« Hi-tech
objavljeno prije 2 mjeseca i 10 dana
COOL

Porsche Design HONOR Magic V2 RSR na MWCu

HONOR na MWC-u predstavlja još jedan pametni telefon koji nastao u suradnji s Porsche Designom

HONOR Magic V2 RSR
HONOR Magic V2 RSR (Honor)
Više o

Porsche Design

,

Honor

,

HONOR Magic V2 RSR

,

MWC 2024

Globalni tehnološki brend HONOR u ekskluzivnom je intervjuu službeno potvrdio kako će na ovogodišnjem HONOR-ovom MWC launch događaju predstaviti još jedan pametni telefon koji je dizajniran u suradnji s Porsche Designom.

Wallpaper*, jedan od globalnih autoriteta za dizajn, nedavno je objavio intervju s HONOR-ovim glavnim dizajnerom Yuanom i voditeljem dizajna u Porsche Lifestyle grupi Carstenom Monnerjanom. Naglasak je u intervjuu bio upravo na strateškom partnerstvu između dvaju brendova, kao i na najnovijoj inovaciji PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR, a otkriveno je i nekoliko detalja o još jednom nadolazećem uređaju:

  1. Dizajnerske skice PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR objavljene po prvi put

  2. HONOR će predstaviti još jedan Porsche Design uređaj koji će demonstrirati više inovacija u intersekciji automobilske i mobilne industrije

  3. Boje nadolazećeg telefona mogle bi biti drugačije

  4. Dizajn nadolazećeg telefona također se temelji na klasičnom dizajnu automobila Porsche

Honorovo putovanje do premium kraja tržišta pametnih telefona bilo je brzo. S težinom od samo 234 g i debljinom od 9,9 mm kada je sklopljen, PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR pomiče granice inovacija za sklopive uređaje.

Uređaj koristi različitu DNK sportskog automobila, s jedinstveno oblikovanim kućištem objektiva kamere koje upućuje na vizualni jezik Porschea. To se prevodi u fizički dojam uređaja, a ne samo u njegov izgled.

"Važno je da oblik ili dizajn ne budu previše očiti", kaže Monnerjan. 'Ono što tražimo je kako naglasiti ključne značajke kroz DNK našeg jezika forme. To činimo kroz osjećaj koji imate kada dodirnete telefon i osjetite oblike i teksture.'

Sam zaslon je sklopivi OLED LTPO zaslon koji podržava 1,07 milijardi boja. Integrirano dinamičko zatamnjivanje i funkcija cirkadijanskog noćnog prikaza osiguravaju da je uvijek ugodan za oči.

PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR ima impresivan trostruki sustav stražnje kamere koji pokreće Honor Image Engine, podržavajući širok raspon načina snimanja, uključujući noćnu, zumiranu i ubrzanu fotografiju.

Uz to, telefon podržava 4K video na prednjoj i stražnjoj kameri i Honorovu vlastitu AI tehnologiju Motion Sensing Technology i Hover Photography.

Stoga, pogledajte ga na MWC-u!

17.02.2024. 08:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh