Hi-tech
LG

Predstavljeni Optimus 3D i Optimus Pad

objavljeno prije 13 godina

LG je predstavio dva atraktivna uređaja zasnovana na operativnom sustavu Android: pametni telefon LG Optimus 3D te tablet Optimus Pad. LG Optimus 3D pokreće procesor radnog takta 1 GHz, uz… više »

SOMETHING AWSOME!

Mark Zuckerberg najavljuje "fantastičnu novost" sljedećeg tjedna

objavljeno prije 13 godina

Riječima primjerenim Barneyju iz serije Kako sam upoznao vašu majku, Mark Zuckerberg je najavio da će Facebook otkriti nešto fantastično sljedećeg tjedna.  Na "nečemu… više »

OBARA REKORDE

Korisnici Twittera šalju 200 poruka dnevno

objavljeno prije 13 godina

Iako još treba dugo do dostizanja Facebooka koji ima 750 milijuna korisnika, Twitter se širi zapanjujućom brzinom i trenutno vrijedi 10 milijardi dolara. Kako bi što… više »

GOOGLE+

Google onemogućio nove prijave u svoju društvenu mrežu Google+

objavljeno prije 13 godina

Google je zbog iznimnog interesa i navale znatiželjnika bio prisiljen zatvoriti mogućnost prijave novim korisnicima na svoju društvenu mrežu Google+ samo 6 sati nakon što je… više »

JOŠ MALO

Isprintajte si solarne ćelije

objavljeno prije 13 godina

Tintni printer može ispisati solarnu ćeliju, vijest je koja stiže sa Sveučilišta Oregon. Znanstvenici su razvili posebnu tintu koja doista omogućuje printanje solarnih ćelija kod kuće,… više »

KLICRAINBOW

Supergay - igrica za iPhone koja vas potiče da budete ono što jeste

objavljeno prije 13 godina

Dugačak je niz aplikacija u Appleovom App Storeu koje su pokušale promovirati anit-gay raspoloženje, ali srećom ne baš uspješno. Ipak, da opet dođe do nečeg sličnog,… više »

"CVRKUTANJE" IZ VATIKANA

Prvi tweet pape Benedikta XVI.

objavljeno prije 13 godina

Vatikan je još čvršće zakoračio u 21. stoljeće nakon što je papa Benedikt XVI. napisao u utorak svoj prvi tweet na Twitteru, kojim je blagoslovio vjernike, prenosi Hina.… više »

VELIKA DRUŠTVENA MREŽA

Pokrenut Google+, najozbiljniji Googleov odgovor na Facebook

objavljeno prije 13 godina

Google je konačno službeno pokrenuo Google+, projekt koji je dugo držan u strogoj tajnosti i koji bi sve što Google nudi trebao pretvoriti u veliku društvenu mrežu koja će… više »

SIGURNOST NA WEBU

Prosječna osoba koristi 10 lozinki u svakodnevnom životu

objavljeno prije 13 godina

Ukoliko ste i vi jedni od onih koji neprestano zaboravljaju svoje lozinke, PIN kodove i druge šifre, znajte da niste sami. Prema istraživanju provedenom u Velikoj Britaniji, prosječna… više »

Nova aplikacija za smartphone omogućuje smisleniju komunikaciju licem u lice

objavljeno prije 13 godina

Bi li nova smartphone aplikacija mogla omogućiti smisleniju komunikaciju licem u lice u određenim situacijama? Skupina inženjera pokušava otkriti upravo to uz pomoć softvera koji… više »

BESPLATNI DOŽIVLJAJI

Najbolje internet stranice za virtualna putovanja

objavljeno prije 13 godina

Google Street View još uvijek nudi najbolju pokrivenost gradova i znamenitosti panoramskim slikama od 360 stupnjeva koje pozivaju na virtualno putovanje, ali postoji sve više… više »

MOBILNO

Foursquare povukao još 50 milijuna dolara

objavljeno prije 13 godina

Deset milijuna ljudi u svijetu voli biti šef u kvartu, barem se tako da zaključiti prema korisnicima Foursquarea, lokacijske društvene mreže koju je osnovao Dennis Crowley, s… više »

RAZVOJ VJEČNIH BATERIJA

Baterije koje se nikad ne prazne - tipkanje može napajati laptope

objavljeno prije 13 godina

Australski znanstvenici otkrili su kako sačuvati energiju koju proizvodimo kada tipkamo na laptopu i kako je iskoristiti za napajanje samog uređaja. Tajna je u piezoelektricitetu, tj.… više »

FAIL SA ŠARMOM

Duke Nukem Forever - recenzija igre koju smo čekali 15 godina

objavljeno prije 13 godina

Nešto stariji gameri sigurno se sjećaju Duke Nukema, i to ponajviše po naslovu Duke Nukem 3D koji je dobro zabavljao ljubitelje video igara u 90-im godinama, kako tada… više »

HACKERAJ

Lulz Security razvalio i NATO

objavljeno prije 13 godina

Ovih dana su računala čitavog niza institucija izložena žestokim napadima. Iza napada navodno stoji skupina Lulz Security koja već u nazivu ističe kako je sigurnost interneta zapravo "da… više »

skrolaj na vrh