Hi-tech
marketing bez granica

Od srijede se prodaje prostor na YouTubeu

objavljeno prije 15 godina

Od srijede će na YouTubeu svima biti moguće lakše se naći među prvih pet do deset rezultata pretraživanja. O čemu se točno radi? Sam proces zarađivanja preko savjetovanja kako biti u… više »

PANIC BUTTON

iPhone u borbi protiv straha od letenja

objavljeno prije 15 godina

Ljudi koji se boje letenja, a vlasnici su popularnog Appleovog uređaja, od sada mogu računati na 'tipku za paniku' na svome iPhoneu koji će im pomoći da se riješe strahova. Zrakoplovna… više »

izvucite više

Jednostavni savjeti za bolji zvuk MP3 playera

objavljeno prije 15 godina

MP3 format danas je najrašireniji oblik čuvanja i slušanja glazbenih datoteka. Zbog mogućnosti kompresije, veličina pojedinih datoteka može se znatno smanjiti pa se tako na samo… više »

oprez

Microsoft upozorava na kompjutorske crve

objavljeno prije 15 godina

Američka informatička tvrtka Microsoft objavila je u ponedjeljak upozorenje o širenju računalnih crva, zlonamjernih informatičkih programa koji haraju računalnim sustavima kao i prije… više »

da ili ne

Puštate li vašeg klinca na društvene mreže?

objavljeno prije 15 godina

Statusi, slike, FarmVille i ostale zanimljivosti Facebooka nisu dostupni samo odraslima i tinejdžerima. Istraživači tvrde da je sve više male djece aktivno uključeno u zbivanja na… više »

besplatno i praktično

Web stranice koje olakšavaju posao

objavljeno prije 15 godina

Zaboravite Facebook, Twitter i YouTube i okrenite se stranicama koje stvaraju, a ne oduzimaju dragocjeno vrijeme. Svi servisi dostupni su bez naknade i instalacije, a znatno olakšavaju… više »

društveni božić

Facebook i Twitter za bolji Božićni shopping

objavljeno prije 15 godina

Američki trgovci ove zime planiraju iskoristiti popularne društvene mreže Facebook, Twitter i YouTube kako bi svoje proizvode lakše pokazali potrošačima i po mogućnosti… više »

Kreativni koncepti

5 naprava iz bliske budućnosti

objavljeno prije 15 godina

1. Cube radio - Q2 Cube internet radio inovativan je u smislu interakcije s korisnicima. Radio oblika kocke omogućuje korisniku da izabere radio stanicu ili promijeni glasnoću pomičući sam… više »

prvi prijenos

Internet slavi 40. rođendan

objavljeno prije 15 godina

Iako su određeni napori postojali i ranije, 29. listopad 1969. ušao je u povijest kao početak pravog razvoja interneta i kao dan kada su istraživači preko mreže poslali prvi paket… više »

Surfajte i učite

10 najboljih obrazovnih internet stranica

objavljeno prije 15 godina

Stranice poput Wikipedie učinile su kućne kolekcije enciklopedija skoro pa nepotrebnima, no unatoč tome pojavio se problem od gomilanja neprovjerenih i netočnih podataka. Bez obzira na… više »

Fascinantna priroda

Rakovi inspirirali novu generaciju DVD-a

objavljeno prije 15 godina

Naime, ta vrsta rakova ima najsloženiji sustav vida poznat znanosti. Mogu vidjeti u 12 boja, za razliku od ljudskog oka koje gleda samo u tri, te razlikuju različite forme polariziranog… više »

zaustavljeno ispaljivanje

Odgođeno lansiranje Aresa I-X zbog lošeg vremena

objavljeno prije 15 godina

Lansiranje prototipa rakete "ares" I-X, koja treba naslijediti dotrajali program "Space shuttle", u utorak je odgođeno za 24 sata zbog lošeg vremena na Floridi, objavila je američka… više »

bredolab

Lažni email s Facebooka prenosi novog trojanca

objavljeno prije 15 godina

Bredolab, novi tip trojanca širi se internetom i računalima preko lažnog Facebookovog emaila kojim se zahtijeva potvrda o resetiranju lozinke, izjavila je sigurnosna tvrtka MX Labs.… više »

Im memoriam

Facebook nudi virtualno sjećanje

objavljeno prije 15 godina

Odluka se nadovezuje na neke slučajeve kada su članovi primali nove informacije o preminulim prijateljima. Ako se korisnik proglasi umrlim, Facebook će ukloniti osjetljive informacije poput… više »

revolucija

Budućnost e-mailova - Mozilla Raindrop

objavljeno prije 15 godina

Projekt Raindrop će "inbox" ponovno učiniti osobnim i u prvi plan gurnuti uistinu važne e-mailove obitelji i prijatelja, najavljuju iz Mozille. Novi servis za slanje i primanje elektroničkih… više »

skrolaj na vrh