« Hi-tech
objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana
ODLIČNO!

U Hrvatskoj započelo razdoblje pretprodaje najnovijeg HONOR-a Magic6 Pro

HONOR Magic6 Pro dolazi u crnoj i zelenoj boji, a u razdoblju pretprodaje koja traje od 26.2. do 13.3. 2024. ili do isteka zaliha, korisnici će uz pametni telefon dobiti i HONOR Pad X9 tablet

HONOR Magic6 Pro
HONOR Magic6 Pro (HONOR)
Više o

HONOR Magic6 Pro

,

HONOR Pad X9

Globalni tehnološki brend HONOR ovoga je vikenda na MWC-u u Barceloni predstavio novi flagship pametni telefon, HONOR Magic6 Pro koji je sada dostupan u pretprodaji i u Hrvatskoj. HONOR Magic6 Pro dolazi u crnoj i zelenoj boji1, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1299 eura. U razdoblju pretprodaje koja traje od 26.2. do 13.3. 2024. ili do isteka zaliha, korisnici će uz pametni telefon dobiti i HONOR Pad X9 tablet.

Najnoviji pametni telefon u vrhunskoj HONOR Magic seriji, HONOR Magic6 Pro, može se pohvaliti napretkom u fotografiji, prikazu, performansama i korisničkom iskustvu koje pokreće umjetna inteligencija (AI).

Zabilježite čaroliju: Revolucija fotografije pametnih telefona s AI tehnologijom

HONOR Magic6 Pro pomiče granice inovacija s najboljom 180 MP periskopskom telefoto kamerom u klasi, integrirajući cuttin-edge Falcon tehnologiju kamere i HONOR AI Motion Sensing Capture u svim lećama. Posebno se ističe 180 MP periskopska telefoto kamera s izuzetnim hardverom, savršeno prilagođenom za snimanje zapanjujućih trenutaka. Otvor kamere od f/2.6 povećava osjetljivost na svjetlo, što jamči dovoljan unos svjetla i omogućuje sportsku fotografiju, čak i u slabo osvjetljenim uvjetima. Osim toga, uključujući inovativnu tehnologiju zumiranja u senzoru, telefoto kamera podržava 2.5 optički zoom, i 100X digitalni zoom, što korisniku omogućuje približavanje svakoj akciji koju želi fotografirati. Senzor kamere može kombinirati 16 piksela koji hvataju svjetlo u veći, s ekvivalentnom veličinom piksela od 2.24 μm, omogućujući kameri da uhvati svijetle i živopisne fotografije, čak i u uvjetima slabijeg osvjetljenja. Opremljen najboljom telefoto kamerom u industriji, HONOR Magic6 PRO isporučuje fotografije izuzetne oštrine, jasnoće i detalja prilikom zumiranja.

Kada je riječ o sportskoj fotografiji, telefoto objektivi su favorizirani od strane profesionlanih fotografa jer pružaju perspektivu iz blizine koja je ključna za snimanje tijekom sportskih događaja.

Kamera HONOR Magi6 Pro se ističe kao konačna prekretnica u igri za sportografiju pametnih telefona, zahvaljujući svojim izvanrednim značajkama i napredovanjima u AI općenito. Dok sportovi nastavljaju ujedinjavati svijet putem sportskih događaja u posljednih nekoliko godina, globalni tehnološki brend HONOR uložio je značajna sredstva kako bi postigao izvrsnost u sportskoj fotografiji, s poboljšanom brzinom snimanja i jasnijim snimkama. Kroz značajne nadogradnje na razini hardvera i servera, HONOR ima za cilj postati vodeći pametni telefon za snimanje sportskih trenutaka i pokreta neusporedivnom kvalitetom.

Kadriranje magije: HONOR AI Motion Sensing snimanje za neusporedive snimke

Što se tiče softvera, HONOR Magic6 Pro koristi AI za pružanje najinteligentnijeg iskustva sportske fotografije, omogućujući korisnicima da prepoznaju savršen trenutak za snimanje u sportskim događajima. Sa svojim poboljšanim algoritmom snimanja i AI Motion Sensing tehnologijom, HONOR Falcon sistem kamere precizno prepoznaje različite scenarije kroz AI mrežu obučenu s više od 8 milijuna slika. Nastavljajući redefinirati mogućnosti pametnih telefona, napredno HONOR AI Motion Sensing snimanje HONOR-a Magic6 Pro nadmašuje prethodnu generaciju pokrivajući širi raspon sportova i aktivnosti izvan hodanja i trčanja, što ga čini savršenim za snimanje uzbudljivih trenutaka na sportskim događajima i utrkama. Kamera automatski detektira izraze lica poput osmijeha i pokrete tijela poput skakanja, omogućujući korisnicima da uhvate nezaboravne trenutke i akcijske snimke s neusporedivom preciznošću.

Kroz opsežnu obuku, kamera može prepoznati raznolik niz uobičajenih sportova poput mačevanja, košarke, trčanja, badmintona i tenisa, snimajući zadivljujuće snimke s nevjerojatnim detaljima zahvaljujući snazi ​​umjetne inteligencije.

Više o samoj promociji u razdoblju pretprodaje potražite na linku. 

Za više informacija posjetite HONOR onlineFacebookInstagram

29.02.2024. 10:28:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh