mu Zi, poletio je s južnog stupca Mount Everesta na visini od 8.000 metara koristeći jedrilicu bez motora namijenjenu za jednog putnika. Nakon… više »

ODLIČNO!

Viber Pay sada i u Hrvatskoj

objavljeno prije 7 mjeseci i 20 dana

Rakuten Viber, globalni lider u privatnoj i sigurnoj komunikaciji putem poruka i glasovnih poziva, najavljuje da će mogućnost plaćanja putem Vibera biti službeno dostupna svim korisnicima u… više »

COOL

Pametni satovi fantastičnih funkcija za svaki tip osobe

objavljeno prije 7 mjeseci i 21 dan

Ljeto je već u punom zamahu i bez obzira na povremene hladne fronte, većina nas uživa u blagodatima toplog vremena, opuštene atmosfere i dugih dana. Ako ste svoje slobodno vrijeme… više »

SUPER

Teme i pozadine za HONOR 90 seriju uređaja

objavljeno prije 7 mjeseci i 22 dana

Globalni tehnološki brend HONOR predstavio je nove besplatne, ekskluzivne pozadine i teme za HONOR 90 seriju uređaja. Nove značajke, koje su dostupne putem HONOR tema, potiču osobni… više »

SAVE THE DATE

HONOR na IFA-i - Unfold Tomorrow

objavljeno prije 7 mjeseci i 24 dana

IFA Berlin, najveći svjetski sajam potrošačke elektronike i kućanskih aparata, ove se godine po 99. put održava od 1. do 5. rujna. Kao međunarodno B2B trgovačko središte koje je… više »

skrolaj na vrh