« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
BECKSPERIENCE

Ana Rucner – peti element Beck'sperience projekta

Najavljen program legendarnog Beck'speriencea koji ove godine uz Anu Rucner i DJ-a Tom Pola pliva glazbenim crossover vodama

Sjajne kreacije Aleksandre Dojčinović
Sjajne kreacije Aleksandre Dojčinović (Beksperience)
Više o

Ana Rucner

,

Becksperience 2015

Modnim snimanjem koje je u četvrtak, 16. srpnja u Johann Francku okupilo popularna imena hrvatske glazbene i modne scene, najavljen je ovogodišnji bogati program popularnog klupskog projekta Beck'sperience.

Inspirirana aktualnom kampanjom Beck'sa i četiri elementa kao lightmotivom, uspješna modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović kreirala je četiri haljine u stilu vode, vatre, zemlje i zraka koje je ovom prilikom ekskluzivno odjenula Ana Rucner. Upravo je Ana Rucner peti element i zvijezda Beck'sperience turneje na kojoj će se na violončelu pridružiti nastupu DJ-a Tom Pola u osam odabranih klubova duž naše obale.

Tako je glazbeni crossover koji će obilježiti Beck'sperience turneju najavljen svojevrsnim 
crossoverom glazbe i mode u organizaciji Beck'sa i Fashion.hra. Dijelu modnog snimanja četiri veličanstvene kreacije Aleksandre Dojčinović, prisustvovali su brojni uzvanici i novinari, a umjetnice su izrazile svoje zadovoljstvo sudjelovanja u ovom popularnom projektu.

„Veliko mi je zadovoljstvo i izazov biti dijelom ovog glazbenog projekta za kojeg vjerujem da će obilježiti ljetnu sezonu dobrih provoda. Zato pozivam sve ljubitelje Beck'sperience partija da nam se pridruže i otkriju kako je neobičan spoj violončela i elektronske glazbe dobitna formula za najbolje ljetne tulume" istaknula je Ana Rucner prilikom predstavljanja programa

U povodu kreiranja četiri haljine inspirirane kampanjom Beck'sa Aleksandra Dojčinović je izjavila:

„Ova ugodna suradnja inspirirana je Becksovom kampanjom „4 elementa" i savršeno je povezala modu i dobru glazbu. Haljine koje sam odabrala za Anu predstavljaju moju viziju vode, zraka, vatre i zemlje te potvrđuju da su najbolje stvari uvijek jednostavne. Vjerujem da je ova modna priča odlična najava vrućih ljetnih provoda koji se ne smiju propustiti."

Modno snimanje je vodio tim u kojemu su hair stilistica Katica Topčić, make up artistica Kristina Pavlov i stilistica Tina Lončar. Fotografije potpisuje modni fotograf Franjo Matković. 
Vrući ljetni Beck'sperience tulumi počinju nastupom DJ-a i Ane Rucner 22. srpnja u rapskom klubu Santos, a nastavljaju se u sljedećim gradovima i klubovima:

25.7.2015. Rijeka - Karolina
30.7.2015. Opatija - Colosseum 
1.8.2015. Makarska - Deep 
8.8.2015. Šibenik - Makari

23.07.2015. 12:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh