« Hi-tech
objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana
SJAJNO

HONOR Magic6 Pro - čudesni uređaj

HONOR Magic6 Pro pomiče granice fotografije na pametnim telefonima

HONOR Magic6 Pro
HONOR Magic6 Pro (HONOR)
Više o

HONOR Magic6 Pro

,

dostupnost

Globalni tehnološki brend HONOR nedavno je na MWC-u u Barceloni predstavio novi flagship pametni telefon HONOR Magic6 Pro, koji je sada dostupan u pretprodaji i u Hrvatskoj - kod mobilnih operatera i maloprodajnih partnera. Najnoviji pametni telefon u vrhunskoj HONOR Magic seriji dolazi u crnoj i zelenoj boji1, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1299 eura, a ističe se sjajnim napretkom u fotografiji, prikazu, performansama i korisničkom iskustvu koje pokreće umjetna inteligencija (AI).

Otkrijte čaroliju fotografiranja: Revolucionarna kamera s AI tehnologijom

Kada je u pitanju kamera, HONOR Magic6 Pro pomiče granice inovacija s najboljom 180 MP periskopskom telefoto kamerom u klasi, integrirajući cuttin-edge Falcon tehnologiju kamere i HONOR AI Motion Sensing Capture preko svih objektiva. Kod ovog novog uređaja posebno se ističe 180 MP periskopska telefoto kamera s izuzetnim hardverom, savršeno prilagođenom za snimanje zapanjujućih trenutaka.

Otvor kamere od f/2.6 povećava osjetljivost na svjetlo, što jamči dovoljan unos svjetla i omogućuje sportsku fotografiju, čak i u uvjetima slabijeg osvjetljenja. Osim toga, uključujući inovativnu tehnologiju zumiranja u senzoru, telefoto kamera podržava 2.5 optički zum i 100X digitalni zum2 što korisniku omogućuje približavanje svakoj akciji koju želi fotografirati. Senzor kamere može kombinirati 16 piksela koji hvataju svjetlo u veći s ekvivalentnom veličinom piksela od 2.24 μm, omogućujući kameri da uhvati svijetle i živopisne fotografije. Opremljen najboljom telefoto kamerom u industriji, fotografije na HONOR-u Magic6 Pro izuzetne su oštrine, jasnoće i detalja prilikom zumiranja.

Kamera HONOR-a Magi6 Pro ističe se kao konačna prekretnica za sportografiju, zahvaljujući izvanrednim značajkama i napredovanjima u AI općenito. HONOR je uložio značajna sredstva kako bi postigao izvrsnost u sportskoj fotografiji, s poboljšanom brzinom snimanja i jasnijim snimkama3. Profesionalni fotografi favoriziraju telefoto objektive jer pružaju perspektivu iz blizine koja je ključna za snimanje tijekom sportskih događaja. Kroz značajne nadogradnje na razini hardvera i softvera, HONOR-ov je cilj postati vodeći proizvođač pametnih telefona za snimanje sportskih trenutaka i pokreta neusporedivom kvalitetom.

HONOR AI Motion Sensing snimanje za nevjerojatne fotografije

Što se softvera tiče, HONOR Magic6 Pro koristi AI za pružanje najinteligentnijeg iskustva sportske fotografije, omogućujući korisnicima prepoznati savršen trenutak za snimanje u sportskim događajima. S poboljšanim algoritmom snimanja i AI Motion Sensing tehnologijom, HONOR Falcon sustav kamera precizno prepoznaje različite scenarije kroz AI mrežu obučenu s više od 8 milijuna slika. Nastavljajući redefinirati mogućnosti pametnih telefona, napredni HONOR AI Motion Sensing Capture na HONOR-u Magic6 Pro nadmašuje prethodnu generaciju, pokrivajući širi raspon sportova i aktivnosti, osim hodanja i trčanja, što ga čini savršenim za snimanje uzbudljivih trenutaka na sportskim događajima i utrkama. Kroz opsežnu obuku, kamera, zahvaljujući snazi ​​umjetne inteligencije, može prepoznati niz sportova, što uključuje mačevanje, košarku, trčanje, badminton i tenis. Kamera automatski detektira izraze lica, poput osmijeha, kao i pokrete tijela, poput skakanja, omogućujući korisnicima s nevjerojatnom preciznošću uhvatiti nezaboravne trenutke i akcijske snimke.

U razdoblju pretprodaje koja traje od 26.2. do 13.3.2024. ili do isteka zaliha, korisnici će uz prednarudžbu pametnog telefona HONOR Magic6 Pro dobiti i HONOR Pad X9 tablet.

07.03.2024. 13:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh