« Hi-tech
objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana
SJAJNO

HONOR Magic6 Lite ima jednu od najizdržljvijih baterija

Moguće je! Baterija HONOR-a Magic6 Lite traje čak do 2 dana, i to uz opako korištenje...

HONOR Magic6 Lite
HONOR Magic6 Lite (HONOR)
Više o

baterija

,

HONOR Magic6 Lite

HONOR Magic6 Lite, jedan od novijih mobitela globalnog tehnološkog brenda HONOR, nema fokus samo na jednoj performansi već korisnicima daje sve što im treba u jednom uređaju. Bilo da je fokus korisnika na trajanju baterije, izdržljivosti zaslona, vrhunskoj kameri ili hardverskoj izvedbi, korisnik će s ovim uređajem zadovoljiti sve što traži od jednog pametnog telefona. S visoko kvalitetnim zakrivljenim dizajnom koji je lagan i tanak, HONOR Magic6 Lite predstavlja zlatni standard za pametne telefone srednjeg ranga.

Ono što se zaista ističe kod ovog pametnog telefona je vrhunsko iskustvo prikaza sa 6,78-inčnim AMOLED zakrivljenim zaslonom koji podržava 1,5K ultra jasnu rezoluciju1, 1,07 milijardi boja i 100% DCI-P3 raspon boja, osiguravajući živopisno, impresivno iskustvo gledanja. Nudeći napredne profesionalne značajke za zaštitu očiju, uključujući 1920 Hz PWM  zatamnjenje, slabo plavo svjetlo, dinamičko zatamnjenje i cirkadijalni noćni prikaz, HONOR Magic6 Lite demonstrira predanost brenda dizajnu usmjerenom na čovjeka.

Uz to, HONOR Magic6 Lite dolazi s HONOR Ultra-Bounce Anti-Drop zaslonom koji je dobio certifikat od pet zvjezdica za ukupnu otpornost na pad od strane SGS-a u Švicarskoj, osiguravajući veliku izdržljivost, izdržavajući padove s visine od 1,5 metara2  te pruža zaštitu od 360° za svih šest lica i četiri kuta telefona, čak i ako padne na tvrdu, mramornu površinu.

Osim toga, HONOR Magic6 Lite nudi trostruki sustav kamere koji se sastoji od Ultra Clear kamere od 108MP, Ultra Wide kamere od 5 megapiksela i Macro kamere od 2 MP. Ultra-Clear kamera od 108 MP dolazi s velikim senzorom od 1/1,67 inča i velikim otvorom blende od f/1,75, što joj omogućuje hvatanje više svjetla i stvaranje slika živopisne jasnoće. Kamera nudi i visoku optičku kvalitetu s 3X zumom i izvanrednim mehanizmom za snimanje pokreta, osiguravajući da HONOR Magic6 Lite proizvodi jasne snimke s fascinantnim detaljima. Uz glavnu kameru, ultraširoka kamera od 5 MP nudi vidno polje od 110°, savršeno za snimanje prostranih pejzaža, grupnih fotografija ili arhitektonskih čuda. HONOR Magic6 Lite također ima 2MP makro kameru s minimalnom duljinom fokusa od 4 cm, što korisnicima omogućuje snimanje fotografija izbliza sa zapanjujućom jasnoćom i oštrim detaljima.

HONOR Magic6 Lite ima i snažnu bateriju od 5300 mAh koja traje duže od prosječne baterije nekog pametnog telefona - čak do 2 dana3 te drži korak sa zahtjevima modernog života. HONOR Magic6 Lite tako je sinonim za pouzdanost, a baterija od 5300 mAh ne predstavlja isključivo brojku, već je pokazatelj snage izdržljivosti koja redefinira granice trajanja baterije pametnog telefona. Visokokapacitirana baterija osmišljena je upravo kako bi udovoljila zahtjevima korisnika koji intenzivno koriste pametni telefon, a unatoč njezinoj sposobnosti dugotrajne izvedbe, uređaju nije dodana nepotrebna težina.

HONOR Magic6 Lite dostupan je u prodaji kod mobilnih operatera - A1, Hrvatski Telekom i Telemach, te kod maloprodajnih partnera, a uz kupnju HONOR-a Magic6 Lite korisnici će u promotivnom razdoblju od 15.01. do 29.02.2024. ili do isteka zaliha dobiti HONOR Choice Earbuds X5 slušalice. Preporučena maloprodajna cijena je od 399 EUR.

27.02.2024. 15:41:59
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    27.02.2024. 17:07
    super
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh